標題: TVB甘缺二线? [打印本頁]

作者: kssh0052295    時間: 2011-6-15 12:11 PM     標題: TVB甘缺二线?

班社工成日都就喺去幫嚴婆婆 晤通深水埗就冇其他老人家??
( c, v; [0 i! ~. L% h' k5 T: l公仔箱論壇
2 B' t4 t) Q$ dtvb now,tvbnow,bttvb甘都算拉~12集最新既case都要擺埋嚴婆婆上台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# b. `: o7 N, U( B$ q  V4 n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~8 C; T2 L# l) [+ W
如果早知嚴婆婆有個孫女 我估D社工都一早就同果孫女傾下拉tvb now,tvbnow,bttvb" s' ^& j# Y* u+ C7 b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t- Z' D- {1 k5 I' Q' z
之後喺案發現場嚴婆婆晤知咩野叫短信~滕麗名就幫嚴婆婆睇
4 c( N, k7 q4 U' Q# `* l公仔箱論壇2 ?: A2 i" t8 T! f" f: P/ Z
幫手查短信姐使晤使專登將部手機擺埋去同李燦森一齊睇~
" l9 e! b- h) F9 f% ytvb now,tvbnow,bttvb
6 `# [* c& M3 g3 A* K! r. u, j發現D短信果個鏡頭D表情真喺有D假咯~
作者: meiwang1964    時間: 2011-6-15 12:51 PM

完全同意,有D唔想睇落去,再系,好难支持
作者: chengren0757    時間: 2011-6-15 02:22 PM

呵呵!!连TVB都人才流失啦!!
作者: 寂寞包围    時間: 2011-6-15 06:19 PM

哎!!既然开始体咯,米信巨地咯!!
作者: jasecs    時間: 2011-6-15 07:29 PM

yea, the 2nd lines are sooo bad to watch.
作者: 89268105    時間: 2011-6-16 12:26 AM

是人来来去去就几个人~
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-6-16 01:08 AM

完全同意 TVB人工咁低,有料的都反晒大陸啦!
作者: lok@@ting    時間: 2011-6-16 09:55 AM

無計啦~人仔升~~俾我都返大陸拍啦
作者: cheerful12    時間: 2011-6-16 11:59 AM

monopoly~~
5 w! x, H+ y+ n1 PTVB has alot of good actors/actresses
% j/ Y! W" W" r& z  o) L. T; ygive them some chances to shine!
作者: buzz21    時間: 2011-6-16 05:49 PM

tvb 就是這樣子
/ |8 b% K: |8 T. c$ i公仔箱論壇能省就省TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! j7 \' z( [! ?- [: o! e8 \
邊個收得平咪邊個law
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-6-16 11:14 PM

完全同意
作者: wham2009    時間: 2011-6-16 11:36 PM

1线都好缺 la
作者: lu.zhung    時間: 2011-6-16 11:53 PM

完全同意啊`
作者: 打滾男    時間: 2011-6-19 10:34 AM

做戲咋大佬,唔係咁點有得做呀 xDD
作者: kssh0052295    時間: 2011-6-21 10:52 AM

做戲咋大佬,唔係咁點有得做呀 xDD
' J# ?8 ^. N9 }公仔箱論壇打滾男 發表於 2011-6-19 10:34 AM
0 ]) N! J. H/ D1 o7 n3 H& g& ?6 N2 Z
  k$ y4 S% f, }" L, Y喺做戲 做的誇張佐D甘解咯
作者: jassq788    時間: 2011-6-21 01:23 PM

哈哈做戏嘛,编辑故事有时会不完美也不什么奇怪事请,不需执著 。
作者: esmesm    時間: 2011-6-21 01:59 PM

完全同意
作者: 笑死我    時間: 2011-6-23 06:20 PM

哈哈
作者: bergkamp88    時間: 2011-6-23 06:45 PM

tvb 就是這樣子

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0