標題: [討論] 利記無左廢托好好多 [打印本頁]

作者: leo1896    時間: 2011-4-13 03:02 AM     標題: 利記無左廢托好好多

利記無左費托之後勁左好多,唔駛就佢...加油上前四
不過車仔就大獲了5000萬買左佢..無眼睇
前四前四
不過卡路爾同蘇亞雷斯.....真係勁到無朋友..早點有佢地,可能有機會爭取冠軍^^
作者: motachie    時間: 2011-4-13 08:32 AM

其实托里斯有距既优点!技术比较全面!就系个人反骨
作者: bigbum    時間: 2011-4-13 10:40 AM

nice yes go liverpool
作者: eunos    時間: 2011-4-13 12:04 PM

LFC is workin-In -Progress... will get stronger  and stroner
作者: go2david    時間: 2011-4-13 12:12 PM

As RED Fan I am happy to see the team is on the right track again, please keep it going!!!!
作者: 88george    時間: 2011-4-13 02:01 PM

大家應該感謝托里斯,雖然佢走係為咗自己,但佢之前為紅軍都入咗唔少波,上季攞第二都係靠佢同隊長咋.
如果佢唔走,又有無可能有今日蘇7和卡9組合呢!!
作者: go2david    時間: 2011-4-13 02:03 PM

大家應該感謝托里斯,雖然佢走係為咗自己,但佢之前為紅軍都入咗唔少波,上季攞第二都係靠佢同隊長咋.
如果佢唔走,又有無可能有今日蘇7和卡9組合呢!! ...
88george 發表於 2011-4-13 02:01 PM
係架冇佢我地邊有今日呢, 同時都希望車仔唔會係入錯貨啦
作者: hamann    時間: 2011-5-6 01:36 PM

呢一單買賣, 用王子換入阿so加卡路爾, 真係超值!!
作者: king2020    時間: 2011-5-8 07:12 PM

其實我個人覺得最重係有左 杜sir
如果仲係 學神 有s7同c9都係等死...
作者: 小森仔    時間: 2011-5-14 01:03 AM

反而要多謝佢走,如果佢唔走,邊有錢買人呀

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0