標題: [翻唱] 劉德華 - 暗裡著迷 [打印本頁]

作者: pongpong0715    時間: 2014-2-18 09:06 PM     標題: 劉德華 - 暗裡著迷

本帖最後由 pinaroo 於 2014-2-18 10:20 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L  U) e; m# O$ j) v( @
公仔箱論壇% B; M9 n0 ~1 C
[attach]2676109[/attach]tvb now,tvbnow,bttvb4 l, t) ?6 q% F! Z4 S# O) ]* K
公仔箱論壇1 A; s; T; Z+ X0 D  g
https://app.box.com/s/pu5xtv9ksxdf8d3em7gk
7 x; G( O( E8 P: m$ y: S0 k

% V/ c- \# H7 Y4 C7 @* d公仔箱論壇

& H( e5 Z. i0 W- a: V$ \) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劉德華 - 暗裡著迷
7 y6 i' O9 x8 W- z) kwww1.tvboxnow.com
; }  ]: q( M7 ^1 V( Gtvb now,tvbnow,bttvb

+ U6 e" Q$ i# p) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。作詞:林振強: G+ C7 \# W1 l5 q. j% B7 M
作曲:徐嘉良www1.tvboxnow.com/ `) u* ~7 u3 V# x& y( [7 j
編曲:Belinda Foowww1.tvboxnow.com$ m: f/ i* R1 j) H5 o+ _) k  `( o

$ Y5 L+ p9 B9 R! ^: i& W
公仔箱論壇, m6 H) y6 n2 S, @" J, t  v
可不可不要這麼樣 徘徊在目光內
/ b) F% |. v  u6 L3 J; Swww1.tvboxnow.com你會察覺到我根本寂寞難耐  N3 Z6 L& Y" y1 u( |  W+ Z# B

: }7 G3 P, z' u3 P

9 Y2 V# P8 K) H公仔箱論壇*即使千多百個深夜 曾在夢境內公仔箱論壇8 B' K: D+ {$ Z# C' S  Y+ s, J* W& [
 我有吻過你這畢竟並沒存在www1.tvboxnow.com# W( N0 R, h7 ^9 `/ Y1 C+ V
! z2 j) y0 c9 K

" X1 L+ ?2 I- R9 r' W2 n, c, mtvb now,tvbnow,bttvb 人聲車聲開始消和逝
! L5 _+ [* j$ M5 F, Q1 F 無聲掙扎有個情感奴隸
5 y/ j8 N* M/ @( }8 R0 A 是我多麼的想她  R" F+ `5 U  a4 Y8 p0 r) r  n
 但我偏偏只得無盡嘆喟TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L5 k, n- ^6 D  ^
1 h7 }  F6 U- U& q% b: |8 S6 }; J+ s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 y! z# f, K' y" g: U1 F. |3 s+ j' Z
 其實每次見你我也著迷
2 s+ E, M* m  l: T  x5 ` 無奈你我各有角色範圍1 u9 W* x* v8 k, r! D# X6 C% S
 就算在寂寞夢內超出好友關係 Wo...
) p  {8 _2 J3 H" ^5 D' w/ _www1.tvboxnow.com
9 J' p5 Y8 u" O1 K; O8 C3 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t3 f' }) t* H& p# R
 唯在暗裡愛你暗裡著迷
; R8 C% J# g  _1 v- L3 ]# [公仔箱論壇 無謂要你惹上各種問題
. j1 a2 P( W, ltvb now,tvbnow,bttvb 共我道別吧 別讓空虛使我越軌*
' z) u0 I3 H/ {" p$ E- v
! x* a- J- _# Q1 q3 N% e! y' ztvb now,tvbnow,bttvb

8 o$ J# F" F7 Y+ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。REPEAT*; w3 u0 l$ y( Q( w& f* C2 H
www1.tvboxnow.com) G, E2 V% v2 w  n* {) W, I9 R8 m/ c8 ?
. {0 p- H. Z( X  P# S
其實每次見你我也著迷tvb now,tvbnow,bttvb! L+ d1 e, i* _/ ]0 ~6 ^
無奈你我各有角色範圍公仔箱論壇) C/ ~0 o+ m9 }& G3 e( e& j* D
- S# j& k7 J9 ?3 q- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i, a- H9 P4 n3 s- {4 f
公仔箱論壇" C6 B4 o0 [+ M3 L9 ^
唯在暗裡愛你暗裡著迷
# l5 g! T7 Y+ X9 x- C* Y無謂要你惹上各種問題
$ o& ?, e( V1 Z% k+ `共我道別吧就讓空虛 把我摧毀
1 l& y# u0 C/ e: f5 V2 X0 Etvb now,tvbnow,bttvb
4 Z6 O0 k1 H/ v9 r' c' s公仔箱論壇
. ?' r( C/ Y( ^" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

