標題: 你对王祖蓝有笑点疲劳了吗 [打印本頁]

作者: fan007743    時間: 2014-2-20 01:48 PM     標題: 你对王祖蓝有笑点疲劳了吗

角色都没什么改变。。。。
作者: chy25    時間: 2014-2-20 05:52 PM

令我想起張衛健
作者: 大文細佬    時間: 2014-2-21 01:13 AM

( k* h2 s) \/ f6 dwww1.tvboxnow.com
' U% z$ v& l2 d: C2 v公仔箱論壇食為奴前都幾覺佢有時過咗火啲, 由其做啲綜合節目時. 有呢種感覺完全因為我地睇得過多, 所以生厭. 但呢套食為奴又啱啱夾呢個角色嘅性格喎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G$ ?3 r8 ]: }/ |
  p7 J- ^; Y! M
响呢個食為奴討論區, 唔會對人只會對演員响呢套劇嘅表現或者討論套劇有關事和物, 如果呢個帖唔係食為奴劇集討論, 而係討論祖藍個人, 我無comment! "問題係我唔知點可以delete我呢個回覆"!
作者: fan007743    時間: 2014-2-21 03:10 AM

衬吾衬角色先吾讲,斋讲王祖蓝个人 3# 大文細佬
作者: fan007743    時間: 2014-2-21 03:11 AM

嘿嘿,都系感觉到头圆圆脸光光咁 2# chy25
作者: 落魂草    時間: 2014-2-21 01:48 PM

演了這麼多年了 沒辦法的啦
作者: miumiu468    時間: 2014-2-25 05:06 AM

yes, he is kind of over acting.
作者: fatduck4u2    時間: 2014-3-1 10:02 AM

I don't think his acting is funny. His appearance is not impressive to look at. I don't understand why TVB like him. May be TVB ran out of actor.
作者: mnb1123    時間: 2014-3-1 10:53 AM

完全同意。正所為:關公也有對頭人,曹操也有知心友。喜唔喜歡個藝員真係好難有共鳴,都係討論劇集好D! 3# 大文細佬
作者: mnb1123    時間: 2014-3-1 10:55 AM

食為奴前都幾覺佢有時過咗火啲, 由其做啲綜合節目時. 有呢種感覺完全因為我地睇得過多, 所以生厭. 但呢套食為奴又啱啱夾呢個角色嘅性格喎!公仔箱論壇. ~7 L2 j& _1 g! p/ Y9 K9 z
tvb now,tvbnow,bttvb3 f' m' _% d/ A# m
响呢個食為奴討論區, 唔會對人只會對演員响呢套劇嘅表現或者討論套劇有關 ...
9 x# q- Y  ^4 M7 w" X+ b7 ^3 Ytvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-21 01:13 AM
; N6 }2 W) n& N7 O3 |7 T完全同意。正所為:關公也有對頭人,曹操也有知心友。喜唔喜歡個藝員真係好難有共鳴,都係討論劇集好D!
作者: jay82314    時間: 2014-3-1 03:24 PM

情愿看张卫健演的
作者: badao77    時間: 2014-3-3 12:44 AM

2个字《好狗》!!!!!
作者: seed555999    時間: 2014-3-3 11:22 AM

更新换代是早晚的事...
作者: 屁屁zzz    時間: 2014-3-3 07:50 PM

兩個字:浮誇!!!
作者: wingtsowingtso    時間: 2014-3-4 11:37 AM

疲劳了
作者: bigheadson    時間: 2014-3-4 10:23 PM

冇感覺
作者: lilytang    時間: 2014-3-6 12:46 AM

第一次有新意,跟著幾乎差不多都一樣
1 \* I  x( a  g/ h, b: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有厭呢種感覺,因為睇得過多
作者: tycn3320    時間: 2014-3-6 01:04 AM

高天寶被逼同年若碧分開, 好慘!!
: U1 U; O, `1 G. V0 B% @- U* G公仔箱論壇睇慣王祖藍搞笑, 這場有點新鮮感!
作者: toyyou2jp    時間: 2014-3-6 05:36 AM

王祖藍根本係呢齣戲入面一D都唔好笑!反而「撚手小菜」重好笑得多!
作者: lemonhead13    時間: 2014-3-6 07:36 PM

yes, 'OVERACTING', but then again for his look, he needs to over-act
作者: minifatpig    時間: 2014-3-6 09:54 PM

感觉系伙头智多星噶电视剧版。王祖蓝D戏ok,but有D笑点已经习惯了,唔觉得那么好笑了。
作者: akila007    時間: 2014-3-7 02:46 AM

要看tvb搞笑第一人非王祖藍莫屬了
作者: mikadada    時間: 2014-3-10 03:53 PM

开始越来越over,不过做艺人要杀出一条自己的路不易,但不可以一成不变的
作者: lek0212    時間: 2014-3-11 09:43 PM

算不错了,也找不到第二个了。。。将就下。a bob 也很厉害
作者: 3dgold    時間: 2014-3-12 09:54 PM

一味浮跨,完全説不上有演技
作者: luckyfish    時間: 2014-3-12 11:48 PM

真係覺得疲勞
作者: LoFung1234    時間: 2014-3-13 01:52 AM

唔關演技事,雖然論演技,王祖藍的確唔係最一流TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^! A3 R6 ]$ Q4 R  s

# L9 [( s7 Q3 ]3 ~2 I/ u但呢套野冇之前老表,你好嘢咁好笑係因為老表王祖藍有份做編劇,呢套就冇www1.tvboxnow.com/ V! n+ n& h' A
呢套D笑點唔得係套劇因為比較正經,又唔同左人做編劇
作者: Memoryhong    時間: 2014-4-2 09:54 AM

一開始睇佢做戲都几有趣,後來睇睇下,好似越睇越悶,不過佢D扮嘢功真係好勁
作者: cottoncandy    時間: 2014-4-3 01:19 AM

定哂型了

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0