返回列表 回復 發帖
瞓多啲覺,唔好煮燶餸
CC517 發表於 2019-2-19 11:12 AM
Grace係屋企大廚,冇有怕!!
四哥仲未出現??
https://www.qoobee.com/wp-content/uploads/2018/11/EMO_028.gif有野食嘅餐會BB一定到
mnb1123 發表於 2019-2-19 06:45 AM

MNB 大哥 好!! 多謝你 咁遠水路返嚟支持呀!!!

之前 PM 冇復你,唔好意思!!!

非州有,强國都有
mnb1123 發表於 2019-2-19 06:51 AM

強國豬瘟很嚴重嗎?? 香港咪要食 貴豬肉??!!!

美國呢邊D白皮猪唔够克毛猪好
mnb1123 發表於 2019-2-19 07:04 AM

我分唔出兩種豬肉味道有咩唔同!!!

但係雞肯定冇咁好味!!!

~ thanks .... take a good nap later join for the chat ~

...  祝您元宵节快乐  身体健康
fls125 發表於 2019-2-19 08:30 AM

We'll be waiting!!!

請您好好保重身體...不要操勞過度...現在美國應該是吃晚餐的時間...祝您晚餐愉快~
zzleezz 發表於 2019-2-19 09:34 AM

拿督 好!! 多謝關心!! 尋日論壇死左7、8個鐘,想做野做唔到!!!

所以先搞到咁奈冇瞓!!!

我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!
1. 髮菜蠔豉-發財好市 2. 菠蘿甜酸咕嚕肉 3. 佛跳墻
mmxcvb 發表於 2019-2-19 09:51 AM
呢位大哥,你冇投票啵!! 請你PM我一個燈謎答案啦!!!
拿督大人都返佐黎?
條骨都無佐lu
唔係,好奈冇食湯丸啦!
gracechanstuart 發表於 2019-2-19 12:03 PM
当饭后甜品,食少少还是可以嘅
條骨都無佐lu
http://s9.tinypic.com/34pdn9c_th.jpg四哥仲未出現??
gracechanstuart 發表於 2019-2-19 01:09 PM
4哥今日好似完全无返过来
條骨都無佐lu
  強國豬瘟很嚴重嗎?? 香港咪要食 貴豬肉??!!!

gracechanstuart 發表於 2019-2-19 01:13 PM
去年年尾嘅事了,现在好似话无乜事
條骨都無佐lu
陰功豬囉....快d訓覺啦, 我會昅住班朋友, 叫佢地唔好 talk 得咁大聲; 影響 Grace 家姐睡眠 !!
manyiu 發表於 2019-2-19 10:00 AM

多謝 敏瑤 幫手睇檔!!!

zzleezz

.... long time & seldom see u chat chat here
   how do u do ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

125妹妹食过汤圆了吗
條骨都無佐lu