標題: 拍拖的付款制度 [打印本頁]

作者: zactlion1899    時間: 2007-10-5 11:24 AM     標題: 拍拖的付款制度

問題:tvb now,tvbnow,bttvb! s" [& z5 G: j" q0 B
你地認為,
( y! u+ M; L% PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。拍拖應該男方俾$,女方俾$,定係AA制呢?7 i3 I! h% [% F
你地而家又係邊種形式呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B0 h) t# Y- `8 l1 J7 n2 m( {

作者: toycars82    時間: 2007-10-5 11:51 AM

係AA制呢:019: :019:
作者: 笨汶    時間: 2007-10-7 12:27 AM

我覺得aa會好些,唔洗下下都要個男既比錢呀
作者: BigCity    時間: 2007-10-7 01:03 AM

AA好生疏姐...男人應該大方D~
作者: hello86    時間: 2007-10-7 11:29 PM     標題: 回復 #1 zactlion1899 的帖子

请他拉当然
2 ?& r( w5 u! u2 ]% z1 z  c# L公仔箱論壇要有绅士风度
作者: funktv    時間: 2007-10-11 02:57 AM

我覺得有時AA制比較公平!!4 `+ ]% v3 Y' V  W: l; s
不過好多時都系我bf給錢...哈哈!!可以講有“绅士风度”www1.tvboxnow.com  E# ?2 J* `- z( B( x
但是有時我給咯,買d野給距咯!!
( P1 N! a. d6 X/ a; K8 {成日要距給錢,有d象ATM哦...多过BF咯!!
作者: izzytkwwan    時間: 2007-10-11 06:52 AM

Actually, who 's paying is not important, is just so many people go back to complain once they break up, so is better A A la...less argument ma
作者: skyyblue989    時間: 2007-10-11 10:39 AM

原帖由 izzytkwwan 於 2007-10-11 06:52 AM 發表
& j; J& \4 j: J) j  u" [www1.tvboxnow.comActually, who 's paying is not important, is just so many people go back to complain once they break up, so is better A A la...less argument ma
$ B9 U, N- U7 r

P3 |. c" z3 }8 R% K公仔箱論壇i suppose, that's actually wa t i had went through
作者: lenykoy    時間: 2007-10-11 11:44 AM

其实有时我给。。。有时我女朋友给。。。:014: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! h. C5 m0 G7 \8 w
但大部分都是我给。。。!:019:
% H. ^0 M3 e! S& n* [# _公仔箱論壇不过,我愿意。。。:onion05:
作者: bggb    時間: 2007-10-13 08:15 AM

三日內令你愛的人愛上你[95%的人都話得!!]
4 W8 N- `& e$ J+ N* N) t5 Jtvb now,tvbnow,bttvb
; L1 G+ ~7 V* @% ~/ C, Y" T公仔箱論壇www1.tvboxnow.com; m1 g6 {+ v9 k0 |6 A1 D
一天,男孩和女孩吵架了。他不再對她說"我愛你",當然她也不再對他1P9t!{&z/v;M8q+I/ o7 i2 }" d' W( z
說"我也是。一天晚上,他們談到了分手的事,背對背睡下了。半夜,TVBNOW 論壇%C.q+P&a9m:z+y7R
8 A2 A7 ]) g% y1 B公仔箱論壇天上打雷了。第一聲雷響時,他醒了,下意識地猛地用雙手去捂她的TVBNOW 論壇2b(g/e&A:S!swww1.tvboxnow.com" g4 ^6 q7 ~; B: J
耳朵,才發現不知何時他又擁著她。雷聲緊接著炸假裝什麼也沒發
' Q: m. |" E! j7 G' c; p;|0}!D's4J-P+Q在全球每一個角落  都可以睇到TVB劇集生,他想她還愛我,不然她不會流下滿天愛的最高境界是經得起平淡的流在全球每一個角落  都可以睇到TVB劇集-k5N%O&j,t8?;s0m4e-nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q2 E. I9 v) h6 f$ K6 E) J* c
年。世界上最美的木乃伊,這是一個古老的符咒,請在收到次消息後發
0 t4 Y; F& h5 \. e: y%E1b+c%b9S5WTVBNOW 論壇給三個論壇。 等發完後看看三天內就能得到心愛的人。不發的話你將 \$}(b9M5D9yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' S/ p$ |! e* x0 w  m( B* ]
有黴運一個月,同學說他試過了,很靈  !
作者: crashersus    時間: 2007-10-19 02:50 PM

男方应该大方D, 不过女方有时都要识做啦...
作者: ussvoyager    時間: 2007-10-19 03:27 PM

我同Hon Hon行街食飯...
6 ^# z5 P. a, X! T! f% w4 V90%係AA制...tvb now,tvbnow,bttvb. F5 y& W0 B* T9 f0 }) A
10%係佢俾咋...
作者: 餅乾    時間: 2007-10-20 01:38 PM

我同佢出街,佢會爭住俾LO,我有時都會俾嘅..HEHE
作者: may怡    時間: 2007-11-15 09:51 PM

AA制好d
' m& N2 H# o9 h# y- q。。
作者: sammidan    時間: 2007-11-18 11:03 AM

男仔给会好的
作者: 天使_琪    時間: 2007-11-28 01:38 PM

aa仔好点..
, B+ F8 N6 {0 {, [/ ~公仔箱論壇我们还是学院生..www1.tvboxnow.com& B# p7 S( y. Y. n: Q2 K
没那么多钱..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [, t9 O2 h) L( m4 k* X5 o) A: ?# [
省点:onion18:
作者: giegie    時間: 2007-12-6 06:49 PM

