標題: 請問有冇網上貼圖區推介 [打印本頁]

作者: cuttof    時間: 2012-7-18 08:20 PM     標題: 請問有冇網上貼圖區推介

我係用 TinyPic 上載圖來出post. 但今日 TinyPic ban 左我, 話我violate terms of use.

各位師兄有冇其他好用的上載貼圖網.
作者: CC517    時間: 2012-7-19 12:01 AM

你想貼乜嘢圖先, 公仔箱有好多貼圖區, 有明星, 寵物, 風景等等, 你要貼就去該種類區貼
作者: JackyNelson    時間: 2012-7-19 04:31 AM

photobucket.com
作者: dereklam    時間: 2012-7-19 04:53 AM

你要找的是『圖站』,
如果被人 ban 的話那肯定是成人內容、露點又大尺度的是嗎?

普通圖站包括photobucket.com一定 ban 成人圖片。
請回覆如果你要找的是成人圖站。我幫你找。
作者: cuttof    時間: 2012-7-19 07:55 PM

只係一些娛樂, 新聞的圖. 大部份的圖係從on.cc拿. 上載tinypic 然後發帖.
唔知係咪有 on.cc 個logo 係圖上面, 所以比tinypic ban左
作者: dereklam    時間: 2012-7-19 09:08 PM

tinypic 我間中都用下,未試過 ban...

不如你試下用photobucket.com  幾好用架。
作者: cuttof    時間: 2012-7-19 10:16 PM

Thanks 各位大大, 我試吓先
作者: cuttof    時間: 2012-7-20 10:40 PM

想請教photobucket.com 係咪要開戶才可上載圖?
因我用tinypic唔需要開戶.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0