標題: [討論] 酋長球場吹水區 [打印本頁]

作者: mysteryray    時間: 2012-2-18 02:26 PM     標題: 酋長球場吹水區

迎欢各位笠临酋長球場

Welcome To Emirates Stadium

酋長球場吹水區題材不限, 各球迷可盡情暢所欲言, 但請遵守版規並嚴禁在此灌水或有意攻擊其他會員而演变成罵戰!!
大家都是足球爱好者亦有各自所支持既球会,相信自有閣下觀點但請同時也尊重其他人的意見! 希望大家傾得開心!!

Victory Through Harmony

作者: mysteryray    時間: 2012-2-18 02:32 PM

近排见到阿仙奴俱樂部越来越热闹,所以决定接受David兄既意见,开张吹水贴比大家,希望吹水区兴旺。今日开贴大吉,请大家多多支持!多谢!多谢!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-18 02:41 PM

正如亨利话斋:“如果你是一名槍迷,那麼你就是,就是這麼回事,一日槍手,終生槍手,不會改變。”
作者: firemic    時間: 2012-2-18 07:17 PM

好!!!mysteryray兄,我第1個撐你
今晚既足總盃,我都唔知睇5睇好.....越睇云加越火
新特難幾勁吓,梅迪薩卡今季收左皮,又用條廢柴迪佐奴打中堅.......
作者: wai4080    時間: 2012-2-18 08:29 PM

该留的不留,改走的却反而留下
据说温格在上一仗大败后非常愤怒‘f’ 球员
我看这次应该大家都会踢得积极点吧。。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-18 08:53 PM

好!!!mysteryray兄,我第1個撐你
今晚既足總盃,我都唔知睇5睇好.....越睇云加越火
新特難幾勁吓,梅迪薩卡今季收左皮,又用條廢柴迪佐奴打中堅.......
firemic 發表於 2012-2-18 07:17 PM
哈哈!多谢晒firemic兄,阿仙奴俱樂部都应该同其他球会版一样旺场,只系少左D人入来。我见近排个俱樂部都几热闹,所以搞反个吹水区比大家尽情发泄自己要讲既野。一方面可以吸引多D人入来参与话题亦可以搞旺个场。但最紧要既系有你同埋其他支持者既捧场至得。

至于今晚场波,我都会睇下,我念云家系无办法吾用條廢柴迪佐奴果种情况, 因为梅迪薩卡剛剛接受了手術治療,將缺陣一段長時間,而哥斯尼又伤埋。亦有可能用A.桑治打中坚既。甘就要睇云加点布阵啦。如果上半场就吾掂既话,就熄机揾周公算。

作者: mysteryray    時間: 2012-2-18 09:54 PM

该留的不留,改走的却反而留下
据说温格在上一仗大败后非常愤怒‘f’ 球员
我看这次应该大家都会踢得积极点吧。。
wai4080 發表於 2012-2-18 08:29 PM
"f"都无用,云加自己亦要反省下,一味守旧对当今足球系无用左,要识得变通,对吾同既球队用吾同战略或阵形。
当然,我吾系要质疑云加既执教能力,毕竟他亦为阿仙奴赢过几座奖杯,但有时拒真系太过固执而导致败北既。
就好似点解一定要响第60-70分钟既时候先至换人呢?如果有人吾得或不在状态,就要换,换第一个好重要,有“杀一警百”之效!
仲有其它但我吾会细数啦,希望队波同埋云加本人好自为之吧!

