標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止] [打印本頁]

作者: jacksonkua    時間: 2008-2-4 01:17 PM     標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止]

★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★

獎金是 $TVBNOW 150萬.

★★★所有會員留意,每人只俾估一次★★★  
挑選後,會員唔可以編輯貼子(edit post)違者的參與將會視為無效

本期<估波有獎問答遊戲>將會集點在 英超第二十六轮阿仙奴(主)vs 布力般

玩法: 邊位估中三關就可以贏取獎金(如果多人估中, 獎金平分).

第一關: 場波膽
第二關: 全場波膽

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!
(如果冇人"助攻",答案就係"冇/没有")

如果冇人估中三關, 奖金将会派俾估中"第二關"+"第三關"嘅会员!

截止日期:        二零零八年二月十一日(年初五)  晚上十一点五十九分 (香港時間)

恭祝大家新年快乐

作者: jacksonkua    時間: 2008-2-4 01:18 PM

我估先:

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 1-0 布力般
第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 2-1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = 希力(Hleb)
作者: scslam14    時間: 2008-2-4 01:45 PM

第一關: 1 - 0
第二關: 1 - 1
第三關: None

作者: HONBITERU    時間: 2008-2-4 02:02 PM

第一關:  阿仙奴 0 : 0 布力般
第二關:  阿仙奴 3 : 1 布力般
第三關:   第一位"助攻"入波嘅球员 = #3 Bacary SAGNA (沙格拿)

作者: kingjames    時間: 2008-2-4 02:10 PM

第二關: 3 - 1
第三關: 没有
作者: cotton2wong    時間: 2008-2-4 02:18 PM

第一關: 半場波膽 阿仙奴 1:0 布力般
第二關: 全場波膽 阿仙奴 3:1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Francesc Fabregas
作者: feily1984    時間: 2008-2-4 02:30 PM

第一關: 半場波膽 阿仙奴 0:0 布力般
第二關: 全場波膽 阿仙奴 0:0 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员:冇
作者: toyo88    時間: 2008-2-4 05:49 PM

第一關:  阿仙奴 1 : 0 布力般
第二關:  阿仙奴 1 : 0 布力般
第三關:   第一位"助攻"入波嘅球员Bacary SAGNA
作者: jim5655    時間: 2008-2-4 06:31 PM

第一關: 1 - 1
第二關: 2 - 1
作者: woodstock1221    時間: 2008-2-4 10:49 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Hleb
作者: Raishin    時間: 2008-2-4 10:59 PM

第二關: 2- 1
第三關: 无
作者: jey    時間: 2008-2-4 11:22 PM

第二關: 2- 0
作者: 我系一督屎    時間: 2008-2-4 11:27 PM

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 0-0 布力般
第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 1-1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = 費比加斯
作者: luckyhsien    時間: 2008-2-5 12:10 AM

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 1-1 布力般
第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 3-1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 =无
作者: 羅愛我    時間: 2008-2-5 01:42 AM

第二關: 全場波膽 阿仙奴 2:0 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: Francesc Fabregas
作者: mousekeng    時間: 2008-2-5 02:25 AM

第一關: 半場波膽 阿仙奴 1:1 布力般
作者: ldog0217    時間: 2008-2-5 02:54 AM

第二關: 全場波膽 阿仙奴 2:1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: no
作者: smsl    時間: 2008-2-5 03:12 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: 没有
作者: megamax    時間: 2008-2-5 04:56 AM

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 2-0 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = Francesc Fabregas
作者: totorabbit    時間: 2008-2-5 07:18 AM

第一關: 半場波膽 阿仙奴 2:0 布力般
第二關: 全場波膽 阿仙奴 3:0 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: Francesc Fabregas
作者: yuki70    時間: 2008-2-5 07:32 AM

第一關: 0 - 0
第二關: 0 - 1
作者: puma8811    時間: 2008-2-5 08:30 AM

第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 2-1 布力般
作者: kd90lmpv    時間: 2008-2-5 10:20 AM

第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 2-0 布力般
第三關: 希力(Hleb)
作者: tang6620    時間: 2008-2-5 01:36 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Francesc Fabregas

