返回列表 回復 發帖
原帖由 夜月 於 2006-9-11 08:44 AM 發表
我覺得第三個係好難玩~~><"
搵到四樣野~~
之後就唔知點好喇~~><"
我过左green room啦!
thank you for your hint!
现在系blue room,
我都是得四样野。。。我已经将张纸传左出去,结果返来一d clue 都无
张银纸传出去都无人要。。。X(

綠色房裝好果合后點做?我放晒d野落張台,拒都系話差d野,應該點? 我放左相,香,cd,beer,點埋香,敲埋鐘,都唔得...點辦?
原帖由 marco_unsw 於 2006-9-11 06:22 PM 發表
綠色房裝好果合后點做?我放晒d野落張台,拒都系話差d野,應該點? 我放左相,香,cd,beer,點埋香,敲埋鐘,都唔得...點辦?
你解左鎖未喔~~
要解左鎖~~櫃上面有樣野係唔駛罷~~只不過係多出黎的~~
彷彿...期待著什麼...等待著什麼
原帖由 joey80 於 2006-9-11 03:40 PM 發表

我过左green room啦!
thank you for your hint!
现在系blue room,
我都是得四样野。。。我已经将张纸传左出去,结果返来一d clue 都无
张银纸传出去都无人要。。。X( ...
對呀~~
之後都唔知可以點~~
個電話又唔知打咩號碼wo~~
最難係藍色room~~~X(
:-O blue room真係好難玩~~
個空間感好細~
但係又搵唔到其他野~
唔知可以點~~

回復 #33 夜月 的帖子

我解晒啦,連甘合都搞好埋,但是唔知有咩唔使擺.....
唔使摆相,香点左之后都唔使摆系台度

;;)  搞掂啦,终于闯出左blue room 啦!

我放左cd,beer,香,然後點香,拿走香,敲鐘,唔見有野到
你摆系果度既beer系唔系冰冻ga?
唔系喔,點變冰凍?拿beer出街凍一凍?
唉,終于過左啦,多謝,多謝
原帖由 marco_unsw 於 2006-9-12 10:35 AM 發表
唉,終于過左啦,多謝,多謝
>:D< 好野~~~!!!

咁玩下最難果個啦~~~

我到宜家都未諗到點過~~~
我pass 左lu
紅房都過不了呀!!!看了錄影也不懂是什麽意思!!!
只看到最后的 星星!!!!

過左關呀><
好開心!!