作者: mysteryray    時間: 2012-2-19 01:30 AM

今次吾死当辛运了,上半场10分钟,高基連就受伤离场,换进场既就是个新仔史基拿斯。。。
作者: noandjune    時間: 2012-2-19 02:05 AM

其實新特蘭係勁在個領隊奧尼爾......., 雲格衰在死性不改, 基本上已經多次證明DJOUROU唔得, RAMSEY踢中場係唔掂, 都係唔肯改, 唔肯變。
作者: chu553358    時間: 2012-2-19 02:07 AM

睇黎你應該可以搵周公
迪佐奴 又係你
作者: mysteryray    時間: 2012-2-19 02:11 AM

史基拿斯踢中卫,華美倫改踢左卫。
今场阿仙奴既右场因为張伯倫既关系变得非常之活跃,反之左边謝雲奴就好静。

失球啦!第40分钟,又系迪佐奴既失误,送个自由球比人,虽然自由球无打入,但亦因为甘而失球。。。。。。 真系无言

新得兰打得非常积极,完全将枪手们压住来打,我睇都系凶多吉少嘎啦!熄机揾周公算吧啦!
各位早紏啦!

作者: myalligator    時間: 2012-2-19 02:12 AM

雲加唔该比下机会比拿勇啦!
作者: firemic    時間: 2012-2-19 02:52 AM

我岩岩開黎睇緊,未知情況,71分鐘重輸緊1粒,中前好似無咩計咁............
吓,原來果球又係迪佐奴犯錯呀?
作者: zzleezz    時間: 2012-2-19 02:53 AM

阿仙奴輸緊2-0
作者: firemic    時間: 2012-2-19 02:54 AM

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一個反擊即時輸多粒............唔知係張佰倫定基比斯既烏龍!!!!
作者: zzleezz    時間: 2012-2-19 02:56 AM

張伯倫烏龍球...
作者: firemic    時間: 2012-2-19 02:59 AM

原來zzleezz兄都未訓,你也是槍迷?
作者: chu553358    時間: 2012-2-19 03:01 AM

各位可以早抖
呢隊波真係無得救
咁都可以俾人推到入去 追個個仲要扖街
睇下人地新特蘭幾兇狠
作者: zzleezz    時間: 2012-2-19 03:01 AM

我喜歡睇英超~
作者: firemic    時間: 2012-2-19 03:05 AM

各位可以早抖
呢隊波真係無得救
咁都可以俾人推到入去 追個個仲要扖街
睇下人地新特蘭幾兇狠
chu553358 發表於 2012-2-19 03:01 AM
講得岩呀,佢地真係要返去訓教呀
作者: firemic    時間: 2012-2-19 03:07 AM

我喜歡睇英超~
zzleezz 發表於 2012-2-19 03:01 AM
識貨
作者: firemic    時間: 2012-2-19 03:09 AM

無啦,咩都無啦.......
我訓了,大家早抖
作者: mysteryray    時間: 2012-2-19 03:11 AM

又再一次两手空空!
作者: chu553358    時間: 2012-2-19 03:12 AM

講得岩呀,佢地真係要返去訓教呀
firemic 發表於 2012-2-19 03:05 AM
下一年 雲加既責任已經唔係前4
咁樣搞法 分分鐘為護級而戰
作者: rita12345    時間: 2012-2-19 09:22 AM

So disappointed ! They played a little bit better than in the C.L. Still not enough. I think they have too many injured players. I cannot imagine the Gunners without Wenger though.
作者: mysteryray    時間: 2012-2-19 11:02 AM

5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽。。。有咩吾妥呢?

点解我甘问呢?系因为前曼聯隊長堅尼说:當你看到有5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽,你就知道情況會如何,這個舉動等於向對手發出信號——我們很柔弱。我不認為足球員應該戴著手襪上場,因為你踢的是職業足球。堅尼批評阿仙奴球員嬌生慣養,他認為不管天氣多冷,作為足球員都不應該帶著手襪作賽。

作者: firemic    時間: 2012-2-19 05:55 PM

下一年 雲加既責任已經唔係前4
咁樣搞法 分分鐘為護級而戰
chu553358 發表於 2012-2-19 03:12 AM
只要今季攞唔到前4,
我相信云加一定會走或者比人抄,因為阿仙奴高層太貪錢了,門票又係英超最貴既,云加根本向球迷交代唔到~
作者: firemic    時間: 2012-2-19 05:58 PM

5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽。。。有咩吾妥呢?