作者: vsfred1638    時間: 2008-2-5 01:50 PM

第三關: Francesc Fabregas
作者: elbowriver    時間: 2008-2-5 02:00 PM

作者: kingworld    時間: 2008-2-5 03:45 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员:无
作者: angeewoan    時間: 2008-2-5 03:57 PM

作者: 賈圖    時間: 2008-2-5 05:22 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: 法比加斯
作者: chengling998    時間: 2008-2-5 05:51 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Francesc Fabregas:019:
作者: devin    時間: 2008-2-5 08:43 PM

第二關: 全場波膽 阿仙奴 1:1 布力般
作者: jax214    時間: 2008-2-5 09:02 PM

作者: nesta0013    時間: 2008-2-6 12:18 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = Flamini
作者: chengling998    時間: 2008-2-6 12:45 AM

第一關:  阿仙奴 0 : 0 布力般
第三關: 无:014:
作者: Gabriel_Lum    時間: 2008-2-6 02:26 AM

第一關: 半場波膽 阿仙奴 2:0 布力般
第二關: 全場波膽 阿仙奴 4:1 布力般
作者: brian123    時間: 2008-2-6 10:56 AM

第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 4-0 布力般
作者: andychuah    時間: 2008-2-6 11:11 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Hleb
作者: tqyt18    時間: 2008-2-7 12:36 PM

作者: wnpw    時間: 2008-2-7 02:53 PM

第一關: 1 - 1
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: 希力(Hleb)
作者: nndnnd    時間: 2008-2-7 07:23 PM

作者: cenachamprey619    時間: 2008-2-8 03:49 AM

第一關:  阿仙奴 1 : 0 布力般
第三關:   第一位"助攻"入波嘅球员: Rosicky
作者: fcuk9394    時間: 2008-2-8 07:43 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 - F Fabregas
作者: SUNCLOUDY1234    時間: 2008-2-8 07:57 AM

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 2-0 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 - F Fabregas
作者: samuel9013    時間: 2008-2-8 10:18 AM

作者: 648890626    時間: 2008-2-8 07:20 PM

場波膽1:0
全場波膽3:1

第一位"助攻"入波嘅球员:艾迪拜约
作者: money910805    時間: 2008-2-8 07:59 PM

第一關:  阿仙奴0 : 0 布力般
第三關:   第一位"助攻"入波嘅球员: Rosicky
作者: janleung    時間: 2008-2-8 10:53 PM

作者: zpaul    時間: 2008-2-8 10:55 PM

作者: leanming    時間: 2008-2-9 08:23 AM

第一關: 半場波膽: 1 - 1
第二關: 全場波膽: 2 - 1
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球員: David Bently
作者: lma23    時間: 2008-2-9 09:10 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: 无.
作者: zhengpaul    時間: 2008-2-9 10:59 AM

作者: steve86    時間: 2008-2-9 11:13 AM

第一關: 2 - 0
第二關: 3 - 1
第三關: Sagna
作者: hyren_paul    時間: 2008-2-9 03:19 PM

第二關: 3- 1
作者: foreverMU    時間: 2008-2-10 10:55 AM

第一關: 半場波膽 - 1-0
第二關: 全場波膽 - 2-2

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员- Febregas
作者: wenz    時間: 2008-2-10 09:45 PM

第一關: 0 - 0
第二關: 0 - 0
第三關: none
作者: wlt1110    時間: 2008-2-11 12:20 PM

第一關: 半場波膽 - 阿仙奴 0-1 布力般
第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 0-1 布力般
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 =无
作者: 假書僮    時間: 2008-2-11 07:12 PM

第一關: 0-0
第二關: 0-0
第三關: NO
作者: clever718    時間: 2008-2-11 11:58 PM

第二關: 全場波膽 - 阿仙奴 3-0 布力般

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员: Febregas
作者: jacksonkua    時間: 2008-2-12 10:58 AM

有獎問答遊戲答案:

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = 埃杜阿多(Eduardo)

埃杜阿多(Eduardo)成为第一位"助攻"球员!

呢期冇人估中三關,同样冇人估中"第二關+第三關",奖金带落下一期!
多谢嗮支持足球天地,估波有獎問答遊戲!大家继续努力啦。

Jacksonkua字

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0