標題: 今集有D悶.....大家點睇??? [打印本頁]

作者: joechan87812    時間: 2011-5-26 11:36 PM     標題: 今集有D悶.....大家點睇???

今集覺得有D悶.....大家點睇???
作者: cyoong019    時間: 2011-5-26 11:53 PM

真係有d悶。如果羅sir可以同miss koo 係返埋一齊就好啦
作者: cheungshum    時間: 2011-5-27 01:12 AM

有少少啦 ...今集講學校d野多
作者: steve86    時間: 2011-5-27 01:43 AM

2# cyoong019
; d! ]) G. U+ t. A: n! X' q5 v* i; C- ]/ }0 _' h1 I# z2 b
agreed... hopefully both together公仔箱論壇9 u+ m( V* H7 D9 s5 Y& ?
but the preview doesn't sound so.....
作者: tse15    時間: 2011-5-27 01:59 AM

仲未睇 不過鍾嘉欣前兩集真係好慘囉~喺法庭度,羅SIR又講咗咁多傷佢心嘅說話,個編劇真係絕情咗啲囉//希望可以大団圓結局
作者: keichan    時間: 2011-5-27 04:00 AM

都係咁上下,邊有集集高潮架
作者: dae_jang_geum    時間: 2011-5-27 04:58 AM

今集是有點悶,今日Miss Koo病了,我眞是很想羅sir會跟以前一樣上樓找她,不過他連幫Miss Koo打電話給醫生也沒有...
作者: randy567    時間: 2011-5-27 02:27 PM

我体呢部戏系为了体钟嘉欣的!!
作者: steve86    時間: 2011-5-27 03:11 PM

今集是有點悶,今日Miss Koo病了,我眞是很想羅sir會跟以前一樣上樓找她,不過他連幫Miss Koo打電話給醫生也沒有...
, f$ B' P; P1 k2 |4 o* {公仔箱論壇dae_jang_geum 發表於 2011-5-27 04:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _( I# q! ~: M4 T- E4 A* j" _7 \
: g; L9 Z% M0 E" H: O8 ]
公仔箱論壇$ W' w# m/ m- V) m
我都是甘念。。。点知某。。。仲要发懒炸
作者: cchaw    時間: 2011-5-27 10:50 PM

简直不知所谓
作者: tf00321805    時間: 2011-5-27 10:54 PM

今集結局好似牛頭吾搭馬嘴  =九吾搭八
作者: 紅白鬥    時間: 2011-5-27 10:57 PM

結局唔似結局
作者: gzcatx    時間: 2011-5-27 10:58 PM

今日Miss Koo病了,我眞是很想羅sir會跟以前一樣上樓找她,不過他連幫Miss Koo打電話給醫生也沒有...
$ t/ ~5 }% Z' x) h( S- K" a7 Dtvb now,tvbnow,bttvbdae_jang_geum 發表於 2011-5-27 04:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( w9 q# ?# |% g( Q8 Z* Q& E

3 T6 u% B) h0 T0 a# w, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 E& v. \9 a% W8 y* J5 X' ?

; @3 o1 I, C. v+ S6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真系有D过分。。。。。
作者: kin519    時間: 2011-5-27 11:08 PM

完全無結局,無無,
作者: kin519    時間: 2011-5-27 11:09 PM

完全無結局,無無,
作者: deep22582    時間: 2011-5-27 11:30 PM

各位巴打我未睇呀係唔係真係好悶呀,最後MISS KOO同邊個一齊呀,仲有呀MISS HO有冇同羅SIR一齊呀,如果係咁悶我唔睇啦我剩係覺得,如果MISS KOO同羅SIR一齊會好睇好多啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0