標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb. w" B2 e$ D8 s
師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇1 F+ @0 {8 n/ i9 Q( ?
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 ^) f$ r5 V; X* Q& i
黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m! x3 Q5 s  q& S# w8 h
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正  z0 j7 f; _' S: \- t
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
: T( c2 j+ ~5 Q" p' r& Z/ d樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
; v- l" E1 X8 g  d
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正+ n* }1 s* ?; L0 k) ^
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨公仔箱論壇# e: P8 W  v4 `! R# w
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
. s- u' l: O$ i* ~( J4 }我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁..." N: C. o" t2 N* e7 T; J
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. B( E/ E3 J6 j* h3 P* `2 K
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb9 ]' K4 i# s+ V! Y
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

C! k- o4 a( {6 v/ q5 i( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- `% P/ x" v- |0 T
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) H+ X% E! X2 `2 x% a公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. W+ _/ k4 j6 S+ A6 B; c7 I, DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇6 b0 u& V$ w# u. e
同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

$ X; L, X& r% D
我就鍾意one多d(所以訂左one)
  g8 w; o, |# ^* b/ q" Pwww1.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www1.tvboxnow.com6 S' a1 P" g. [- D( I5 h
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
2 x% h1 s7 \9 c3 _. G  i但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

8 P$ Q3 S- x1 w+ g9 d( ]3 R$ j1 {公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb" t+ ~- t8 U4 a- W+ ]' `
同埋我覺得one影相靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z" R# l- X( i. L- d: u; b; q7 j. F2 n
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
- J& H% B7 d1 m) K8 R% K- w: ]! ?
如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

www1.tvboxnow.com- o, H9 p1 t: D7 B2 U/ y* ?: R
但S4好似都多左好多新功能..?
1 f  _) i+ l9 |8 n3 q, s魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
. U8 P& Z/ c8 S( h) H" S2 t佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
" c/ X+ a4 p4 m. d8 J+ G. y, S0 x同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

( x9 m" P9 {4 I, _) ?3 R: ^, D( ptvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
) C) Q( Q% I" {4 u0 Q4 F, U) Iwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
# J+ E" |/ y9 G- s3 L  e# `www1.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb, \. Q$ g  W. H3 G, o
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

5 s5 I7 ^* j" C! i6 |  ktvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇  w; z0 D- A/ j5 S0 }$ {  y# }- t
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁  a+ q' d- |; d
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇, Y( D2 z1 u" c: o
如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0