返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。tvb now,tvbnow,bttvb4 @# I  F* A& X* P
tvb now,tvbnow,bttvb" a5 ^1 |/ z9 K  Q4 d6 k
2979852- G/ m5 W( T% M6 @  U0 u
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
  G: F+ W* G0 R) j' a/ {3 e+ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 z( `* [+ a+ Z( t; m4 Q唔似地球人...
8 f1 W; ?% K4 g! S+ ?& G公仔箱論壇
" t6 E! K9 A  ], b唔似地球人...
( D. x; d+ m5 K. _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
: \( {9 }  @, I# K: f* \' W公仔箱論壇即係呢隻囉。
4 J4 Y  [  k5 W% M, g! Htvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com* b: ?- x) s& y, |9 G, O

* Y% H! G" i, S0 |% \* H. s8 E. b公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
0 j) B- _( ?$ r, A, y/ p/ G$ N我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb+ S* h; K4 ^2 ]! Q3 ~7 e6 S
即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m4 c9 F  F1 B% W  m3 e

8 h* E8 E3 k% n7 J" [. {8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980500
& Q! K- q: c! a4 p0 i! t( xtvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 y8 T9 D8 G  d7 j
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
+ F- |. B' U7 W, B8 L公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
1 K# d) O/ e1 k; B7 h2 Y0 G# q: O. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 Y4 V! l. P2 r* |- _  \7 O幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 # H6 k8 h# \+ I+ [4 i
0 G$ G: ~# `9 z
$ x- T/ J8 h' }0 @/ L- s* Q公仔箱論壇* d" N* a/ [4 D. c5 j
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地, ?+ t7 Q& C% j3 ^# K; u& O
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www1.tvboxnow.com+ y, m, \9 S/ e% Q+ R6 |) S4 q1 [0 q

, u! P& |) w" A3 n3 V5 l8 r% d$ \公仔箱論壇係呢。
/ n  d2 W+ R$ [www1.tvboxnow.com啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

/ s5 p2 Z/ F0 p7 g! U6 j4 H公仔箱論壇
2 X  A  R( F( X7 d: j5 ztvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。
7 M5 `4 Q( T1 Y" I  U

7 Q. [) K0 v5 |& r! X7 M又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
tvb now,tvbnow,bttvb# e1 s$ a; T7 J5 W- s% `+ w
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

1 I3 l9 p* A" T7 r* h8 M蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。公仔箱論壇5 g  C. U& f. m
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
& [& B3 S, R5 ^* f9 `

4 d% k% P. `0 {/ b  F: W幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇! i9 K' b, q/ y/ d0 x& T- Y% e; b
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
- w7 e8 \+ G% T( D/ b* U' wtvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
; ?0 P; w( y/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com# q0 a8 T% d3 N& M2 U" s
係呢。5 H: X1 t( C' _" ?4 M: B& n& X) D
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
5 B" b* {  K& j3 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 C4 h. c+ w1 w8 Z  f5 Cwww1.tvboxnow.com細佬同大家按圖索驥吖。
3 P; n  }! o* ~: U" @6 n! ]# Q! U1 a" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980976
6 j' |9 a" y7 H& o" r' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
4 W8 Q" }, e/ D) P公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* {. ?) b# b2 a# W
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
" v  E! d  Z2 x似新疆少數民族女仔
# X4 v2 i+ ~$ I公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
公仔箱論壇8 x7 q5 I" a8 Z9 Y/ {# y
$ @/ u' g# H6 O* d: h8 r/ V
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
' L/ F, I3 M, |$ S. T0 ^公仔箱論壇
" b  b( T/ m) L公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
& I: a2 X' Z5 y  q: O7 T9 T. o/ U大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
5 u! E5 m3 X! p$ B- W! |- OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
3 T" t; ^4 p/ Q0 q7 `公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
! _' \8 ~. l/ o9 Vwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
6 Z( y9 m, w2 i- s; M% E9 I9 \6 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* \6 }4 r& |& M7 L
因為佢地兩個對眼神似人
" q* Y" c6 u' ]* z9 y, g' K6 S

. p  v; t5 J" n4 e* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人公仔箱論壇. g' i- O, I4 i4 ^! M  g6 Z; I
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
2 O! `( L! b! \9 j! a0 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb0 b0 d# y6 K6 D# ^1 m
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 0 T; }; P$ G, M1 R8 N

7 B* u' x, b6 f公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l$ k2 _' x" s. j) r" z7 y

$ k8 f) d1 F. K2 j! N; M7 b你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎公仔箱論壇9 y9 x" o  Y+ E; a+ U) a2 I
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
: q& q7 u- M' P& |% Y( ]* W4 o公仔箱論壇有啲真係「騎厘」到呢.....公仔箱論壇! Z+ {/ g: o# J

" V! W) l. Q1 ]1 Y) _) y7 j2 k今年個三位都唔知點形容。
. a" J: m8 l# I- {" atvb now,tvbnow,bttvb寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
' j* Q4 T! [* g6 p2 K$ F
( X% I6 n0 @" Q: {. h5 E- p
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www1.tvboxnow.com- c8 L9 X0 \3 Q5 o: ~
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
& d8 W6 @+ C- p& @" P- w: r: Cwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 h' T; k; r) ~. s7 L/ Y6 \3 z3 o6 y
係呀,由第11集開始追都冇損失。