返回列表 回復 發帖
今年没开组合赛,
甘旧年的徽章系唔系永远保留呢
哇...全部都很會買人啊... 偏偏我買到的都沒甚麼表現,好失望.... :(
bnk928 發表於 2009-8-17 04:40 PM
上一届我都交了很多学费喔
今年没开组合赛,
devin 發表於 2009-8-17 06:19 PM
迟d开都没有问题的,那就看你有没有本事拿第一名,我让你保留啦
迟d开都没有问题的,那就看你有没有本事拿第一名,我让你保留啦
wlt1110 發表於 2009-8-18 01:18 AM
拿唔到第一都没关系,
拿第二都一样有徽章
拿唔到第一都没关系,
拿第二都一样有徽章
devin 發表於 2009-8-18 09:56 AM

你错了,新赛制是第一名才有,这样才刺激,勋章才显得矜贵

wlt1110 發表於 2009-8-18 11:13 AM
哇。。。
甘很高难度喔
哇。。。
甘很高难度喔
devin 發表於 2009-8-18 01:38 PM
甘先有挑战性

wlt1110 發表於 2009-8-18 11:13 AM
就如英超得“曼聯”一個冠軍??
今年没开组合赛,
devin 發表於 2009-8-17 06:19 PM
我都想開 但擔心效果唔係咁理想。。。。
如果有超過一百人參加個人賽事 咁就值得考慮喇。。
各位兄弟姐妹 記得買人喇。。。
呢個星期有賽事!
就如英超得“曼聯”一個冠軍??
jacksonkua 發表於 2009-8-22 12:58 AM
看来今季就未必啦
看来今季就未必啦
canz85 發表於 2009-8-22 07:42 AM
讲得没错,
今季系轮到车仔的世界
我都想開 但擔心效果唔係咁理想。。。。
如果有超過一百人參加個人賽事 咁就值得考慮喇。。
jacksonkua 發表於 2009-8-22 01:00 AM
难度很大,
现在才40几位参赛者,
看来都系唔洗开架啦。。。

我们团体赛的勋章就永远保留吧
My Team Player ...

G -  Foster
D-  Evra , Vermaelan, C.Baird
M- Lampard , Valencia , L.Modric, R.Cresswell , Mokoena  
  F-  Rooney , Drogba

i guess Man Utd draw to nite!!!  Ferguson always like tat..  the early of season,  few match is use to earn Money...like last match... vs burnley... must earn so much from the boogie!!!
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
曼联输球或和球 就是 踢假球吗。。。难到曼联是不会输球的球会吗?