4 S. R  ?; @4 C1 \0 e& A( {; R5 M* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 L, l3 L) l  y- ~( ?! W

作者: pinaroo    時間: 2014-2-18 09:50 PM

本帖最後由 pinaroo 於 2014-2-18 09:59 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb! n0 \2 F4 O+ H: `/ Y0 X9 a

" n* B* m) M" R0 A, w4 ]公仔箱論壇下次用 批量上傳 upload 圖會好啲.
% P" V3 B5 q1 p4 m4 ?
! T9 C! \) @: A' U9 a$ D$ o8 d公仔箱論壇剛剛圖失.www1.tvboxnow.com- q  j+ |+ F3 r

/ s8 h" z1 |( c0 }" ^  _; ?[attach]2676088[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2014-2-18 10:05 PM

$ E7 P! S( d' I- E5 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L& M/ E& M+ p& L

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a+ ]" {/ x# y) O

第二次上面呢句個 ad lib,好似俾鬼搞咁.

4 [5 R# L9 ^+ D# ytvb now,tvbnow,bttvb

今次整體唱得唔錯,係第二段 hold 唔住個 groove.

公仔箱論壇& y7 H9 k* [' X6 h% h

有啲起服可以做得好啲.好聽只係小咗啲感染力.

& w3 q, s8 ]# r公仔箱論壇

要記住一點,你就會有好大進步.

' x# Y4 P$ G6 r8 H, N7 Y1 Twww1.tvboxnow.com

係人聽你唱歌,唔係你迫人聽你唱歌.

www1.tvboxnow.com9 w: U$ M' F9 s: L  v% f8 @

多謝你的分享.www1.tvboxnow.com0 W1 r  M; q0 g3 c+ C  ^* R
www1.tvboxnow.com8 S/ y2 o  e  q3 _9 j6 a5 L
請繼續支持本論壇.8 f- X, ]$ j- E

$ l) Y& x0 s4 g  n公仔箱論壇努力呀.支持你. 公仔箱論壇! G3 t* G2 ]2 c, X+ I

作者: pongpong0715    時間: 2014-2-18 10:09 PM

唱得唔係太好?
作者: pinaroo    時間: 2014-2-18 10:16 PM

" ]5 h! |3 @" t0 Ewww1.tvboxnow.com/ q0 G- Q, T6 l4 w, Q5 O" h
4# pongpong0715
5 }% N" I" s3 k6 {2 [1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb& g* v' W; O& t( Z! k  Q5 V+ s& O
唔係唔好.只係俾小小議見你., L; X! e( }1 z) l7 a
公仔箱論壇4 z2 L0 |7 ?1 [0 \) f4 b$ F  z

今次唱得唔錯.

作者: pongpong0715    時間: 2014-2-18 10:58 PM

哈哈收到!
. K/ {: d; }$ u2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ e! x& c9 A, j8 F( T; V+ b# Ktvb now,tvbnow,bttvb不過我再聽嗰個位,的確有啲唔自然
作者: jenniferdream    時間: 2014-2-19 01:06 AM

我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
作者: blackpig936    時間: 2014-2-19 01:34 AM

即使千多百深夜......% x! l* n$ w% P
公仔箱論壇  M- J* J- r# C8 {; v
btw 唱幾好但欠D感情 , 未夠肉緊 !公仔箱論壇9 V8 o# i$ p; U( t8 i  H0 ]) n3 l
tvb now,tvbnow,bttvb  r/ `3 D+ \+ E" p( t7 t# ?; s/ X+ e
我都係想聽吓你唱克勤D歌 !
作者: pinaroo    時間: 2014-2-19 02:16 AM

即使千多百過深夜
- l) N- V, O8 e( T3 e% `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' [4 J4 I+ }1 U5 W& q6 k
我 check 過兩個歌詞綱.- T7 s3 B- \6 e8 }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  t$ |" r3 `$ U8 F  `% H
你会察觉到我根本寂寞难耐
& b; ]2 J& K3 ]  d; L( z9 Z) m* B, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即使千多百个深夜
' h: E& M9 H+ }曾在梦境内
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A8 w: @( s5 {! g

