標題: [綜藝] (香港開電視) 《中西合醫》- EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2021-11-27] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2021-11-10 10:05 PM     標題: (香港開電視) 《中西合醫》- EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2021-11-27]

(香港開電視) 《中西合醫》- EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2021-11-27]

◎中文名稱:中西合醫
◎英文名稱:
◎年  代:2021
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演:

簡介:
怎樣才叫做肥胖?150磅?200磅?250磅?其實肥胖有沒有一個準則呢?身體質量指數可能聽得多,但誰會知道是怎樣計算出來的?今集除了逐一解釋之外,還會教大家養生之道。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: tcbd    時間: 2021-11-11 02:53 AM

無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2021-11-11 06:56 PM

《中西合醫》- EP01-03
作者: tcbd    時間: 2021-11-12 01:53 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-12 06:55 PM

《中西合醫》- EP01-04
作者: samanthatvtv    時間: 2021-11-13 01:47 AM

1# lthung Thanks
作者: lthung    時間: 2021-11-14 12:11 PM

《中西合醫》- EP01-05
作者: tcbd    時間: 2021-11-14 11:37 PM

作者: lthung    時間: 2021-11-16 04:11 PM

《中西合醫》- EP01-06
作者: tcbd    時間: 2021-11-17 02:19 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-17 02:44 PM

《中西合醫》- EP01-07
作者: tcbd    時間: 2021-11-18 01:29 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-18 03:57 PM

《中西合醫》- EP01-08
作者: dingdongfoong    時間: 2021-11-18 08:53 PM

Thank you very much.
作者: lthung    時間: 2021-11-20 08:12 PM

《中西合醫》- EP01-10
作者: jppic    時間: 2021-11-22 12:24 PM

thank you
作者: lthung    時間: 2021-11-23 06:25 PM

《中西合醫》- EP01-11
作者: tcbd    時間: 2021-11-25 02:23 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
作者: lthung    時間: 2021-11-25 05:45 PM

《中西合醫》- EP01-13
作者: tcbd    時間: 2021-11-26 01:37 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2021-11-26 05:24 PM

《中西合醫》- EP01-14
作者: lthung    時間: 2021-11-27 06:54 PM

《中西合醫》- EP01-15
作者: tcbd    時間: 2021-11-28 03:14 AM

作者: GirlRock    時間: 2021-11-30 01:25 PM

thanks!
作者: forecast2017    時間: 2021-11-30 01:32 PM

Thank you very much.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0