標題: [戀愛自白] 各位姊妹兄弟好 [打印本頁]

作者: agirlxka    時間: 2011-3-20 06:59 PM     標題: 各位姊妹兄弟好

我[]係度同大家分享下我[]既少少故事!'舊'年11月左右我1見鐘意[]左個男網友,我有同佢暗示!但5知係[]米因為禁[]赫到佢[]尼排5敢msn[]尼!?[]合!見5到佢我冇乜動力嫁!而家[]既我5開心!冇乜心機![]矣好煩
作者: phirene    時間: 2011-3-20 08:27 PM

你同嗰個男網友識咗幾耐先?小心俾人呃呀
作者: johnny_wtchan    時間: 2011-3-21 04:11 PM

我[]係度同大家分享下我[]既少少故事!'舊'年11月左右我1見鐘意[]左個男網友,我有同佢暗示!但5知係[]米因為禁[]赫到佢[]尼排5敢msn[]尼!?[]合!見5到佢我冇乜動力嫁!而家[]既我5開心!冇乜心機![]矣好煩 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ^' q, o$ z, }' \/ O
agirlxka 發表於 2011-3-20 06:59 PM
你同嗰個男網友識咗幾耐先?小心俾人呃呀
作者: phirene    時間: 2011-3-21 07:03 PM

你同嗰個男網友識咗幾耐先?小心俾人呃呀tvb now,tvbnow,bttvb+ Y  N% h7 y, e1 N
johnny_wtchan 發表於 2011-3-21 04:11 PM
# l. B  }! V9 c/ J
你做咩抄我句野講......
作者: agirlxka    時間: 2011-3-29 10:59 PM

3~4個月左右!多謝你禁有心擔心我呀^^

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0