標題: [疑問求助] 想搵[迷你品]狗仔 與及 我家愛寵的故事 [打印本頁]

作者: 2li2li    時間: 2011-8-7 07:00 PM     標題: 想搵[迷你品]狗仔 與及 我家愛寵的故事

細種狗仔~係香港地只有貴富狗(Poodle)或史立莎
以前都有啲迷你品, 但香港係跟trend嘅commerical city, 毛毛狗始終受寵多啲...

本人剛剛有隻13歲貓咪女因乳癌走咗
而家仲有一隻16歲嘅中大型Cross Terrier狗伯伯倍我, 不幸佢都患咗皮膚癌, 而家好好多.
佢哋都係星期大就跟咗我返屋企, 係我嘅乖仔同乖女.

但我希望可以找到一隻迷你品女bb, 等狗伯伯無咁悶
因為佢以前同隻貓咪都好sweet, 佢鍾意同細狗玩多過大狗玩

貓咪走嘅前兩日, 佢哋仲一齊瞓, 走嗰日, 佢都喺佢身邊伴到最後一刻

如果大家有咩關於何處找到迷你品資訊, 可留下一兩句分享下!!!

比啲分享, 大家開心...
作者: 2li2li    時間: 2011-8-9 11:22 PM

係咪咁少人睇寵物版???
多啲參與, 多啲發表, 才可令此FORUM長做長有...

希望不久長來都可看到回覆喔!!!

作者: iceboyiceman    時間: 2011-8-16 08:22 PM

係咪咁少人睇寵物版???
多啲參與, 多啲發表, 才可令此FORUM長做長有...

希望不久長來都可看到回覆喔!!!

2li2li 發表於 2011-8-9 11:22 PM
suport suport
作者: lovingvenus    時間: 2011-8-19 01:22 PM

1# 2li2li
什麼都有離別之時, 樓主放開點.
你要的資料, 希望有人可幫忙.
同時, 你也可去各寵物店看看/ 或留下資料, 那些店可能會幫上你要的.
作者: 2li2li    時間: 2011-8-23 03:03 PM

多謝各位嘅支持...
作者: swaiswai    時間: 2011-8-24 04:43 PM

QQQQQQQQQQQ

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0