返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 11:31 PM 發表

haha。。。。我在你们的后面徘徊,这么近,那么远
咁WLT兄既係排第几姐???
好想搞。。。。但是某时间。。。。
英超都可能影响到。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 11:33 PM 發表

咁WLT兄既係排第几姐???
排名第35,但是赢的钱少之又少,只有6位数而已,就算10多名,也是7位数还是1字带头呢
原帖由 wlt1110 於 2008-9-8 10:53 AM 發表

排名第35,但是赢的钱少之又少,只有6位数而已,就算10多名,也是7位数还是1字带头呢
咁大家一齐努力啦。。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-7 11:42 PM 發表
好想搞。。。。但是某时间。。。。
英超都可能影响到。。。

哈哈!咁英超方面我要多多"努力奋斗"!
steve兄放心啦,我哋会尽量Cover返!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-8 09:43 PM 發表

咁大家一齐努力啦。。。。
世界杯第二轮入选赛千万别支持强队喔,记住赢球输盘的道理,那些大贵摆明就是吃小鬼的钱。。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-9-9 11:45 PM 發表

世界杯第二轮入选赛千万别支持强队喔,记住赢球输盘的道理,那些大贵摆明就是吃小鬼的钱。。。哈哈
哈哈。。。早D听你遘我就唔驶输咁多喇!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-9 11:48 PM 發表

哈哈。。。早D听你遘我就唔驶输咁多喇!
在虚拟时间可以尽情的去赌,在现实生活中要控制。不然会赌到倾家荡产,妻离子散,等等悲剧发生。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-10 11:46 AM 發表

在虚拟时间可以尽情的去赌,在现实生活中要控制。不然会赌到倾家荡产,妻离子散,等等悲剧发生。。
WLT兄嘅教诲等大家明白到赌博嘅真蹄!
Sport 投注區-->我场场都支持,
如果有足够时间落注,我肯定唔会错过,
但现实生活当中就一场都没赌过,
认识我嘅朋友都应该知道。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 04:08 PM 發表

认识我嘅朋友都应该知道。。。。 ...
好好仔啊!

我以前是赌徒 ,但现在以没赌了
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-10 08:16 PM 發表

好好仔啊!

我以前是赌徒 ,但现在以没赌了
睇"波"係我嘅兴趣!
但赌"波"就受唔住呢仲刺激。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 08:21 PM 發表

睇"波"係我嘅兴趣!
但赌"波"就受唔住呢仲刺激。。。
总言之赢的多,就会输会更多回去给卜基!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-10 08:31 PM 發表

总言之赢的多,就会输会更多回去给卜基!
哈哈!睇话仔嘅名字就知道赢梗啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 09:13 PM 發表

哈哈!睇话仔嘅名字就知道赢梗啦。。
没包赢的东西啊!

爬的高跌的重啊!

我过来人的感想!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 04:08 PM 發表

认识我嘅朋友都应该知道。。。。 ...
我也是跟你一样,不过最近我有看波经报刊书,可是没有赌。。。