4 Z) A1 r" A! a4 m- K" T) m3 wtvb now,tvbnow,bttvb劉德華(Andy Lau) www1.tvboxnow.com4 d% P, {8 x1 j$ D2 m) h

$ A. U0 I2 G7 l+ l- W$ _5 Y4 s$ o
暗裡著迷
; V! n! @. V0 ]2 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 Y5 `  R$ }& p; ], ]. J3 xwww1.tvboxnow.com作詞:林振強
5 T; D4 f4 b# g$ T作曲:徐嘉良2 }7 U5 U+ U. P- T
編曲:Belinda Foo. Z3 X5 l2 u, s( ~: i
tvb now,tvbnow,bttvb/ c3 B# p: c2 S0 O% y
可不可不要這麼樣 徘徊在目光內www1.tvboxnow.com' Z3 V- J! ~; m) W* @, d4 N0 Z
你會察覺到我根本寂寞難耐
( ~/ o. Y0 O7 e9 _- l& K6 Vwww1.tvboxnow.com# n- f/ w0 q: K' [5 {4 J
*即使千多百個深夜 曾在夢境內
0 ~2 {: P! g7 B5 Qwww1.tvboxnow.com 我有吻過你這畢竟並沒存在TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m" c7 _! @8 u+ ]& v# b

作者: pinaroo    時間: 2014-2-19 02:21 AM

本帖最後由 pinaroo 於 2014-2-19 02:24 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M9 e/ Z% X% M1 N' B, K! |$ o

0 B  P& _" N" {! t* tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

7# jenniferdream

tvb now,tvbnow,bttvb/ P- F% z7 }; a( y, ?

我去食完個早餐,再寫評論給你呀下

% s$ ?8 j  k- x: V- L3 x# \( J# C

妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.

公仔箱論壇# I: A, i% {# X* y7 g

妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 {+ ~! n* J4 Y' `5 I$ y3 G

唔好嗰小小積分都呃.

作者: la..lala^0^    時間: 2014-2-19 02:38 AM

把聲 依然 好靚。
1 C5 z/ u% B! }5 t! g& {/ Owww1.tvboxnow.com唱得都唔錯。
  e9 n- C) X' K1 ?* [3 G不過有少少同個伴奏唔系好合拍。
2 `' U. |1 v$ G  B) J% P; }唔知系你慢佐定伴奏慢佐。
0 E1 w$ ?6 s7 E/ D就少少啦。 tvb now,tvbnow,bttvb6 A0 X7 e) \/ N) ~$ ~
support。
作者: blackpig936    時間: 2014-2-19 03:16 AM

即使千多百過深夜9 Q4 B% Y8 n, ^

3 C- Z$ ~/ x" t6 K3 w+ U2 t, T2 j8 Atvb now,tvbnow,bttvb我 check 過兩個歌詞綱.
. b) t% E  F( ?# q6 g- h( K/ Otvb now,tvbnow,bttvb( T! i# V- f( r/ M( v. I4 C0 G& w

% F/ i# S- i$ S( _% m' GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* z+ @4 z. [2 ?8 ~% ^4 ]! a
劉德華(Andy Lau) www1.tvboxnow.com0 B+ B8 a8 h+ |3 T

B# z- E; }- s. h$ N! B公仔箱論壇' q. h: n$ {  Z" K/ ]
pinaroo 發表於 2014-2-19 02:16 AM
2 l$ B+ y* X7 f' ]歌詞係"個" , 但佢唱咗"過"....
5 m/ q: F$ Y5 R, ^3 ?* Z1 Vtvb now,tvbnow,bttvb/ ]/ I5 q; R: y( B# X2 v1 z8 u
btw 只係一D懶音嘅小問題.....别太認真 !
作者: jenniferdream    時間: 2014-2-19 05:02 AM

7# jenniferdream
$ z& j) Z0 W/ t/ P! q( y公仔箱論壇
3 b) G! g/ F2 I' u" G. z7 }, c8 Ttvb now,tvbnow,bttvb妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 a2 }; E& y, d
妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.www1.tvboxnow.com8 A& n& {/ @# Y, Z
唔好嗰小小積分都呃.
' d/ c9 n; k* Y: n+ }* u5 k公仔箱論壇pinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
3 L5 ^; `% i2 Z8 W  l- l' O公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb* g* e2 ]9 a  W8 q% F* U
a.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果
4 {) {$ H0 u9 M2 n* q1 }. M公仔箱論壇一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
作者: la..lala^0^    時間: 2014-2-19 02:18 PM

