標題: 有没有被心爱的人利用。。。。。。。。。 [打印本頁]

作者: wk.hoo    時間: 2007-10-8 02:13 PM     標題: 有没有被心爱的人利用。。。。。。。。。

有没有被心爱的人利用。。(但是,他不爱你的)
作者: 天使_琪    時間: 2007-10-8 05:34 PM

erm...暂时没有...www1.tvboxnow.com/ \+ I% `3 d3 d; H$ F
说说你的来听
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-9 12:08 AM

哦。。是几年前的事了。。。对不起。 。今夜心情不大好。。今天不说了。。
作者: stony    時間: 2007-10-9 01:55 AM

我過去兩段感情都是這樣,看通了、習慣了,現在沒有什麼大不了!:onion14: 2 q. i  T/ @: m* B
我真心愛對方,並不等於對方會真心愛我!:019:
作者: balea    時間: 2007-10-9 02:47 AM

最傷人的是 真心負出了之後 才發現她不愛你
0 T, o- G( _8 p9 t8 _tvb now,tvbnow,bttvb我知道....因為...我試過
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-9 11:46 AM     標題: 回復 #5 balea 的帖子

我都是。。。但是。。他现在都是有嘛事就会找我。。。不帮他又不行啊!!!!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 11:45 AM

爱一个人是不是盲目的呢????
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-10 12:42 PM

某程度上是盲目的, 因為你愛呢個人, 所以佢有咩事既時候, 你總會想盡辦法去幫佢; 就算可能心裡面明明就知道佢係利用你, 但係當前你只會諗點樣幫呢個人, 根本就唔會再去諗佢係咪利用你!www1.tvboxnow.com* Y5 M1 j! v. V2 u" o& ^* U4 c7 E
不過如果係分咗手既, 就要識得拒絕喇, 唔係你只會不停咁俾佢利用!:onion31:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 02:28 PM     標題: 回復 #8 nightcat8290 的帖子

讲就易。。。但是。。做就。。。
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-10 04:09 PM

因為你仲愛佢? 所以覺好難做呢~~
' F0 W: t5 x1 a2 g+ \www1.tvboxnow.com% K: F& g" O! p& X
但係你咁樣俾佢利用你覺得開心嗎? 如果係開心既, 都唔會係度開呢個POST啦, 係咪? 好老實講, 我唔知道你口中講既利用係點既情形, 因為我諗你自己最清楚! tvb now,tvbnow,bttvb+ W; G9 j6 o6 M9 w" j# o

% U, {1 k' H1 g% o0 B3 nwww1.tvboxnow.com係架, 世上有好多事都係講時易做時難架啦, 咁要睇下你有冇咁決心去做囉! 可能會受傷, 又可能會痛架, 但係傷過後, 痛過後, 只要自己肯面對就冇問題架喇! 俾啲信心自己啦!!:onion05:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-10 07:39 PM

多谢你。。。
作者: posman    時間: 2007-10-22 02:03 AM

帮么鬼啦, 不通帮了他/她就会回心转意么??
: h! Q( V" o# s* ^: C& ]www1.tvboxnow.com又不想想当初你要生要死时他/她有看过你一眼么??
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-22 08:28 AM     標題: 回復 #12 posman 的帖子

好像有点经验喔。。哥仔。。
作者: posman    時間: 2007-10-22 08:54 PM

回復 #14 wk.hoo 的帖子
: x7 K0 H$ w* p8 d: S5 s/ _
' B* f# v' x: S1 O6 |7 y) ~tvb now,tvbnow,bttvb今时今天搞到我那么废, 都是拜她所赐!!!
6 t% g- v6 ^0 F1 u2 T# ~! |我原本是个大好青年, 又靓仔又有学历又..................(如有雷同,当然是抄啦)! j2 d% Y# j2 d3 H5 T: }
当年我为左她............
6 r& C0 Z+ S7 W' c之后我衰左..........她不要我.......公仔箱論壇- l1 I% F$ `* H1 ]& d6 B3 {

8 K5 c6 A, m) a' V7 I8 k# N想知道就给D回应!!
, p+ P/ z+ x$ i- B; o) I2 n5 @$ @www1.tvboxnow.com下回再讲!!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-22 11:19 PM     標題: 回復 #14 posman 的帖子

都不知系不系的。。不好吹水啊。。。哥仔。。
作者: nightcat8290    時間: 2007-10-23 01:01 AM

原帖由 wk.hoo 於 22/10/07 23:19 發表
! x0 H/ i- x/ P, ~4 \; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都不知系不系的。。不好吹水啊。。。哥仔。。
tvb now,tvbnow,bttvb( m- e' h! u/ o7 ?
0 {! d$ Z( d% X. |6 W' O7 `. u9 L
唔好咁啦, 世事啲野有邊個知丫~ 可能人地真係呢~
3 T! R: Z, w( }+ X# H" Ctvb now,tvbnow,bttvb因為香港都實在太多喇!
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 12:14 PM

原帖由 nightcat8290 於 2007-10-23 01:01 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 G5 ^9 b7 v) c+ F! U) R$ q# ?' ?

