標題: [翻唱] 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:30 PM     標題: 單程車票_冇氣了~~~~!地盤佬,我盡力了

本帖最後由 ~劍全~ 於 2013-11-10 11:02 PM 編輯 www1.tvboxnow.com/ s. l" u/ j4 y! ~) o9 h9 s
tvb now,tvbnow,bttvb4 h/ ]7 r; j9 V) W, {# \
[youtube]GRSUqbe42Kk[/youtube]
9 |/ [) @/ P% z* ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 G; ]" p# L5 d: b( O  l原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了' D- U& y$ x# o' I- a7 S, g

$ X/ F% R; W- `- M公仔箱論壇www1.tvboxnow.com; f0 c$ V+ ^3 W" V) C
動力火車
! l/ j2 x" d, twww1.tvboxnow.com
+ q6 v! w& c! _# k6 ]. p3 u+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 單程車票
: L" N9 R6 `" m5 A9 s. n( ?公仔箱論壇作詞:許常德www1.tvboxnow.com' Q- t8 G5 d; w
作曲:塗惠元
& k1 v; F( q' B& F9 V7 P1 z1 h( ^' [公仔箱論壇編曲:塗惠元+ ~. X" U5 H+ ^: }9 n$ M! V5 a
www1.tvboxnow.com4 ]( I# V7 u' t2 J. x
想逃的時候 讓黑夜載我走www1.tvboxnow.com; T6 I& s4 Y. ~( F. }8 u+ U, N" g. ]
分手的時候 愛是單程的列車
2 X9 Z. b" ]% z% ?6 c0 _. M回憶的時候 請讓我哭個夠% o: ?  d: K# p7 [6 G5 M
心碎的時候 別回頭不要管我
" q  W6 ], E8 F8 G. z+ B公仔箱論壇喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
) w5 U5 R- d, ~$ {www1.tvboxnow.com喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
5 [# p" i# ~2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。為何告訴我 愛我都是愛錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, {9 g# G; v/ {0 ^! @! G' s
叫我怎麼去接受 不要告訴我
5 z6 M- J* K0 N5 O$ D4 ]2 |3 O愛你也是愛錯 我怎麼回頭公仔箱論壇, Y+ Z. l" L6 w* p( X0 F2 _0 G- O2 T
更多更詳盡歌詞 在
: ~5 d- b" Q, ]% ~% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想醉的時候 淚就是一杯酒
3 P& n0 Z1 r& [8 U想你的時候 我總是一無所有
- k- u0 O) H7 v# s" l/ ?公仔箱論壇喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
& s# ^8 ^5 l4 I- ~2 L喔ㄟ. . . . . . 喔ㄟ. . . . . .
. S# e) S! ^+ f為何告訴我 愛我都是愛錯
( E% C9 Z0 l" F, k+ T2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。叫我怎麼去接受 不要告訴我
' G& U* |+ q* e* A' R0 t愛你也是愛錯 我怎麼回頭
5 V" M# v8 z0 t. rtvb now,tvbnow,bttvb請你告訴我 愛我怎會愛錯tvb now,tvbnow,bttvb1 ]( U7 d& I4 ~! h8 u
叫我怎麼去反駁 誰來告訴我
9 b4 G, ]. ]+ X0 `1 a, Q公仔箱論壇愛你從未斷過 心悄悄回頭
/ t" @5 e9 z/ C公仔箱論壇

作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 10:47 PM

GRSUqbe42Kk7 Q$ d. X) W+ Y

* l+ X) u) W% d3 X& j+ ~; j/ g9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來呢首已經係"動力火車"我識的歌中比較易唱的呢!冇氣了
( V- E; w) s% p- g+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。cfuwai 發表於 2013-11-10 10:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 s8 j1 f+ L; Z+ R
冇氣?你睇你唱得幾free幾high!tvb now,tvbnow,bttvb! z  M$ x- Q4 r5 h. c4 n4 `+ u
tvb now,tvbnow,bttvb* A5 E& u; C$ X, Z4 ]1 \6 [1 z
夾晒你嘅style!一流!www1.tvboxnow.com: M5 f1 @. ~( k4 Z2 ]
tvb now,tvbnow,bttvb2 w4 t2 g' k9 O. `4 i
cfuwai係得嘅!佩服!
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:09 PM

cfuwai 唱得好正,好有feel,唔覺你冇氣.www1.tvboxnow.com8 J" a: N; M9 m) y4 a5 i3 E
不過見你唱前唱後都要飲水補充,就知首歌要用好多力氣去唱
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:10 PM

2# blackpig936 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% t( U# o3 I3 x1 h% O2 ]

: w& R5 H# F1 [% N% T0 _3 S( X公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb4 h  x: B5 Y$ \
哈~~~!你客氣"姐",自己知唱得差,不過我不介意唱得差比人聽的,最緊要唱時好玩吧!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 11:17 PM

3# ~劍全~
  X: Q# `! _1 L公仔箱論壇# k8 n! T1 o1 @% H3 u

* q. R' K6 I( J3 |/ g9 D因為一星期得一天唱,所以我多愛唱嗌歌,盡快為喉嚨熱身,所以一定要多飲水為喉嚨降溫,唔係喉嚨會受傷的呢!
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-12 03:31 AM

動力火車 D 歌。。。 我睇到佢哋我已經驚啦tvb now,tvbnow,bttvb9 }+ ^  a$ B1 n6 a2 y
知道有幾難唱。。。 超級rock >..<
7 j! u1 Q1 \3 S% v8 i- ]公仔箱論壇" j6 }6 B8 N- g- E
但你把聲 幾適合 rock ~~
: ]# A- O8 P# M2 Wwww1.tvboxnow.com不過咁樣唱,把聲有冇事啊~~www1.tvboxnow.com" \& J% k& I8 M6 y
真系要好好休息下先得 >..< 唔同D rock 慣嘅, 點樣大叫把聲都冇事好佩服佢哋啊。www1.tvboxnow.com- _" d* Y9 r; c* f' J3 J4 d

% x* l; B8 D# J+ ?3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。support。 
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-14 12:51 AM

cfuwai唱這類歌點會唔掂喎!!平時唱啲靜態歌都唱到勁rock,有哂功底啦~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:02 PM

6# la..lala^0^
( f! z, E+ y: {
* _7 {& }3 a: a5 b1 e1 h% b公仔箱論壇哈~~~!我的喉嚨已經適了一週一次的嗌下,不過如果日日如是就分分鐘失聲了,咪試!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-14 09:03 PM

7# kilykilyk www1.tvboxnow.com# N. A9 N2 f0 R! [

- ^$ N, c6 g# I- D; I* L公仔箱論壇+ ~- w5 b: F4 }" M+ r5 v' h
哈~~!個人風格嘛,哈~~~!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0