標題: 懷念舊剧區-富貴門 [打印本頁]

作者: gigi831008    時間: 2013-3-3 11:24 PM     標題: 懷念舊剧區-富貴門

近期突然好懷念舊剧 - 富貴門. 不知道大家還記得嗎. 整套剧個個演技 number 1 . 剧情又精彩. 羅家良更加不用說, 奸得几好看!!!! 今時今時. 想找一套如此好剧. 可能要無止境地等. 越看越無兴趣. 我這個tvb剧的忠情粉絲, 難到要收山不再看戏? 大半世人只看tvb. 今年才30 .... 唔看戏? 可有什麼娛樂? 是我老了定真是TVB差了?  大家給點心声可以嗎?
作者: annlamlam    時間: 2013-3-4 02:27 PM

我都好鍾意睇羅家良, 希望他快d番無線再拍劇!!
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-4 02:33 PM

我未睇過呢套劇呀..連個男主男既劇都未睇過呀.. 係呢兩年先至開始睇劇.. 如果真係咁正.. 我都想睇下
作者: gigi831008    時間: 2013-3-4 06:39 PM

大文細佬, 你真是要看下!!! 全套戏個個角色都是叻人!
; ~+ l$ }" ~+ s
' I( R, G+ H' f( I  ^. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。羅家良
' d6 e8 j; k4 a! m# h" d: x呂良偉
. a' t$ J: @1 E) y- ?! b6 P4 W公仔箱論壇郭可盈
! \9 b. D0 A/ E6 ^2 a6 t, J0 v+ E/ B( o9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳敏之5 S& T  p) L: H
袁永仪3 _& g% U  x( ?* T" l. G7 Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m9 S$ ?& R" J6 O" ~( a
80 几集, 集集精彩. 內容說奪產, 景都好靚! 包你滿意!
作者: 电视狂    時間: 2013-3-5 05:24 PM

40几集之嘛,80几集系《珠光宝气》。
作者: 大文細佬    時間: 2013-3-6 01:00 AM

40几集之嘛,80几集系《珠光宝气》。
* r% U8 H! t3 m0 l7 n5 z公仔箱論壇电视狂 發表於 2013-3-5 05:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q* t! k2 `2 L1 ?+ k
4 \( A! I. D% X: ^
電視狂, 你真係無改錯名呀
作者: kerofaye    時間: 2013-3-7 04:38 AM

講到懷念舊劇。。。我喜歡IQ成熟時
# |0 Y/ I7 c  N- N當年的莊靜兒真係靚爆鏡
作者: 电视狂    時間: 2013-3-7 01:49 PM

哈哈哈哈我由细过都以ga都仲意睇无线啲节目所以先至咁熟悉。
作者: gigi831008    時間: 2013-4-8 10:03 PM

是! 唔好意思, 一時攪錯! 40集才對!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0