標題: 啊啊啊啊啊!!我仲以為程家明會死…… [打印本頁]

作者: _唐糖_    時間: 2013-11-23 07:47 PM     標題: 啊啊啊啊啊!!我仲以為程家明會死……

已經有曬心理準備了,結果好彩都系無死到……睇到有少少吐血……公仔箱論壇2 I9 S0 t1 r0 E

作者: __siushun__    時間: 2013-11-23 08:42 PM

謀殺案至少要過幾次堂再等高院排期,起碼都要一年半載啦!
9 U9 E4 R% y2 w; q* K& P( I三扒兩撥就開審兒戲咗啲囉!
作者: Pancing    時間: 2013-11-24 12:05 AM

劇情失敗,擺明拖長黎做,劇情發展到宋家已經佔優勢,但敗家仔0係0匿個時候搵死蠢家明話要講和仲同他稱兄道弟,死蠢家明又會信跟埋上車,女朋友被強奸係事實,保叔的怒火合情合理,兇手係人都知個條敗家仔係d咩人信唔信得過就算唔係一級榮譽生都知道他係乜料,但遍遍家明...我以爲會產落去...
作者: terrytam    時間: 2013-11-24 09:27 AM

搞到好想知佢最後有冇罪添~~~
作者: pctan0306    時間: 2013-11-24 09:33 AM

出乎意料。
作者: sc540i    時間: 2013-11-24 04:37 PM

係吾係剩番一集大結局?
作者: mrfusion    時間: 2013-11-24 06:54 PM

劇情失敗,擺明拖長黎做,劇情發展到宋家已經佔優勢,但敗家仔0係0匿個時候搵死蠢家明話要講和仲同他稱兄道弟,死蠢家明又會信跟埋上車,女朋友被強奸係事實,保叔的怒火合情合理,兇手係人都知個條敗家仔係d咩人信 ...
) t1 o" {( p+ L7 }" l) ?8 mPancing 發表於 2013-11-24 12:05 AM
You are right, 家明 may be very bright in is work but stupid with people.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0