標題: 咁厄一个女子比雷劈啊 [打印本頁]

作者: Frinson    時間: 2011-5-24 12:49 PM     標題: 咁厄一个女子比雷劈啊

戏入面真系好无道理,警方要啊华同CARMEN一齐,欺骗佢感情,而CARMEN系完全对佢家姐姐夫嘅事一无所知嘅,咁样厄一个无辜嘅人真系好扑街。
作者: sampsonhee    時間: 2011-5-24 04:57 PM

看戏罢了。。。
3 _2 Q# H! T' j公仔箱論壇不要将激动~~~
作者: 060572689    時間: 2011-5-24 05:12 PM

作者: 224499986    時間: 2011-5-24 10:32 PM

真系几扑街下
作者: raichu    時間: 2011-5-24 10:46 PM

我都觉。。太过分啦!
作者: XIV機關    時間: 2011-5-24 10:54 PM

我都觉得太过分,希望最后佢两个真係可以冰释前嫌,有好结果啦
作者: yescyrus    時間: 2011-5-25 12:22 AM

看戲姐
作者: davidlaw29    時間: 2011-5-25 08:25 AM

太过分
作者: lunglung123123    時間: 2011-5-25 09:16 AM

absolutely agree. Don't like 啊华 anymore ~ Bad guy~\____/5 ]( |) A/ S$ n0 ^. b4 B
/ X) R# Q+ F6 f. g1 Z7 d# m
太过分
作者: 阿尤羅姆    時間: 2011-5-25 09:34 AM

Miss Koo喊得真系吾简单!边个做罗sir都处理吾倒!
作者: SUblimity07    時間: 2011-5-25 10:16 AM

5 j7 m1 o* U$ f4 g: mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( I( ~# R7 f* _  m" A& E- o/ swww1.tvboxnow.com大家试想一下~公仔箱論壇: m" S6 m: k5 J% S' E! [* i( U
一个女人最大的幸福是什么?2 R( W4 k4 ]; {% X0 N
跟一个自己爱的,爱自己的人结婚~~
5 F$ S6 \/ G, o# I7 U突然之间~ 一切都幻灭了~~
# O; I4 @% H+ K% M自己被爱的人利用,连亲人都.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 x4 L- ~4 v' W" u
这打击也太太太太大的
5 B% I' t; F' [: J3 `$ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V# z/ R% o; Q9 H. m9 c, j: G. y
还有那句XXX的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W! ~- F3 }1 `$ V2 \
我不会再骗你了~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o' X* T$ z% z
天杀的~~
作者: cheerful12    時間: 2011-5-25 10:47 AM

太过分1 I; v; B6 z  J# c1 s# }* J) x
this is supposed to be a funny drama
0 F7 s8 J9 t) u公仔箱論壇but that just simply doesn't make any sense
( Q3 j+ c* _& E; v$ l3 _8 N7 L) Ifeel so bad for Ms. Cool
3 @+ Q$ _* o2 t5 aMs. Ho is another sad character
; O: V- M5 @, d" S7 s# `9 ]  O& J1 Etvb now,tvbnow,bttvbMose picked a bad role this time
作者: garylism    時間: 2011-5-25 11:24 AM

唔係可以點...又要破案,又要冇損失...冇可能囉
作者: klienteo    時間: 2011-5-25 12:17 PM

作者: waiho228    時間: 2011-5-25 12:19 PM

太投入了吧~take it easy~!
作者: NEWBIRD0    時間: 2011-5-26 02:04 AM

我都觉得太过份。。。。。。讨厌蘿sir........为什么不欺骗下去。。。。。miss cool很差吗?欺骗感情没关系,还要利用她和姐夫姐姐的关系而达到破案。。。他才可以正式为警察。。。。正扑街
作者: edwinhiht    時間: 2011-5-26 02:04 AM

唔好咁投入啦.....
作者: akelefe    時間: 2011-5-26 01:30 PM

唉……睇到無言,好戥 Carmen 慘……
# u. E" ~4 }& i1 S& PCarmen ,妳要振作呀!!!
4 r9 [" k# h. p1 F  U/ d9 ^1 F; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Carmen 哩個角色係一個好好嘅女朋友、好好嘅女仔嚟架!!!
作者: jeffyeow    時間: 2011-5-26 02:24 PM

剧情需要罢了,不要太认真...
作者: msprettycat    時間: 2011-5-26 03:13 PM

如果係真, 劈硬
作者: Barnett    時間: 2011-5-26 03:34 PM

我觉得她好惨!!!
作者: wayllon    時間: 2011-5-26 05:50 PM

看到太投入 好难抽离啊 真伤心
作者: 屁屁zzz    時間: 2011-5-26 09:21 PM

羅sir 绝對是賤男!!!
作者: mikezidane    時間: 2011-5-26 11:49 PM

都輪唔都羅sir揀,羅sir都系無辜啦
作者: xkkx    時間: 2011-5-27 10:40 PM

hey its just a drama~
作者: lun85829    時間: 2011-5-28 03:54 AM

电视而已~~
作者: lun85829    時間: 2011-5-29 05:19 AM

take it easy~~~
作者: blues22    時間: 2011-5-29 08:38 AM

精神的傷害無法估計...
作者: 如夢    時間: 2011-5-29 08:51 AM

最後miss koo 都找到真愛啦
作者: blackjack1111    時間: 2011-5-30 02:42 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0