標題: [已回答] 有啲torrent file下載唔到 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2022-3-20 06:25 PM     標題: 有啲torrent file下載唔到

小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB)
. Q) q4 c8 s# N' T; v' S7 E( s6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxx; e* m( S0 y1 f9 C9 d
就好似咁樣:睇下面個圖www1.tvboxnow.com6 h5 |, q  [) G4 M( B
https://drive.google.com/file/d/1Gh0_ukAeRcKg7WSSTlIDpb1BguvoUmRF/view?usp=drivesdk
作者: gracechanstuart    時間: 2022-3-20 11:40 PM

本帖最後由 gracechanstuart 於 2022-3-20 11:42 PM 編輯 www1.tvboxnow.com" }" F0 @% a4 P# k

2 c; l  @& k' m# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB) : l" O; C: s4 q+ a% [0 {+ w/ H9 A
所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxxwww1.tvboxnow.com* v5 D; {& Z" d$ h1 n
就好似咁樣:睇下面個圖www1.tvboxnow.com7 M9 }/ l0 D9 e+ O) G8 k
ht ...
: ?3 a) i* d; N9 ?( G& J7 m公仔箱論壇Anonymous 發表於 2022-3-20 06:25 PM
5 @, I3 m8 D- Uwww1.tvboxnow.com需時 -> 無限, 即是你個File 冇 檔案(種子)來源。原因係1. 原發種(帖、檔案)人已經冇繼續做種。2. 檔案太舊,冇人繼續下載。
9 \  J  Z1 c! u. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; V" m& o* x2 k  d* _/ l: a& G/ V, z

5 |4 j# \9 ~$ O, \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。解決方法: 冇。除非你聯絡到原發帖做種人(如果佢仲有保留個File),佢又咁好人願意再次上載。
作者: 匿名    時間: 2022-3-21 12:08 PM

2# gracechanstuart Thank a lotttt

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0