標題: [疑難求助] 求救中... [打印本頁]

作者: iristam2003    時間: 2012-1-10 03:23 PM     標題: 求救中...

我鐘意在一男仔3年多,個男仔有同我講我愛你,& h- T, e# j- C. o
唔知係唔認真,佢有問我係唔係呷醋...,
3 o5 W8 K8 H' s) m& A, W; Z# r公仔箱論壇有次個女仔拖佢隻手,佢立刻鬆手,我就呆在。
作者: hypnosis    時間: 2012-1-10 05:28 PM

你同佢平時係點相處?
- S" _+ N( Q# Z9 k$ H佢會唔會單獨約下你出街?
作者: duenyue    時間: 2012-1-15 10:59 PM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)www1.tvboxnow.com% L0 E# x( ]& y! A, K
又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...
: F' [! v/ f7 w. E* l$ G( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年....
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:05 AM

3年幾佢係點既人,佢係唔係認真,你最清楚
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:06 AM

如果佢係好人,咪accpet佢
作者: garytanghang    時間: 2012-5-1 11:35 PM

先要問?佢幾多歲?www1.tvboxnow.com4 t- {9 y3 O5 k$ S7 H
拖佢手果個同佢咩關係?
作者: エスメ    時間: 2012-12-21 07:30 PM

原來我都係屬於大多數. so good
作者: ayatwinkie    時間: 2012-12-23 04:21 AM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)www1.tvboxnow.com% `) o( B1 m' O' c# W
又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...www1.tvboxnow.com8 _/ h% M. T9 h8 H4 ^* p
唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年.... ...www1.tvboxnow.com; u/ k5 |( ^( Z6 @$ d; m" ]# y
duenyue 發表於 2012-1-15 10:59 PM
www1.tvboxnow.com2 v9 _9 `; f2 n1 ?
我也同意這個說法。  V$ l9 u# A" \$ g7 c
雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。
作者: lungyau708    時間: 2012-12-25 06:29 PM

起碼都有個知字呀...死都死得甘心!/ j. ?. x' y! \" N" K. _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w' D3 o9 H( {1 o1 L
8# ayatwinkie
作者: enjoy.mr    時間: 2013-2-6 10:10 PM

主動出擊
& C* ~1 n' {7 F+ t* W1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。別浪費時間
作者: markhamwong    時間: 2013-2-6 10:16 PM

www1.tvboxnow.com% J5 ?; r3 V" X- r) y+ Q
我也同意這個說法。
1 j2 a5 i$ ?* f& ~6 k( \) stvb now,tvbnow,bttvb雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。www1.tvboxnow.com9 [* Y+ T6 o7 Y' I: O/ e
ayatwinkie 發表於 2012-12-23 04:21 AM
& s( x" l) ?' }tvb now,tvbnow,bttvb完全同意.www1.tvboxnow.com. g1 G; e6 p* O) f+ ]& _3 j& r; s2 E0 O3 E
時間和年齡不會讓你等待
作者: fzdm667    時間: 2013-2-7 08:48 AM

' U3 Q. c0 |& s- W0 _www1.tvboxnow.com& s5 }5 E/ ]/ s0 |4 t
你鐘意左一個人3年,老實講佢對你係點你都唔太清楚既話,就只可以講你冇你想像中咁鐘意佢www1.tvboxnow.com' ], ~  |; n6 _8 x: o
樓上的朋友的確帶出左一點,就係時間唔會等人tvb now,tvbnow,bttvb4 D7 i* u2 |: F1 i
恕我難聽D講句你拖左佢3年,但同樣你都拖左你自己3年,女性既"賞味期限"我諗都眾所週知..
0 {$ g" Z3 T; s( A; G公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb& |1 B' l3 \/ g3 [6 m. N
你po問題出黎想睇睇大家既意見証明你唔係一個隨便(對戀愛)既人,但大家能夠比你既意見終歸係"意見"9 f9 h/ T9 v: H1 _' r
我當你3年黎你都係未了解得佢好清楚,但3年既時間好足夠你清楚你自己既心
+ j- g+ T' L  j% a7 u你心入面其實可能已經一早有左一個答案,只係你諗得太多而冇去正視...tvb now,tvbnow,bttvb9 G$ R: ^: f/ U5 t9 a1 E# K
所以我覺得唔好再1234啦,去做你心入面最想做個樣野!
" y. D3 p' ]' K" htvb now,tvbnow,bttvb
5 t6 ~+ k* `7 v+ v9 N' i1 K公仔箱論壇以上係個人想法,若有得罪之處敬請原諒

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0