返回列表 回復 發帖
答案: 5. 羅刹教
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
依家簡直係乱晒大籠. 護法要造反, 徒弟又唔幫手. 執法又隔岸觀火, 最幫得手既左護法又失咗蹤.
pknoface 發表於 2014-7-1 11:34 AM
我唔係造反當今武當,邪氣滿派,睇黎都冇我依個護法容身之地本護法唯有告老還鄉,武當歷代掌門KK我對你地唔住
右護法千其唔好一走了之呀. 唔係咁易請到一位好似你咁好身手既高手架啦.
pknoface 發表於 2014-7-1 11:58 AM
話明護法,維護武當法紀,竟然話我造反
最擅長挑撥離間既另一高手貓貓又黎搞野啦.
pknoface 發表於 2014-7-1 11:59 AM
佢係唯恐天下不亂
不如右護法改邪歸正和我聯合一齐對付貓貓吖?
pknoface 發表於 2014-7-1 12:06 PM
我都冇邪過點改邪歸正啊係你改邪歸正和我聯合一齊對付奸貓
眼不见为净,斩脚趾避沙虫是常规做法
lhy92725 發表於 2014-7-1 12:25 PM
當今武當掌門,都不外如是,睇黎武當派係當今消失,唔係遭他人滅門,而係自己整爛自己嘅招牌
自己人你米属于其中之一咯
lhy92725 發表於 2014-7-1 12:32 PM
依架唔算架啦,你睇唔到我話告老還鄉咩
邪兄晚上好
武當最後一個掌門晚上好
為咩變最後一個嘅
lhy92725 發表於 2014-7-2 09:22 PM
以後冇武當架啦
武當最後一個掌門晚安
武當最後一個掌門晚上好
佢地都係講下既遮, 佢地暫時未有咁既實力。
pknoface 發表於 2014-7-3 10:53 PM
夠姜出黎隻抽俾你知道詠春拳嘅厲害
掌门个鱼缸系几靓喔
KK羡慕死啦
lhy92725 發表於 2014-7-4 10:04 AM
我有個4尺缸養龍魚架
武當最後一個掌門早晨
武當最後一個掌門中午好