返回列表 回復 發帖
牛精巨星(085)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L304
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 5         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 王永強
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 085
今季獎金* ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:19
第1班 : x  x  x
第2班 : x  x x
第3班 : x x x

可吾可以甘阿老板
我完全吾知边只系几班

# 天賜福星(072)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L267
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 4         練馬師         : 約翰摩亞
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 天賜團體
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 072
今季獎金*         : $0         季初評分         : 72
總獎金*         : $1,222,250         父系         : Show A Heart
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-1-2-11         母系         : Sticky Date
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Danehill
===============================================
# 魔幻大師(080)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=M013
出生地 / 馬齡         : 紐西蘭 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : Arthur Antonio da Silva & Betty da Silva
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 080
今季獎金*         : $0         季初評分         : 80
總獎金*         : $1,950,700         父系         : Elusive City
冠-亞-季-總出賽次數*         : 4-0-2-11         母系         : Woodminco
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Woodman

========================================
# 勁闖駒(073)
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... asp?TrainerCode=CAS
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 鄧汝威
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 073
今季獎金*         : $0         季初評分         : 73
總獎金*         : $1,446,200         父系         : Sequalo
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-2-3-8         母系         : Cosmic Quest
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Brave Warrior
ok 簡晒10隻
講明先呀,我真係唔識架
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:31
有劳,有劳。
劳务费1亿,小小意思。
有劳,有劳。
劳务费1亿,小小意思。
我系一督屎 發表於 2011-8-5 08:36 PM
劳务费1亿???

唔洗咁客氣喎,不過你送到就要啦,開遊戲都好

我仲想話,不如同你夾份,我唔想再簡多次10隻
劳务费1亿???

唔洗咁客氣喎,不過你送到就要啦,開遊戲都好

我仲想話,不如同你夾份,我唔想再簡多次10隻
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:48
d马甘便宜,你自己做马主都得啦
d马甘便宜,你自己做马主都得啦
我系一督屎 發表於 2011-8-5 08:54 PM
我唔係炎貴,只係好鬼難簡,又唔知咩頭咩路

好在有得中途加入,我想簡d有份跑一級賽果d馬,不過又唔知到時佢地有無報名
我唔係炎貴,只係好鬼難簡,又唔知咩頭咩路

好在有得中途加入,我想簡d有份跑一級賽果d馬,不過又唔知到時佢地有無報名
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 21:04
么香港吾系个个都识马概咩
6/8 00:01 .. it's Sunday .. Noon here,  
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
6/8 00:01 .. it's Sunday .. Noon here,  
JackyNelson 發表於 2011-8-5 09:07 PM
仲有3個鐘就到啦...............

宜家 5/8 21:15................
仲有3個鐘就到啦...............

宜家 5/8 21:15................
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:11 AM
oh, i thought it's 8/8   thank you thank you

宜家 8/6 9:23AM here
么香港吾系个个都识马概咩
我系一督屎 發表於 2011-8-5 09:07 PM
當年就係連續10年跑馬投注額下跌,所以先批搞合法賭波

我地個唐師長,當時仲問香港點解唔可以搞賭場
我簡名

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:31 PM
同一班最多3隻咋, 小心呀