懶音其實 ok噶。。佢已經好好噶啦公仔箱論壇/ a: ], {* L8 C8 {) h! _* F* I
我成日 俾人笑... 橙 鏟 傻傻分不清。。tvb now,tvbnow,bttvb* F; y0 m/ R; m
仲有好多讀音都讀唔出。
- R! w. p& g0 X; p就好似 “虐待” -..- 我唔知點解咬唔清
; h0 Z/ I' B( p“有機” 成日唔系唔小心講成 有雞 or 有gay...
9 [4 F4 w# Z  k. a; D( H7 v, jtvb now,tvbnow,bttvb如此類推啦-。-! tvb now,tvbnow,bttvb  K9 z/ z: \' w+ ?2 E% ?  b
我讀嘅時候呢,我分得好清楚 佢哋 唔同噶。公仔箱論壇/ R2 z' [) C, `; b; U9 q* s2 S
但讀出聲嘅時候。。 人哋 聽落 又覺得我分唔清。6 m  m! {3 q3 Y
不過我都習慣曬了。。 我懶人一個-。。-! 所以懶音重D 都冇所謂啦╮(╯_╰)╭~~~
作者: patsypatpat    時間: 2014-2-19 09:08 PM

唱得幾好呀! 拉音仲係爭dd... add oil!
- v3 I/ Z+ f: |support pong pong!
作者: pongpong0715    時間: 2014-2-19 09:09 PM

多謝咁多位網友意見
+ B: O0 H9 E% \5 C7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D: v) N% x" V  u
懶音,咬字我好多都真係唔係太清晰www1.tvboxnow.com! f  E; Z3 V. D  S& H, P( A* s) T
所以希望錄多啲歌,大家可以俾啲意見我一路改進!!* i+ l3 `  x0 h" n8 }7 B$ w

* W: P- B# |, U0 _$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。jennifer,多謝妳對我嘅支持,; K" f* @3 `: O  Q3 J( e
隻歌我有盡能力唱,都知自己感情唔夠,但希望妳唔介意!
作者: jenniferdream    時間: 2014-2-20 12:31 AM

# _! _; O, ]& \* ntvb now,tvbnow,bttvb
: }2 E4 W7 y  B! Q5 E/ z2 N$ D 16# pongpong0715
+ D) \! N8 p- o& Wtvb now,tvbnow,bttvb+ R! d4 X) o0 @
傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了
  \, w5 s  F! ~  Y2 [公仔箱論壇公仔箱論壇6 o% u0 k8 ?9 r0 P3 a) K7 C9 _
我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  
7 D4 c" [5 |, F) k0 s1 U+ H" rwww1.tvboxnow.com
' x- Y/ u2 G" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。 公仔箱論壇8 H" c1 Z8 m+ T+ d  T0 ~: B

& @# g' F5 r$ X- d- z公仔箱論壇謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?

作者: pongpong0715    時間: 2014-2-20 01:11 AM

再次謝謝妳的鼓勵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 q% U+ k4 a1 j1 e' U5 r0 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 b: L8 b  X4 y2 N. v4 k
劉德華也是我偶像,既然妳支持我,公仔箱論壇1 ?4 o: p# U$ U( F1 E6 _, E
給我點時間,讓我翻唱餘下的
$ [( A* J) z& t$ W5 _, p/ ?, x
0 s# V" l! j5 t( R4 h此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,* X* A' {3 h- y
但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇!
作者: jenniferdream    時間: 2014-2-20 03:58 AM

本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 04:34 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb( m1 K/ a/ c* C3 l* U+ O& o

: ?$ o. i5 y5 }( N: W' \" C* Y公仔箱論壇
再次謝謝妳的鼓勵公仔箱論壇- l) w+ b4 V5 w

% U9 r+ u" m2 ]5 Q5 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劉德華也是我偶像,既然妳支持我,5 O* o( G4 v$ t" Z) |- }! B/ ]
給我點時間,讓我翻唱餘下的
& u0 N& l2 l2 Q+ L. f/ g* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ }: b! B" ^- b+ b4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,tvb now,tvbnow,bttvb( D/ `0 w, }6 o  s5 h
但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...
8 i1 H9 P5 `, p7 G" ^* atvb now,tvbnow,bttvbpongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
( t- g3 T2 `, m# ]公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D/ X  }0 c7 i3 O7 d

7 a+ I5 ?- {/ G, t/ h4 a( f你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。
8 \3 A8 S& N( m6 }2 ]
7 V  Y& K8 |+ E4 x: [3 h3 ~www1.tvboxnow.com
[attach]2677127[/attach]
- B8 @! R8 D* j9 q" s  n- o
. B. L  h( m8 M9 Q' awww1.tvboxnow.com
www1.tvboxnow.com  z4 M, b1 n5 x! U* @
tvb now,tvbnow,bttvb- S# J6 O9 @. B9 ^4 \
www1.tvboxnow.com/ Y; Z6 {5 Z$ k  H6 q% F  l2 a
tvb now,tvbnow,bttvb& d9 g0 ^0 Y1 E3 Z6 F

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0