点解我甘问呢?系因为前曼聯隊長堅尼说:當你看到有5、6名阿仙奴球員戴著手襪作賽,你就知道情況會如何,這個舉動等於向對手發出信號——我們很柔弱。我不認為足球 ...
mysteryray 發表於 2012-2-19 11:02 AM
你唔講都唔覺,反映D人唔夠硬朗,比人感覺富二代~
作者: myalligator    時間: 2012-2-20 01:34 PM

你唔講都唔覺,反映D人唔夠硬朗,比人感覺富二代~
firemic 發表於 2012-2-19 05:58 PM
噤如果帶勞工手襪,殺氣應該會強d 呱!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-20 05:16 PM

雲格今夏將獲5500萬鎊收購預算!云加会吾会买人呢?
作者: go2david    時間: 2012-2-20 07:53 PM

大家都討論得好熱烈喎
下場波大家再上嚟吹下水, 我會不定時攪d有獎遊戲大家玩
作者: HIDE    時間: 2012-2-20 08:03 PM

雲格今夏將獲5500萬鎊收購預算!云加会吾会买人呢?
mysteryray 發表於 2012-2-20 17:16
會買,買啲後生仔返黎過兩三季再賣
作者: go2david    時間: 2012-2-20 08:08 PM

雲格最興咁做
幫人地練兵, 跟住自己袋袋平安
作者: HIDE    時間: 2012-2-20 08:17 PM

雲格最興咁做
幫人地練兵, 跟住自己袋袋平安
go2david 發表於 2012-2-20 20:08
曼聯老闆連水喉都唔開
作者: mysteryray    時間: 2012-2-21 10:04 AM

會買,買啲後生仔返黎過兩三季再賣
HIDE 發表於 2012-2-20 08:03 PM
不得不同意,因为里个先系云加既风格。。。。。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-21 02:02 PM

雲格去与留

很多球迷表示他們已經「受夠了」雲格,但是當他們被問到讓誰來取代雲格時,也只能啞口無言。《每日郵報》稱,前阿仙奴球星,效力過車路士、巴塞隆拿等球隊的法國中場比堤公開表示,如果阿仙奴解僱雲格,他們絕對會後悔的。

比堤曾經在阿仙奴與他的法國同胞韋拉組成了無比強大的中場,他認為雲格一定能夠帶領球隊重回正軌。比堤說道:「我認為(解僱雲格)將是阿仙奴最大的錯誤。」比堤認為,只要雲格在轉會市場上有所改變,阿仙奴還能重回頂級:「我認為雲格能夠解決這些問題。他需要在轉會市場上有所改變,這樣他就能重新建立一支有競爭力的球隊。阿辛拿為阿仙奴帶來了許多成功,贏得了很多獎盃。眼下他們缺少有經驗的球員,他們需要具有領袖氣質的球員來帶領球隊。」

我赞成但雲格需要改变,如果吾系,队波好难进步。
作者: go2david    時間: 2012-2-21 04:23 PM

http://www.tvboxnow.com/thread-1930176-1-1.html
如果真係就係槍手既好消息了
作者: mysteryray    時間: 2012-2-22 09:35 AM

就算系真既又点吖,以枪手现今既状态,根本连人地2线队都打吾过啦。
再讲,D领队最喜欢放烟幕弹,可能系流料都吾定。。。
热刺里面最难应付既就是莫迪歷。有拒既热刺非常强!

作者: mysteryray    時間: 2012-2-22 12:20 PM

见到张伤病清单我就晕了!

http://www.tvboxnow.com/viewthre ... 1188026#pid36949973

但都要多谢zzleezz提共既。。。
作者: zzleezz    時間: 2012-2-22 01:08 PM

可以同你地吹下水係我既榮幸~
讓我們拭目以待兵工廠主場打敗熱刺吧~!
作者: firemic    時間: 2012-2-22 04:14 PM

见到张伤病清单我就晕了!

