標題: [疑難求助] 男友最希望收到女友什么生日礼物? [打印本頁]

作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 02:54 PM     標題: 男友最希望收到女友什么生日礼物?

男友的生日要到了,请问各位~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 R, I4 z5 N  \$ A2 |1 b
男友希望收到什么礼物?公仔箱論壇$ z( h, ]9 i! p, X1 i0 q
大家送过什么给男友吗?www1.tvboxnow.com. \" r! E3 y+ T/ X" I* W/ _4 }
请各位帮帮忙~
作者: DDTBomitta    時間: 2012-8-31 02:58 PM

男人很容易滿足的- E6 j: o  h' q6 J. |9 n- \. B8 p

P. @& y" @( p" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。綁一個大蝴蝶結在自己身上
' R4 U1 f- g6 J4 U0 C, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其他什麼都不要穿
; W# w- K9 M) Q3 I+ t0 ]" t- \9 |手裡拿著他最愛的啤酒
4 N! W% Q3 f' s9 d9 P- Ntvb now,tvbnow,bttvb
# h/ g* l- K# L0 J9 ^/ \5 N''生日快樂''
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 03:05 PM

男人很容易滿足的
  S( W5 w0 H1 X6 zwww1.tvboxnow.com4 p$ t$ G. W$ H% X
綁一個大蝴蝶結在自己身上www1.tvboxnow.com6 b0 h- c; c) x! N$ e; @3 m
其他什麼都不要穿
" W8 s! x% h9 O( M4 g2 v; I& Ktvb now,tvbnow,bttvb手裡拿著他最愛的啤酒  E  p/ g* ~* q6 a" H# J

1 Y1 x5 y7 _5 T( t8 J8 ?% w* mtvb now,tvbnow,bttvb''生日快樂''
8 O2 S* S2 r8 F- w3 q公仔箱論壇DDTBomitta 發表於 2012-8-31 02:58 PM
% k4 Z4 w2 Y% r) A% ^0 E- ?7 N1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  _) {8 c! U5 U3 q2 y* p+ u1 l公仔箱論壇那个以后才送。。
0 r2 x. K. _/ M( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第一次送男友礼物~tvb now,tvbnow,bttvb2 F) B2 t2 ?4 I/ N+ u
他希望是实用的~& N" w. N  |- [
。。。那该怎么办呢?
作者: friendbird    時間: 2012-8-31 03:35 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~tvb now,tvbnow,bttvb. \: n5 M, K. G

, V6 c! z$ o& k8 K, X) r2 m留意吓佢近排留意緊D乜產品~
0 Z' z) [% n* v( @. i+ l) s' {tvb now,tvbnow,bttvb或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~
4 ?5 @; l  L; O4 Awww1.tvboxnow.com或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 04:55 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~
0 E4 b+ j( b4 F' L; {$ `3 A5 f' _* `tvb now,tvbnow,bttvb
. r  N* y0 e; ?" z4 v1 }www1.tvboxnow.com留意吓佢近排留意緊D乜產品~+ {. F# n: F3 H8 z5 @: J
或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~tvb now,tvbnow,bttvb: ]' J4 w0 w" X" p. J
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~ ...
4 E8 p* A% {4 D9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。friendbird 發表於 2012-8-31 03:35 PM

- W' V5 c2 ?! G% K/ \2 Z; b( K: k  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X  m" }0 @' D& [' A) e
那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
作者: GN2160659    時間: 2012-9-10 10:21 AM

最簡單 有錢就買部佢好想要既電話 無錢就買蛋糕囉~ [記得要親自送上]
作者: kaka.7715    時間: 2012-9-13 11:45 AM

講“生日快樂”陪佢食飯最實際啦!!!
作者: frh0514    時間: 2012-9-13 12:27 PM

我同男友刚刚开始的时候只需要我陪下他就可以~
, Z  e( M/ N, f. ^. R3 J8 |8 s8 awww1.tvboxnow.com而家我直接咩都唔送都是陪下他~tvb now,tvbnow,bttvb7 Y* D) U1 C+ r' B* `7 ]6 o% X1 E, N( d
但是平时会好留意他需要咩~
  I' Z' O( w1 N; m有需要就提供下~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-13 01:20 PM

情侶之間生日禮物講心意,未必要系貴重金銀首飾,高級電子產品,有時小小禮物已經好開心,睇你自己擺咩心機落去。。。。你買了超貴嘅電子產品,唔啱佢口味,到了手,還是放埋一邊。。。變了電子垃圾。。。。
作者: 木人仔    時間: 2012-9-13 04:49 PM

男人禮物最簡單,你明的LOL" ^9 F" K3 }% y: d0 e
禮唔禮物睇佢小唔小氣,小氣就送份貴D既(同佢上次送比你既果份比較)
) s- C$ U7 u. L公仔箱論壇唔小氣就是但,就算你送舊唔等洗既,比佢佢都唔會話有D咩特別唔鍾意TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d! w5 o; }9 Q7 @$ z8 a
個重點係你送的
作者: josethong    時間: 2012-9-13 11:20 PM

送你的处给他啦
作者: ertingryan    時間: 2012-9-15 02:20 AM

陪他就很不錯瞜
作者: KK_DH    時間: 2012-9-15 03:48 PM

" N; \: y6 P& a$ P6 d: q

f/ E% {# F( A  e& `6 s$ m) i* j公仔箱論壇那。。。比如什么?请问可以给例子吗?5 c* m  n+ @2 \  ?
kaya1228 發表於 2012-8-31 04:55 PM [img]http://thank[/img]
www1.tvboxnow.com& [  F$ Z0 ]. y) x

) T9 |$ t* A4 R6 `公仔箱論壇打火機囖。。幾實用。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0