返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:27 AM 發表

甘未必的,不可忽视其他球员的,不是厉害的就等于好了的!眼光要好,投资要恰当!
所以我绝对唔买C罗。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:27 AM 發表

甘未必的,不可忽视其他球员的,不是厉害的就等于好了的!眼光要好,投资要恰当!
靓仔说得好呀!!!!!我会谨记
其实第二场应该才是大家的主菜
原帖由 canz85 於 2008-8-1 11:17 PM 發表
其实第二场应该才是大家的主菜
哈哈!咁华仔第二场先攞冠军啦。。。。
我第一场先试下冠军嘅滋味先。。。嘻嘻!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-1 11:20 AM 發表

哈哈!咁我应该估到steve兄买啲乜球员啦。。。376645
咁厉害卑你估到。。。

我总打算换。。。每到最后到唔知边过会被我买中!!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-1 11:30 PM 發表

哈哈!咁华仔第二场先攞冠军啦。。。。
我第一场先试下冠军嘅滋味先。。。嘻嘻!377197
你绝对有得尝此之。。

JACK兄,

那一场友谊赛我看了以后,更加确定阿记的实力了。。。
nasri绝对是个可造之才,全部球员都ok,踢得很有温帅的风格。。
不过我始终觉得阿记的后卫好像缺少了些东西。。。不知道什么。。
原帖由 canz85 於 2008-8-2 12:39 AM 發表

你绝对有得尝此之。。

JACK兄,

nasri绝对是个可造之才,全部球员都ok,踢得很有温帅的风格。。
不过我始终觉得阿记的后卫好像缺少了些东西。。。不知道什么。 ...
阿记缺少稳定有经验的球员,除了gallas,全部都是年气旺盛的少年!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:43 PM 發表

阿记缺少稳定有经验的球员,除了gallas,全部都是年气旺盛的少年!
对!!防守最重要就是经验。。。
好像ManUtd的Ferdinand 同 Vidic。。。
两个都有经验,防守滴水不漏!!
希望利记都能好像几年前一样防守滴水不漏!!
原帖由 steve86 於 2008-8-2 12:28 AM 發表

咁厉害卑你估到。。。

我总打算换。。。每到最后到唔知边过会被我买中!!!!
哈哈。。。我都係估下姐!
steve兄千其唔好攞自己嘅阵容同大家分享喔。。。

(因为我哋係同一组。。。嘻嘻)
原帖由 canz85 於 2008-8-2 12:39 AM 發表

你绝对有得尝此之。。

JACK兄,

不过我始终觉得阿记的后卫好像缺少了些东西。。。不知道什么。 ...
利记买咗"高效率"嘅Keane实力必定有增冇减,
所以我都相信呢季必定有所作为。
华仔买咗啲乜球员呢??
同大家分享下啦。。。。
Babel呢次价钱好平,
唔知会唔会有机会上场呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:43 PM 發表

曼联呢季仲没买人。。。。
WLT兄有乜心水呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-2 02:16 PM 發表

对!!防守最重要就是经验。。。
好像ManUtd的Ferdinand 同 Vidic。。。
两个都有经验,防守滴水不漏!!
希望利记都能好像几年前一样防守滴水不漏!! ...
冇错!防守係冠军队最大嘅武器!
英超竞争太激烈,
目前四强嘅前锋入波能力都非常均匀,
所以要得到冠军就一定要由防守开始做起。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 05:37 PM 發表

利记买咗"高效率"嘅Keane实力必定有增冇减,
所以我都相信呢季必定有所作为。
华仔买咗啲乜球员呢??
同大家分享下啦。。。。
Babel呢次价钱好平,
唔知会唔会有机会上场呢?? ...
其实keane和torres的踢法都相似,虽然走了高老,高空球优势不见。却看看他们能否像曼联的rooney+tevez合作愉快吧!
后防就只有carragcher比较独当一面!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 05:40 PM 發表

曼联呢季仲没买人。。。。
WLT兄有乜心水呢??
曼联原帮人马出击,蝉联欧洲冠军杯,英超!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 05:47 PM 發表

其实keane和torres的踢法都相似,虽然走了高老,高空球优势不见。却看看他们能否像曼联的rooney+tevez合作愉快吧!
后防就只有carragcher比较独当一面! ...
TORRES+KEANE=利记新一带黄金组合!
两位球员每季都有能力入至少15球。
进攻方面人手的确好强。。。
依家我见到BenSir慢慢将防线"年轻化"!
睇来利记呢季係强队中嘅后患。。。