標題: 我覺得第二十七集(今日)最好睇....大家覺呢? [打印本頁]

作者: joechan87812    時間: 2011-5-24 11:57 PM     標題: 我覺得第二十七集(今日)最好睇....大家覺呢?

我覺得第二十七集(今日)最好睇....大家覺呢? 請分享....^ - ^
作者: m01170m    時間: 2011-5-25 12:00 AM

越来越刺激了。。。可是,Miss khoo 好可怜哦...
作者: yescyrus    時間: 2011-5-25 12:06 AM

今日係我睇過最好睇的一集, 也是我唯一睇過的一集
作者: cheungshum    時間: 2011-5-25 03:54 PM

幾好啦 ....因為鍾嘉欣真係唔錯
作者: asatai    時間: 2011-5-25 05:17 PM

Miss Koo ..好靚 好可怜
作者: j9906570    時間: 2011-5-25 05:19 PM

越来越刺激了...
作者: 阿mit    時間: 2011-5-25 05:19 PM

miss koo 哭到我都心痛……
作者: x24779626    時間: 2011-5-25 06:36 PM

我一開睇仲以為咁快大結局添
. P, M4 h/ Z( O5 x+ [% C分分鐘仲激過睇大結局=,=
作者: 葉鈴    時間: 2011-5-25 11:24 PM

我都係咁覺得,,一開始唔多覺好睇呢套野
作者: crystal.evil    時間: 2011-5-26 12:02 AM

Miss Koo好可怜!被人利用感情,不可原谅。
作者: 224499986    時間: 2011-5-26 12:39 AM

我想知道我要点发表意见先唔系灌水
; ^: q1 {- c/ F, ~& B3 rwww1.tvboxnow.com$ c6 X- l8 I5 L) Z
回复、意见可以好长·都可以好简短,简短就叫灌水?
% p2 ^2 i9 R' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- b7 Y/ z& \" u+ Y# |. [tvb now,tvbnow,bttvb一下就扣我几十币同功勋,无话可说. }; ~3 a  t" c2 W9 N7 Z9 J: Z
www1.tvboxnow.com( r5 v' C( d  d
后期剧情好睇D,紧凑,27集MISS KOO系几惨下,剧情需要,无办法
作者: akelefe    時間: 2011-5-26 01:35 PM

Carmen 哩個角色太可憐喇,唔單只滿瀉嘅幸福完全幻滅,仲連最親嘅家姐都呃緊自己、俾人拉咗離開自己。
- t$ c6 ]2 V5 d$ a; }! j公仔箱論壇姖係完全失去寫撐、完全嘅崩潰、好似跌入無底淵一樣。tvb now,tvbnow,bttvb* ^. X! h4 |9 d( A4 [
一個咁好嘅女仔,咁好嘅角色,唉……
作者: jassq788    時間: 2011-5-27 11:53 AM

陈豪和钟嘉欣的对话,愧疚和崩溃的表情,眼神,表达和抓拿得很好,是不错的演绎
作者: xiaoha    時間: 2011-5-27 12:35 PM

幾好啦 ....因為鍾嘉欣真係唔

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0