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1897519&page=2&fromuid=1188026#pid36949973

但都要多谢zzleezz提共既。。。
mysteryray 發表於 2012-2-22 12:20 PM
見到我都想死..........帶亞比都唔知點搞既,傷左成季幾兩季
作者: firemic    時間: 2012-2-22 04:15 PM

大家都討論得好熱烈喎
下場波大家再上嚟吹下水, 我會不定時攪d有獎遊戲大家玩
go2david 發表於 2012-2-20 07:53 PM
越多人傾就越好^^
作者: firemic    時間: 2012-2-22 04:23 PM

就算系真既又点吖,以枪手现今既状态,根本连人地2线队都打吾过啦。
再讲,D领队最喜欢放烟幕弹,可能系流料都吾定。。。
热刺里面最难应付既就是莫迪歷。有拒既热刺非常强! ...
mysteryray 發表於 2012-2-22 09:35 AM
同意,
其實我覺得阿仙奴唔係實力唔夠,但唔知點解總覺得係球員位置同埋D人既組織好似怪怪咁....
作者: mysteryray    時間: 2012-2-23 09:21 AM

同意,
其實我覺得阿仙奴唔係實力唔夠,但唔知點解總覺得係球員位置同埋D人既組織好似怪怪咁....
firemic 發表於 2012-2-22 04:23 PM
哈哈!!有无见到阿仙奴后备队5球大胜諾域治既新闻?真系讽刺到爆!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-23 01:55 PM

拿斯尼:阿仙奴必須學會贏得難看

除了球隊的戰績不佳,雲格另一個讓球迷難以接受的就是在轉會市場的「疲軟」。去年夏天,阿仙奴接連失去了法比加斯和拿斯尼兩員大將,併成了球迷們喊「雲格下課」的導火索。《每日鏡報》稱,已經轉會去往曼城的拿斯尼在接受採訪時,毫不客氣的給自己的前東家上起課來。正因為新東家曼城依然高居積分榜首位,所以拿斯尼說起話來也頗有底氣。拿斯尼在接受採訪時表示,阿仙奴必須學會贏得難看,拿斯尼還以車路士的例子來告誡阿仙奴,花錢並不一定有好成績。

阿仙奴必須盡快改進自己的戰術風格

拿斯尼認為,阿仙奴當前的首要任務就是改進自己的戰術風格。拿斯尼說道:「阿仙奴需要學著犧牲他們靈動飄逸的風格,如果他們想奪冠的話。在有些時候,你必須接受用醜陋的方式贏下比賽,因為你並不能漂漂亮亮的贏下每一場比賽。」拿斯尼一針見血的戳到阿仙奴的痛處:「阿仙奴能夠踢出漂亮的足球,但是7年無冠就是他們的結果,也讓他們處境艱難。」

拿斯尼依然對阿仙奴心存感情:「我不想阿仙奴繼續墜落下去,我希望他們能贏得些什麼,因為我尊重那裡的球員和主教練。主教練有很好的哲學,我知道他會找到一個很好的解決辦法。」說到當時「背棄」阿仙奴,拿斯尼全無悔意:「我知道我一開始的選擇是正確的,我們現在還是聯賽榜首,在歐霸盃也大有可為。」最後,拿斯尼說道:「在這之後,阿仙奴做什麼對我來說都無所謂!」

里位兄台系咯景啶赠兴呢?