5 }) G- E2 ^% ~/ T
: V  }- X6 H& n$ [唔好咁啦, 世事啲野有邊個知丫~ 可能人地真係呢~
6 v# M) v+ x- P8 m3 r2 z因為香港都實在太多喇!
公仔箱論壇& \; ^+ \7 i' \2 T8 M( _' a' O/ U
& I( g! Y" F4 R4 |6 n& n; I2 m

/ t: `% x+ P+ p" G0 R* _www1.tvboxnow.com马来西亚都不少喇。。我。:onion03: 。我都系受害者。。。
作者: posman    時間: 2007-10-23 09:42 PM

:014: :014: 那要看看那位靓女有意思愿意深入了解我.
; L6 s8 o; H* z8 y! j2 H7 t4 n6 M, B' [, D
之后话番给你知真假咯
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 11:14 PM

原帖由 posman 於 2007-10-23 09:42 PM 發表
0 p, Z, V1 z6 Jwww1.tvboxnow.com:014: :014: 那要看看那位靓女有意思愿意深入了解我. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |4 n+ L- k! ?& w3 k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z/ s4 {" q+ I: ]4 o2 I0 L8 Z* J
之后话番给你知真假咯
www1.tvboxnow.com* s0 M6 \% w2 U& z" `; j

9 j% o: W8 h; B* U7 Z. Xwww1.tvboxnow.com- k( B1 I+ {+ s5 A' L: u! U5 T
你呀??米要等好耐。。。
作者: zylove0o0    時間: 2007-10-23 11:28 PM

没被利用`但是被心爱的人甩咯`
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-23 11:32 PM

原帖由 zylove0o0 於 2007-10-23 11:28 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! P5 K5 p2 E0 Y. u1 Q
0 i! h5 Y/ w' B( g7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 y! R, u5 j& @" _9 P
" T& G8 W6 n5 ^7 rwww1.tvboxnow.com噢。。没相干。。下一个会更加好的。。。
作者: posman    時間: 2007-10-24 12:45 AM

原帖由 zylove0o0 於 2007-10-23 11:28 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( k% [- H" r0 r. a4 m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" g% E, w+ ~1 d" G+ q1 r

8 ^# S8 [7 ]$ S2 G
& e( D3 i" O4 E, t6 K3 O2 \D女多的很啦! 何必为她不开心!!:onion05: :onion05:
作者: wk.hoo    時間: 2007-10-24 11:54 AM

原帖由 posman 於 2007-10-24 12:45 AM 發表
3 V9 \1 y) d& twww1.tvboxnow.com
/ x! L1 s- o. C% p9 gtvb now,tvbnow,bttvb
8 n; Z& M# T# d6 c7 Y' v) i3 V6 u) \公仔箱論壇$ {# k1 {4 k, T
D女多的很啦! 何必为她不开心!!:onion05: :onion05:
. f; ?* J7 F% Htvb now,tvbnow,bttvb
5 y' \" t- j+ O8 \' o( l: ~4 awww1.tvboxnow.com8 F* S- j3 f' ^- k* V( p  A) Y
哦。。 。讲番次人话了。。
作者: posman    時間: 2007-10-24 01:58 PM

没女都没关系加入废柴同盟
- {& w5 u" e8 `$ @1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ?- S# I8 s& k有我们陪你   
8 K. s' l3 ]2 J' M: Q, o  y& e2 }- D% j3 i
好野来的
作者: aard_wolf    時間: 2007-11-26 11:52 AM

ya....my ex lor...thought me like a toy....need me thn find me...shit...!!!
作者: 月※月    時間: 2007-11-27 12:26 PM

原帖由 posman 於 2007-10-22 08:54 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c, |9 m( B1 o6 L
回復 #14 wk.hoo 的帖子TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 c" a0 t+ ?9 z5 n& v
tvb now,tvbnow,bttvb) ]5 }4 Q# X1 A* [/ o, M
今时今天搞到我那么废, 都是拜她所赐!!!
) N1 r/ S* e% O! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我原本是个大好青年, 又靓仔又有学历又..................(如有雷同,当然是抄啦)公仔箱論壇- y5 K2 o" R* K. q/ D$ m* _
当年我为左她............
( ~+ N( U/ [! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之后我衰左..........她不要我.......
/ Y8 ?9 E0 m4 f& k" t) `& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb& [! E8 |5 t% y) f" J
...
, \+ @7 c# Q& @: a; d8 p* x8 N
嘻嘻 我來8一8 後來怎樣呢
作者: devil2007    時間: 2007-11-27 01:06 PM

有﹗生死不相往來。。。:onion31:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0