返回列表 回復 發帖

[遊戲] 英格蘭超級足球聯賽足球經理人大賽[2]

• 組別編號#: 15491
  • 組別名稱: TVBoxNOW
  • 組別密碼: tvboxnow
見到zzleezz兄開個組滿左人
我就係度開多個組
等有興趣既人可以入黎一齊玩
為左提高大家既興趣我附設小小獎金

全季第1名:2000萬tvb
全季第2名:1500萬tvb
全季第3名:1000萬tvb
全季第4-6名:500萬tvb
p.s. 加入左請在本貼留下姓名

此貼與zzleezz兄之貼為同一活動、同一獎勵,所以不必重覆加入

評分次數

• HIDE

zzleezz 加入~

不如叫佢地全部過來你個組玩啦~
因為我個組係無獎金獎勵的...
sjet joined !!
zzleezz 加入~

不如叫佢地全部過來你個組玩啦~
因為我個組係無獎金獎勵的...
zzleezz 發表於 2011-8-19 07:41 AM
唔緊要,
一係2個組既成績計埋一齊,
如果多人獎金都可以再加既
唔緊要,
一係2個組既成績計埋一齊,
如果多人獎金都可以再加既
tatmingtai 發表於 2011-8-19 09:36 AM
會唔會好混亂?
會唔會好混亂?
zzleezz 發表於 2011-8-19 10:50 AM
你唔介意入我個組,
跟住我開個組d成績加入你個統計成績個表度
咁樣就唔會好亂
你唔介意入我個組,
跟住我開個組d成績加入你個統計成績個表度
咁樣就唔會好亂
tatmingtai 發表於 2011-8-19 10:52 AM
我當然唔介意啦~
不過暫時4人之中有3個係舊人....
★Bersih★X0X㊣

評分次數

• zzleezz

此貼與zzleezz兄之貼為同一活動、同一獎勵,所以不必重覆加入

評分次數

• zzleezz

恭喜第2周最高得分者....sjet~!

暫時仲未有人拿到超過100分.....希望第3周個個都拿高分啦~!

RankTeam12345678910111213141516171819Total
1zzleezz9878.500000000000000000176.5
2sjet71.58600000000000000000157.5
3Forever RED62.560.500000000000000000123
4★Bersih★X0X㊣566100000000000000000117
5ABCABC077.50000000000000000077.5
唔係好明, 叫人加入又話唔駛加入但又有id......
chocobes 加入

評分次數

• zzleezz

唔係好明, 叫人加入又話唔駛加入但又有id......
威猛哥 發表於 2011-8-23 07:30 PM
意思係呢個貼同zzleezz兄個貼係同一活動
如果入左zzleezz兄個組就不必入我呢組
費時重覆計多次
A-team join

評分次數

• zzleezz

Be Happy...... It's just a game..... Enjoy !!!!