標題: 萬綺雯把聲既聲線好惡啃啊 [打印本頁]

作者: allenlau    時間: 2014-2-21 01:22 AM     標題: 萬綺雯把聲既聲線好惡啃啊

頂唔順了,唔是話難聽果只,是聽落好難頂,惡啃。
作者: fan007743    時間: 2014-2-21 03:07 AM

我觉得很好,她的声音一直都这样
作者: 落魂草    時間: 2014-2-21 01:50 PM

幾十歲的女人像個十幾歲的女孩一樣的口音。。。
作者: mrfusion    時間: 2014-2-21 05:28 PM

she has always sounds that way, one of the reason I don't like her.
作者: xbel    時間: 2014-2-21 06:25 PM

sexy deep voice, very likeable in western culturetvb now,tvbnow,bttvb" Q" `8 o% R7 y8 N# z( h! T& x

$ G3 T/ \: N7 i$ Q0 l! ^: Z8 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。eastern prefer Linda Chung type voice?
作者: chy25    時間: 2014-2-21 07:48 PM

把聲令人無限遐想
作者: carolus76    時間: 2014-2-21 09:00 PM

馬小玲年代聽到而家, 無乜問題者~~~
作者: f66329454    時間: 2014-2-21 09:21 PM

我觉得很好,
作者: 大文細佬    時間: 2014-2-22 01:11 AM

頂唔順了,唔是話難聽果只,是聽落好難頂,惡啃。& ^) ?$ V+ {+ n: v1 l% [- g
allenlau 發表於 2014-2-21 01:22 AM
" W: {3 W* Z1 D9 O: x% |8 v0 ]
1 k. Z% M0 Q4 b+ ]7 B- r4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無他, 因為煙不離手嘛! leekwoklam"lamlam"話比我地聽佢老公食煙仲勁過佢呀! 一手二手煙一齊吸, 把聲有乜辦法唔拆!
作者: bp2010    時間: 2014-2-22 03:19 AM

頂唔順,好難頂
作者: liuoldman    時間: 2014-2-23 02:32 AM

佢好似唔係咁夾古代片....
作者: engeng886    時間: 2014-2-23 09:41 AM

Her voice and look does not fit with the age of the character.
作者: danny_chung    時間: 2014-2-23 10:52 AM

我覺得幾好呀 可能我對亞視過無線藝員有加分的好感
作者: daimasing    時間: 2014-2-24 03:09 AM

应该找个后生D做呢个角色
作者: 大文細佬    時間: 2014-2-24 05:58 AM

应该找个后生D做呢个角色TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y; O0 A8 ~, O' a: G
daimasing 發表於 2014-2-24 03:09 AM
+ h; V. d) W0 |www1.tvboxnow.com
/ v9 W, w7 d$ t  w# r" O仲要唔好揾個把聲咁惡頂嘅!
作者: jacksonkua    時間: 2014-2-24 07:27 PM

Old women tune but try to sound like young girl.
- {8 _& l; s5 h( q7 v8 M! eThis is the consequences.
作者: mnb1123    時間: 2014-2-25 12:39 PM

人靚身材正聲難頂!
作者: soetheik    時間: 2014-2-25 02:29 PM

是啊!真是很难顶。
作者: qq4069    時間: 2014-2-25 04:49 PM

把聲系天生,無得改,個角色穩個後生Do既做會好D la
作者: luigi888    時間: 2014-2-25 07:09 PM

四十几做ニ十歲, 都几難叮. 無記選角失敗.
作者: daimasing    時間: 2014-2-26 08:53 AM

& z! u  D" ]0 ?公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `9 v. o2 T1 I$ D9 W
公仔箱論壇0 j" q1 ~6 U# i8 h4 N- |
- S9 G7 I! B# H8 u9 m( b
仲要唔好揾個把聲咁惡頂嘅!% _2 b6 t8 B) l* Q+ ]
大文細佬 發表於 2014-2-24 05:58 AM
www1.tvboxnow.com7 N" m( D% |4 N) y3 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 W- y, r  A) J: W
求其

揾件都应该好声过讵卦!

作者: jeffmak888    時間: 2014-2-26 09:04 AM

其實都無咩特別  好正常
作者: briankuang    時間: 2014-2-27 10:29 AM

唔中意佢,惡頂
作者: vektor    時間: 2014-2-28 06:31 PM

賛成!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a9 u2 f: t- w& L& F# U' J
非常的好惡心!!
作者: beyond4    時間: 2014-3-1 07:20 PM

yes I agree. she also is not up to standard
作者: shibala    時間: 2014-3-4 03:37 AM

我阿媽話佢講嘢好似個0靚妹...tvb now,tvbnow,bttvb5 A: ?6 w% s8 i! j% h

4 t6 J; _$ O5 S我就話佢太0爹.....................  同埋有d 大舌頭.  =P
作者: chinchiu2004    時間: 2014-3-4 09:07 AM

如果做少女用阿婆聲重難頂
作者: bigheadson    時間: 2014-3-4 10:25 PM

她的聲一直都係咁
作者: 19600756    時間: 2014-3-5 09:38 PM

戏份不多啊,估计以后在TVB的路难走了。
作者: tuakilan    時間: 2014-3-11 01:15 PM

演技差。。。當人形看板就算啦。。。。
作者: kingsleyyu    時間: 2014-3-11 04:05 PM

我覺得幾好呀,馬小玲年代聽到而家...
作者: tnnd8310    時間: 2014-3-11 06:37 PM

還可以啦
作者: lek0212    時間: 2014-3-11 09:40 PM

马小玲后再无好戏,演的角色越来越难顶。。
作者: Toothy    時間: 2014-3-14 08:27 AM

馬小玲年代聽到而家 - same acting.
7 e6 p) \; Q6 k) i6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 v; q. k# G8 M$ B' V
No improvement at all.
作者: danny_chung    時間: 2014-3-16 11:31 AM

萬綺雯簽無線後 我覺得她表現最好這套啦
作者: 唐傲雨    時間: 2014-3-16 09:24 PM

古裝唔係好岩萬二蚊...........見到萬二蚊第一時間諗起"我和殭屍......"
作者: wisekid    時間: 2014-3-17 02:03 AM

作為男士,我覺得佢個樣好嬌俏,把聲好嬌嗲,非常吸引。令人神魂顛倒。女神也。
+ S' G/ ^3 G  y+ L2 T# k作為觀眾,我不會理會幕後的她甚麼情況,只要幕前吸引便好。! D( J, G8 l; I2 h
但這類型的女演員通常會引來部分女觀眾jealous,藐爆佢,是不是因為"同性相拒,異性相吸"呢?
作者: wisekid    時間: 2014-3-17 02:04 AM

6# chy25
; m/ F, M. i: C6 P  X9 }公仔箱論壇同意極了。
作者: sekoshi    時間: 2014-3-22 10:10 AM

頂唔順了,唔是話難聽果只,是聽落好難頂,惡啃。
& A  q+ h8 \) Ltvb now,tvbnow,bttvballenlau 發表於 2014-2-21 01:22 AM
. K" ^0 M% e" L: w. ~7 `- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同感,都幾十歲人。
作者: castceo    時間: 2014-4-1 07:36 PM

吊雞聲啊?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0