男仔俾啊。。。
3 h0 Y1 t& R" i$ g. v, b& vwww1.tvboxnow.comgentlemen啊!
作者: kimkim8037    時間: 2007-12-20 04:09 PM

thank q la oki
作者: mitan111    時間: 2007-12-29 12:01 PM

学生的话AA比较好!~
作者: jeo    時間: 2007-12-29 12:04 PM

有时他给,有时我给..:onion05: % h- y' z2 h9 w2 x& B# @! d
这样公平点咯...
作者: baogo    時間: 2007-12-29 12:05 PM

多数都系我俾架~公仔箱論壇. \& F3 ~  r" H9 [9 x6 c
唉......女人真系难搞吖!!
作者: ckclyui    時間: 2008-2-4 10:18 AM

我係我比一餐~佢比一餐~www1.tvboxnow.com& `& m) Y7 Z1 F# {: o% Y$ b$ E
當然佢比時我唔會食太貴
2 t8 l5 O; C& W8 g: E而我比時食貴少少都ok
作者: jiemin633    時間: 2008-3-6 03:39 PM     標題: 不能全让男的给

应该大家出点,你这次我下次,但我们男的要多一 点
作者: Teechoy    時間: 2008-4-25 10:24 PM

开始拍拖的时候是男方给的。。。。久了你又怎样舍得让他一直出呢。。:onion18:
作者: ka_joey    時間: 2008-4-27 09:26 AM

although...man should pay everthing.in normal way,,,.but i think girls should pay sometimes.
作者: janice81046836    時間: 2008-4-29 03:09 AM

男仔卑就梗架拉!不过我觉得个女有时应该要识做下咯!个男未必次次有甘多钱架吗!
作者: lshb0810    時間: 2008-5-2 02:19 AM

我想大部份时间就男方出,小部份就AA!
作者: wasihoho    時間: 2008-5-3 01:32 PM

認為要男方俾$:onion31:
作者: miggiemiggie    時間: 2008-5-4 12:18 AM

如果男方有能力,,當然係佢俾la~
5 t. D# B2 r2 ]* s3 P" ?- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果不能負擔 AA制都冇所謂!!
作者: joey1041    時間: 2008-5-20 06:04 PM

都唔會點特別計較架喎,
4 M% ]/ K% Q! h; {8 E' i$ I/ Owww1.tvboxnow.com有時我俾下, 有時佢俾下, 有時兩個又夾d俾..
* c% K8 }4 \! l' _8 N/ Ktvb now,tvbnow,bttvb拍拖邊有得計咁多架 =P
作者: akzumi91773    時間: 2008-5-24 08:05 PM

我係........公仔箱論壇- @9 s5 I7 Y/ p# ~
今次你俾睇戲~~0 o" d& i. s8 H- W9 _: e* C" S  P
等陣我俾食飯咁~~~
7 s8 j% a  X% n+ J: f3 K. ?7 b7 c( |. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ ]1 J$ x+ |, i  w/ k! z9 u
會唔會好d呢????
作者: kk0000    時間: 2008-7-3 08:55 PM

aa la...unless that guys very rich.
作者: jimmyhokilok    時間: 2009-11-13 07:23 PM

i think AA制 is better..
作者: candytomohisa    時間: 2009-11-14 01:44 AM

其實吾需要分得甘明...
: q  s' l; ]: }, P0 qtvb now,tvbnow,bttvb但男方系多數比.. 系大方..6 T) c( e5 b3 \* M3 N
當然女方都吾可以指以哂男方..
! K' o: _6 h+ d' R4 e2 U8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如..男方比睇戲..女方咪食飯..甘囉~公仔箱論壇+ \( V8 h  x( y! {# x. s7 O2 I) q
tvb now,tvbnow,bttvb- T- _4 F4 ~) ^8 s& c; ]
拍拖姐.. 吾一定要計得甘清楚"tvb now,tvbnow,bttvb. e6 j7 z9 Y7 ~6 `1 S7 q
但一定無可能只要男方一個比哂..甘樣佢地會窮..
作者: ultrabitch    時間: 2009-12-25 10:48 PM

本人现有一个女友,有时候我付,有时候她付,( }: z' H8 Q: W* O' S  h; t
有时候AA...
作者: small_sze    時間: 2010-1-20 07:51 PM

我覺得要輪流...
0 K# }6 ]2 t+ c9 j& f; Rtvb now,tvbnow,bttvb可能今次佢請...下次我請咁..有時就aa咁啦~www1.tvboxnow.com& ?4 L0 H- d( h8 X
咁樣好d~
作者: zero928    時間: 2010-6-4 01:30 AM

認為AA制好
作者: icy.lee    時間: 2010-7-17 07:47 PM

我觉得唔一定要分边个比噶.有时都会分开噶.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z- W( |. S1 _3 P/ c+ q! I2 `
我比戏飞钱
4 y  r* R! U+ ntvb now,tvbnow,bttvb距比吃饭钱..
+ j  V; a% N! n. ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈哈
作者: alng5566    時間: 2010-10-9 07:07 PM

都是男生給的 除非女生本身也有收入
作者: sheepoo    時間: 2010-10-21 02:42 AM

男比
作者: 親民牛    時間: 2012-2-1 06:57 PM

暫時係AA制
作者: BlackEiffel    時間: 2012-2-1 09:54 PM

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0