返回列表 回復 發帖
green room搵到d咩~~我搵到好多野~~
但係本書既key可以點搵~?
仲有兩張相可以點好~
我搵到十四樣~~仲有果d~~點搵@@???
彷彿...期待著什麼...等待著什麼
i only got 1 ring....where is the second ring?
原帖由 夜月 於 2006-9-10 04:39 AM 發表
green room搵到d咩~~我搵到好多野~~
但係本書既key可以點搵~?
仲有兩張相可以點好~
我搵到十四樣~~仲有果d~~點搵@@???
本書既key在尸骨既左手度,zoom in 落左手,跟住点击几下就会睇到锁匙跌出来。。。
开o左本日记之后,相信你会知道应该用边张相。。。
个扎头发要烧,之后会有新clue...
so far ,that's all i can tell you...i'm still stuck...
can't figure out the password..........
原帖由 marco_unsw 於 2006-9-10 11:34 AM 發表
i only got 1 ring....where is the second ring?
窗廉~~按多幾下就搵到另一隻~~
原帖由 joey80 於 2006-9-10 04:22 PM 發表

本書既key在尸骨既左手度,zoom in 落左手,跟住点击几下就会睇到锁匙跌出来。。。
开o左本日记之后,相信你会知道应该用边张相。。。
个扎头发要烧,之后会有新clue...
so far ,that's all i can tell you...i'm still st ...
我好早就燒左D頭髮喔~~但D數字都未估到~~

@@我都覺得個骨頭唔單止有藥~~
THX呀~~等我試試先~~^^
我想知個羅字可以係邊到搵到~???
因為我搵晒整個地方都搵唔到呢個字~~
我仲爭呢一張~~我記得我有一次係搵晒D字~~
但係岩岩開始玩既時候冇留意到~~

唔該話俾我聽可以邊到搵到丫~~^:)^
THX~~
转去蓝色门与青色墙壁斜位个角度,点击个灯,你就会睇到
个罗字card系灯上面。。。
原帖由 joey80 於 2006-9-11 07:34 AM 發表
转去蓝色门与青色墙壁斜位个角度,点击个灯,你就会睇到
个罗字card系灯上面。。。
密碼我已經諗到~~開左鎖~~
但係果個櫃都唔知仲可以罷d咩落去~~

我仲有一樣野未搵到~~
但係又唔知係咩~~好難~~~

個密碼係同果個女仔有關~~~諗下~~~好簡單~~
嘩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
嚇死人呀~~~~~~~

開左音樂~~~驚驚呀~><""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
不過我終於都走得出去~~~
thx for info about the second ring!!! what should i do after view the movie from the box??
我覺得第三個係好難玩~~><"
搵到四樣野~~
之後就唔知點好喇~~><"
原帖由 marco_unsw 於 2006-9-11 08:39 AM 發表
thx for info about the second ring!!! what should i do after view the movie from the box??
你要留意果段影片架~~佢d動作~如果你用全屏睇~~就會睇到d野~~
之後你就知架喇~~

玩完紅色記得玩綠色room~~
好玩喔~~;))
i saw it was something he pointed out........but after i click around all the wall........there's nothing show up....crying...
綠色房我去到香都點埋,但系d字唔知點用,我覺得應該系根據燒完頭髮后果張野d排法排,但是唔知放去遍,我都試過點一下字敲一次鐘,但是都唔得

finally i finished the red room.....so tricky last part.....