作者: myalligator    時間: 2012-2-23 02:56 PM

好奇怪,其實拿斯尼在曼城的表現很低迷,新東家高居積分榜首位,貌似都是極具創造力、腳法秀麗的進攻中場大衛司華的功勞居多,反而拿斯尼則毫無建樹,好像溶入不了球隊,諷刺的是可能他對曼城的踢法或是人員結構方面還不適應吧!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-23 04:05 PM

可能系好似法比加斯响巴塞甘,须要时间来容入球队,但人地法比已经在正选拥有一席之位,而拿斯尼就相反。人走拒又走,如果留落来帮阿仙努既话,保证好过依家,最起马首发一定榜上有名啦!
作者: myalligator    時間: 2012-2-23 10:47 PM

同意樓上,可能大衛司華的表現實在太出色,自然成為中場重心人物,而拿斯尼重未習慣從阿仙努重心變成輔助的角色,踢法上需要調整配合,實在要花時間去適應,不過曼城人材輩出,領隊有無耐性等佢調整就難講!
作者: noandjune    時間: 2012-2-24 12:21 PM

大佬, 留廠人工同曼城俾佢傳聞成倍有多, 兼且牌面上爭標能力曼城較好, 要走都唔怪得佢。
作者: noandjune    時間: 2012-2-24 12:29 PM

始終球員生涯時間短而有限, 球員除要贏得錦標, 更加想搵多D錢, 人之常情。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-25 01:50 PM

大家来玩下咕波游戏啊,不过讲明先,无奖送嘎!

我咕阿仙奴主场输波(我都吾想,但都系现实D好)。比数1-3。点解呢?因为迪猪猡会首发中坚
作者: firemic    時間: 2012-2-25 05:18 PM

大家来玩下咕波游戏啊,不过讲明先,无奖送嘎!

我咕阿仙奴主场输波(我都吾想,但都系现实D好)。比数1-3。点解呢?因为迪猪猡会首发中坚 ...
mysteryray 發表於 2012-2-25 01:50 PM
我同你一樣,都好想阿仙奴贏,但過唔到自己理性哩關.....
我估0:3............會5會有D過份
作者: go2david    時間: 2012-2-26 03:51 PM

今晚北倫敦打比大戰, 見咁多槍手響度就同大家玩兩個遊戲先(有獎金):

遊戲1 : 估比數
遊戲時間: 由此帖開始到今晚21:30比賽開始前
玩法: 預測主勝, 客勝或打和及比分即可 (回帖格式: 參加估波遊戲: 阿仙奴勝 3:1)
獎金:
猜中比數者每位可得TVB$ 300,000
猜中那隊勝出(或打和)但不中比數者每位可得TVB$ 100,000

此遊戲歡迎所有會員參加

遊戲2 : 傾波經有錢收
遊戲時間: 由今晚21:30比賽開始到比賽完場
玩法及獎金: 各位槍迷可於比賽時盡情吹水講波經, 傾得精彩,投入者每人可得獎金TVB$ 100,000 - 1,000,000不等!

此遊戲歡迎所有會員參加唯獎金多少將由
各位的言論內容及過往於阿仙奴區的投入程度而決定, 即是說就算閣下今晚的言論如何精彩, 如果之前都不曾於此區活躍的話抱歉都不可能得到最高獎金!! 獎金多少將由本人決定,大家不得異議.

每人只可參加以上遊戲各一次
嚴禁分身參加, 如被發現,可能受禁言/禁訪處分!!

祝各位好運!!!
作者: HIDE    時間: 2012-2-26 03:56 PM

19:00 - 23:00 去左踢波,傾唔到
作者: go2david    時間: 2012-2-26 04:16 PM

咁唯有下次先啦, 曼聯迷
作者: HIDE    時間: 2012-2-26 04:21 PM

HIDE
賽果: 熱刺勝 (0:2)
作者: HIDE    時間: 2012-2-26 04:21 PM

咁唯有下次先啦, 曼聯迷
go2david 發表於 2012-2-26 16:16
唯有返黎睇精華,留返份獎金2比我拎
作者: go2david    時間: 2012-2-26 04:22 PM

我又玩:
阿仙奴勝3:1
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 05:19 PM

我估 2:2 
我希望我估错,最终都希望枪手赢波...
作者: firemic    時間: 2012-2-26 05:50 PM

我又玩:
阿仙奴勝3:1
go2david 發表於 2012-2-26 04:22 PM
你又玩?重要係阿記贏到3比1?.....好啦,咁你中左我比300000你^0^
岩岩睇返報紙..........哩個波膽竟然係14倍喎,反觀主隊3比1係18倍.........覺5覺都好怪下~

