標題: [美食介紹] 五種你都有食過嘅必食零食 [打印本頁]

作者: purplechow    時間: 2013-8-29 06:55 PM     標題: 五種你都有食過嘅必食零食

本帖最後由 fcity 於 2013-8-31 12:22 AM 編輯 - V) A  l; {& |- D) u) Y

0 O2 f% R& M- g- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下面呢五種零食喺香港都可以話紅爆! 你地冇食過都唔好話自己係香港人呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Y+ d5 v  X/ i8 U5 J; X# g

4 l: S6 k# T1 \/ Y. i* Q, Q: r' |7 S  T0 h; V1 W8 _8 {5 G
(冇食過既就快啲嗱嗱聲買黎食下啦!)
( p. t6 G* s! E/ N/ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, j3 D9 V0 E. D; vtvb now,tvbnow,bttvb
作者: casillas812    時間: 2013-8-30 03:21 PM

hahaha~~~ true!!!
作者: kenthy    時間: 2013-8-30 03:51 PM

我除左第五项,其他都未食过喔
作者: wiljan    時間: 2013-8-30 11:08 PM

全部都冇食過因為我唔食零食(無錢買)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v7 L; `9 K4 S+ c) U" d
sry
作者: kenking0079    時間: 2013-8-31 12:27 PM

thank for your sharing.^^
作者: yangkwo    時間: 2013-9-1 07:45 PM

thank for good sharing
作者: meow~    時間: 2013-9-2 02:53 AM

除左第四樣其他都有食過.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0