標題: 如果你走一段好暗既鄉村小路 後面傳出笑聲.. 你會點? [打印本頁]

作者: 假書僮    時間: 2008-7-26 01:17 AM     標題: 如果你走一段好暗既鄉村小路 後面傳出笑聲.. 你會點?

我會唸佛經兼立即狂跑。
作者: lshb0810    時間: 2008-7-26 01:19 AM

乜都唔想立刻狂跑到有人的地方!
作者: jff6000    時間: 2008-7-26 03:36 AM

立即狂跑!
; l$ N+ N& n0 Mwww1.tvboxnow.com
+ K3 z0 O. m3 s- t5 wwww1.tvboxnow.com速度一定可以跑世界纪录!
作者: zda82649390    時間: 2008-7-30 09:01 PM

同佢做個Friend  哈哈!!!
作者: LCM111    時間: 2008-7-30 09:14 PM

扮冇事 ,繼续行
作者: jacky-lin    時間: 2008-7-31 08:06 AM

當然要先回過身瞧個清楚,總不能自己先嚇自己吧!
作者: monster1680    時間: 2008-7-31 08:49 AM

5.唸佛經
* q3 e1 }- q: B) j. x" y! n5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2.立即狂跑
作者: [Asakura]Hao|    時間: 2008-7-31 09:29 PM

同佢做個Friend   <<這個好廢
作者: fisher_ami    時間: 2008-8-5 03:15 AM

scare
作者: tom169tom    時間: 2008-8-16 01:15 AM

粗佢粗啦-3-~同佢恐-3-過
作者: babysnowie    時間: 2008-8-26 06:00 PM

扮冇事 ,繼续行
作者: fang1103    時間: 2008-8-27 07:50 PM

如果真的遇到這種事,我一定會立即狂跑,
* j  ?6 c& \+ r, u2 x, i
8 t! b, G) P5 `www1.tvboxnow.com我想那可能會是我有史以來跑得最快的時候吧......
作者: royal    時間: 2008-9-19 02:48 PM

遇见这种事情,最好的方法就是跑跑......
作者: alen03    時間: 2008-10-6 03:35 AM

大胆点~~~哈哈哈~~~叼它~~~
作者: kfcu    時間: 2008-10-6 03:33 PM

我会去看个究竟
作者: KennedyChok    時間: 2008-10-6 03:41 PM

Scare for what..just relax yourself and turn back say hello...
作者: bnk928    時間: 2008-10-6 05:11 PM

當然是"三十六計,走為上策"啦......
作者: juno_chin    時間: 2008-10-8 05:38 PM

肯定会飙着啦.......
作者: juno_chin    時間: 2008-10-8 05:38 PM

肯定会飙着走啦.......
作者: lengzaino7    時間: 2008-10-24 04:35 PM

回头也不行,等下被打抢
0 f: r( |2 @8 V# q% a' ?  Y( s) S9 [跑快点也难,可能会是狗
7 g" f* m: P% ]. O! d2 Y3 Ntvb now,tvbnow,bttvb都是假装当没事,
1 g6 q* ~$ }/ `1 I. H) p2 d* j- }www1.tvboxnow.com然后就用快一点的走步向前行
作者: akiwai    時間: 2008-10-31 03:34 PM

總要查清楚到底係咩事,! B. t% C& y+ B6 n3 u( l8 k; ]
我自己試過一次後面有個男人
  Q* Q( {! a8 Q+ {, ?% ~. vtvb now,tvbnow,bttvb佢竟然踩住架單車但係用車頭個燈照住自己塊面,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) e3 ^, h+ o, \
仲要發出怪聲,一擰過去見到個燈照住既樣,
2 V. R4 N) L7 F公仔箱論壇真係俾佢嚇到我半死呀~~~
% S4 W2 q9 \- A( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。當時仲要係農曆既鬼節,而且當時係夜媽媽,, `: Y+ z8 S& p0 t% q
個燈唔係應該照地下睇路既咩???
作者: 713752    時間: 2008-10-31 07:16 PM

同佢一齊笑....
作者: dreamlock    時間: 2008-11-4 10:28 PM

= =整天这样 回家的。。 念佛经咯。。。
作者: alvin.tan    時間: 2008-11-9 05:19 PM

Run As Fast As Possidle
作者: sudi    時間: 2008-11-22 04:05 PM

一路念彿经一路向前走‧
作者: myew93    時間: 2009-1-23 12:14 PM

用粗口鬧佢:"笑柒啊!?"
作者: flzskmy    時間: 2009-3-13 10:53 PM

朝闻道夕可死已
作者: jf147534844    時間: 2009-3-18 02:24 AM

作者: 25930361    時間: 2009-3-18 05:12 AM

聽說鬼最怕人們大喊呢!!!+ X9 U8 o4 g6 H. O

作者: greywolf668    時間: 2009-3-23 09:07 PM

三十六計,走為上策, 百米狂奔!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0