標題: [疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物? [打印本頁]

作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 09:37 PM     標題: 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 09:54 PM

我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 09:58 PM

我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
5 m/ z5 b2 r; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 o" {3 Z: a' R& |
實用d?即係手機相機個d都ok?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:11 PM

3# 冬甩dont甩
6 v5 @& Q( K# q5 X1 y公仔箱論壇
8 x+ f! V2 V1 r9 V+ o% E6 [# H都岩架, 如果有人送比我既話XD
  i0 S0 N% l8 D/ I0 L; k8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:16 PM

3# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 b% Y5 |! H! w6 f. I8 Q

$ W; k- X. ~' V4 Cwww1.tvboxnow.com都岩架, 如果有人送比我既話XD
' D9 ]: d3 K- e- q公仔箱論壇我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換www1.tvboxnow.com# @' f( D" n% I5 {/ `. i$ M: g
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
$ v8 Z/ Y, r! |, K) M我諗住送俾我gf
; e/ W2 D. ?6 F. v) {rhyme易唔易用?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:26 PM

rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
作者: liljon852    時間: 2012-3-30 10:30 PM

公仔箱論壇9 _% r. e# P3 s3 b# i) e
我諗住送俾我gf
9 d$ V+ V$ g% J' Q* I; \rhyme易唔易用?5 I1 y$ O3 `& C  `# B
冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
4 S( ?& K6 G% ?
我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:35 PM

ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意公仔箱論壇+ G$ z0 g% C/ K  v4 ^+ y
但呢部會唔會好大部?
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:45 PM

3 @  u4 v+ Z1 ~  C/ b5 W- NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y! i% @* f4 V0 q7 _% [* q
8# 冬甩dont甩
( H$ U* t1 h  i5 _. M9 @6 n4 j
1 f: V- W  v& n: c  w3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
. F: F' Q6 W! ~) w2 u; V! n% ]
- H& c+ r* l  H  h! [/ ztvb now,tvbnow,bttvbso, 你諗住買rhyme?
作者: 冬甩dont甩    時間: 2012-3-30 10:53 PM

8# 冬甩dont甩
2 ?8 Y: x+ ]- w0 }" h公仔箱論壇- Q* H. P/ |4 Q: W) d
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既  ^5 v- t6 T' t$ }/ F' }5 Z, d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 r7 A. F% B+ p0 T) e& i; E3 {* m% J
so, 你諗住買rhyme?
, g) d, [# y5 E% t1 @. m/ dwww1.tvboxnow.com媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
+ W2 ]# S/ l0 W公仔箱論壇應該會買啦~都幾岩佢
作者: 媽媽咪呀    時間: 2012-3-30 10:56 PM

10# 冬甩dont甩
  R; F1 Z! p" g' L2 f6 ]! z! fwww1.tvboxnow.com7 b2 a9 I* N# F2 [
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有
/ q& L! W: L; M% f/ |2 V: e/ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0