不過今晚有野搞,我唔可以一起吹水啦..........
作者: firemic    時間: 2012-2-26 05:56 PM

我比較理性,
所以估熱刺贏3比1.....
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 06:19 PM

我比較理性,
所以估熱刺贏3比1.....
firemic 發表於 2012-2-26 05:56 PM
我觉得各位都好似5系几看好枪手..
假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦~~
come on, ARSENAL!!!!!!!!!!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 06:23 PM

有游戏玩当然要参加啦!不过我都系靠向理性果边,估热刺赢1-3。今晚场波早打,我会入来发泄(如果阿记真系输波既话)。阿记赢既话就固然会非常开心啦(都几难)。

參加估波遊戲: 阿仙奴输 3:1
作者: firemic    時間: 2012-2-26 06:47 PM

假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦
come on, ARSENAL!!!!!!!!!! ...
wai4080 發表於 2012-2-26 06:19 PM
講真果句,本季阿仙奴既賽事我都睇左7-8成,槍手到現在真係已經技窮了,云加沒有其他變陣方法.........
另外,云佩斯真係好慘,自己入1粒,後面就同你失兩粒,唔灰就奇.............
以前睇阿仙奴失波就一定好"興",但近期睇阿仙奴失波就好"笑"..........
作者: firemic    時間: 2012-2-26 06:51 PM

有游戏玩当然要参加啦!不过我都系靠向理性果边,估热刺赢1-3。今晚场波早打,我会入来发泄(如果阿记真系输波既话)。阿记赢既话就固然会非常开心啦(都几难)。 ...
mysteryray 發表於 2012-2-26 06:23 PM
難就難,但希望和到啦,保住1分都好啦,唔好比車仔泡離
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 07:44 PM

假假地都系主场...
真系当RVP流架?
热刺J嘛,使乜惊哦~~
come on, ARSENAL!!!!!!!!!! ...
wai4080 發表於 2012-2-26 06:19 PM
一队波吾系一人波,RVP系好但都要成队波来配合,学我地firemic话斋,云佩斯入一球,后防送比人地两球,乜都谢啦!
作者: zzleezz    時間: 2012-2-26 07:46 PM

參加估波遊戲: 阿仙奴勝 2:1

作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 07:50 PM

難就難,但希望和到啦,保住1分都好啦,唔好比車仔泡離
firemic 發表於 2012-2-26 06:51 PM
车仔领先阿仙奴3分,抢手们就吾可以和波,在得失球方面车仔一样多3球,所以抢手们除左要赢,仲要赢多过3粒先至可以超越车仔。。。。边有甘容易啊?
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 08:28 PM

一队波吾系一人波,RVP系好但都要成队波来配合,学我地firemic话斋,云佩斯入一球,后防送比人地两球,乜都谢啦!
mysteryray 發表於 2012-2-26 07:44 PM
枪手实力倒退是事实,但烂船都有三分钉。。
如果系客场打热刺ge话,我都觉得九死一生,
但依家系主场布阵,D球员点都会积极D~
身为枪手支持者无论球队点差仍然都要继续打气呀。。
无论点,我都会认为枪手ge赢波机会会比热刺大!!!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:17 PM

枪手实力倒退是事实,但烂船都有三分钉。。
如果系客场打热刺ge话,我都觉得九死一生,
但依家系主场布阵,D球员点都会积极D~
身为枪手支持者无论球队点差仍然都要继续打气呀。。
无论点,我都会认为枪手ge赢 ...
wai4080 發表於 2012-2-26 08:28 PM
好!态度积极系好事!果然系标准炮迷。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:33 PM

开场咯!炮迷们,请为炮兵们祈祷吧!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:38 PM

开场首5分钟,炮兵中场有D乱,无任何组织表现。第4分钟,后防穿左个大隆,1-0啦!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:47 PM

