標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀
2 Y8 n2 w8 L6 J# b) ]$ o. I6 O請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀
0 q2 G, z/ j! ~; d  MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?
1 h3 u# g7 f& m8 S, k$ ?' w公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
( ~9 A: b. U, `( i* d1 m6 K我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

tvb now,tvbnow,bttvb" l1 J2 l6 H* g2 W8 i; E
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
8 c/ @- x7 o7 i5 Tkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
: E2 y1 _% b" S- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 w* [7 t8 m! V4 I( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

1 i" v& E  `% I) V8 l2 h" ^公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb0 F2 H* Y- E, C  h4 ?3 K) P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
: ~7 Y0 a8 L! b9 l熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
公仔箱論壇( J; f: c3 Q) I- T1 N1 R& }: n
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
8 d8 D8 Q  @: X" Q) x2 b4 W公仔箱論壇你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

8 z) C; T3 s" a# |" a9 B樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲' B5 Y5 s8 P# c4 A
你就咁上網睇睇唔到架tvb now,tvbnow,bttvb- m0 ]- w1 C5 v3 U' `5 J/ s. _
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
! p3 v1 J: \/ q" w2 E" t5 a( Iwww1.tvboxnow.com
2 h7 b% ?  i/ k9 g; G8 b7 `) j公仔箱論壇原來係咁@@
0 r$ x7 L4 n$ b+ z/ Gtvb now,tvbnow,bttvb咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

公仔箱論壇: K+ h2 C% F( M

9 n: K" A+ l' P/ Dtvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@公仔箱論壇- X9 d3 x6 H, }+ M0 B) ?1 N
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
  B2 X! v. }9 W4 G熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
" f/ t- [' U2 U; y
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦; E* Y7 d; j9 \% V8 Q8 l/ o  L) D
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

, o8 Q% ?. n0 C) _  |點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦tvb now,tvbnow,bttvb: R% |& f3 w! ~1 e% l' N/ t
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
( a& }, P& p/ j4 ?/ g; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w6 N: h2 x9 k6 k
www1.tvboxnow.com7 l, b+ p  M6 f
比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
; P2 W5 O0 t& @9 w# w& c+ h2 ~; vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
9 |! ]6 _$ a$ t: k1 o- I/ G: ]) A* i& M3 fwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇4 b! T+ E/ A% l- g* z2 L
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...公仔箱論壇2 Q) T9 T& T% F! S: L7 I& D" B
我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0