沃确特依然系继续MIA,见吾到影!班那勇走位走得太无条理,就好似只盲头乌蝇甘,乱冲乱幢。。。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:49 PM

第14分钟,RVP竟然射失必进球!!!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 09:55 PM

终于见到沃确特但拒只一味靠“快”,真系快到连波都保吾住。。。
第18分钟,RVP接到波后想盘球过人,但被钉到死死,其它阿记球员呢?点解无人接应?
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:07 PM

阿仙努后防D窿真系补极都补吾完。。。。
第28分钟,机会来了,自由球!点知。。。浪费左!
第31分钟。。。。唉。。。penalty! 阿记输2-0。
巴利里下插水真系插得好啊!
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:15 PM

阿仙努进球

1 - 2

阿仙努 加油~~~
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:16 PM

咸鱼翻生!!!
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:17 PM

再追回...

2 - 2 打和~~~
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:19 PM

本人虽然是曼联迷,但是都支持下阿仙努..
阿仙努主场,应该会更加努力...

支持下阿仙努... 加油 加油~~~~
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:22 PM

吾系阿吗。。。追平左就放慢!
沃确特真系无用,下下都甩波!
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:25 PM

本人虽然是曼联迷,但是都支持下阿仙努..
阿仙努主场,应该会更加努力...

支持下阿仙努... 加油 加油~~~~
eagleooi84 發表於 2012-2-26 10:19 PM
哈哈!曼联都赢紧波啦,果边应该无甘刺激卦
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:26 PM

上半场结束... 2 - 2

真是没搞笑... 45分钟... 熱刺先进两粒... 阿仙努后追两粒...

真是峰徊路转~~~
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:35 PM

哈哈!曼联都赢紧波啦,果边应该无甘刺激卦
mysteryray 發表於 2012-2-26 10:25 PM
哈哈! 上半场果边平平静静... 边有阿仙奴甘刺激...
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:38 PM

上半场结束... 2 - 2

真是没搞笑... 45分钟... 熱刺先进两粒... 阿仙努后追两粒...

真是峰徊路转~~~
eagleooi84 發表於 2012-2-26 10:26 PM
好一句“峰徊路转”!的而且确,返回原点了。沙格纳既头球顶得非常准,RVP粒进球就系世界级!
希望下半场阿仙奴再接再厉。
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:44 PM

3-2!!!WOW!WOW!WOW! 系反超3-2啊!!
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:44 PM

阿仙努进球

3 - 2

作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:46 PM

再比D力啦,未安全嘎!加油!加油!
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 10:48 PM

希望后卫守得住~~
又或者前锋再入多一球啦~~
come on ARSENAL !!!!
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:51 PM

再比D力啦,未安全嘎!加油!加油!
mysteryray 發表於 2012-2-26 10:46 PM
没错, 应该再比多D力... 要乘勝追击..
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:51 PM

沃确特 只差半寸。。。。
作者: go2david    時間: 2012-2-26 10:52 PM

今日邊個話工廠必敗?
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:54 PM

沃确特啊沃确特!!你到底搞边科啊!
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 10:58 PM

又到左温格换人时间。。例牌。。。
作者: go2david    時間: 2012-2-26 10:58 PM

沃确特終於攪掂!!!4:2
作者: eagleooi84    時間: 2012-2-26 10:58 PM

阿仙努进球

4 - 2

作者: wai4080    時間: 2012-2-26 10:59 PM

yes!!!!!大逆转~~~4-2~~
总算walcott有d作用~~
作者: mysteryray    時間: 2012-2-26 10:59 PM

终于,沃确特进球啦!4-2,太兴奋啦!!
作者: wai4080    時間: 2012-2-26 11:01 PM

yes yes yes!!!!
5-2大胜~~~
作者: go2david    時間: 2012-2-26 11:01 PM

5-2

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0