返回列表 回復 發帖

回復 #91 yaoming2k2 的帖子

哈哈,篮球迷都来支持枪手!!
非常欢迎,"姚明",
希望以后多啲来发表意见啦。。。
大家交流经验!!
:onion14:
原帖由 chenseon 於 2008-1-21 02:51 AM 發表
我想加入!
Arsenal is the best team in the world... The way they play was very nice... So enjoy to watch the play...
I must watch their match every weekk.
Fabregas is the best player in the world... He  ...
WELCOME TO TVBNOW ARSENAL FANS CLUB.
Hei, Chenseon, hope you can come here more often and always give your comments/opinion.
You already the Gunner's.
Again, we all welcome you. Thank you.
原帖由 kaka25 於 2008-1-22 06:57 PM 發表
我想加入!
欢迎加入阿仙奴俱乐部,
哈哈,你嘅名係球星啊!
以后多啲来发表意见啦。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入。
原帖由 J_SKY 於 2008-1-24 09:32 AM 發表
我是枪手粉丝啦
在TVBNOW我是新人
请各位多多指教
哈哈,非常欢迎J_SKY兄,
以后就多啲上来TVBNOW同阿仙奴俱乐部,
希望可以发表下你嘅意见,
如果有乜唔明,
欢迎随时PM我,
我代表俱乐部欢迎你嘅加入。
原帖由 利發 於 2008-1-25 12:19 PM 發表
我都要加入:onion03:
哈哈!发兄,欢迎你啊
多谢你嘅支持。
我代表俱乐部衷心多谢你嘅加入。
我高兴你成为阿仙奴嘅一份子。
因为你仲新,如果得闲,可以读吓我哋俱乐部嘅版规。
以后就多啲来拜访啦。。。哈哈!
原帖由 Daneid 於 2008-1-25 11:20 AM 發表
絕對支持拉!我愛阿仙路
哈哈!Daneid兄,欢迎你啊
多谢你嘅支持。
我代表俱乐部衷心多谢你嘅加入。
我高兴你成为阿仙奴嘅一份子。
因为你仲新,如果得闲,可以读吓我哋俱乐部嘅版规。
以后就多啲来拜访啦。。。哈哈!
原帖由 toyo88 於 2008-2-3 10:09 PM 發表
支持阿仙奴!!!
哈哈!非常欢迎Toyo兄,
之前见你侅俱乐部发表意见,
知道你都係枪迷,所以就。。。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入,
有你嘅支持,我哋肯定变得更强大
原帖由 mace 於 2008-2-6 06:59 AM 發表
:014: now the arsenal is the best and use the yonger boy!!!
欢迎mace兄加入,
因为你仲係新会员
如果有乜唔明白欢迎pm我啦。:onion14:
我代表俱乐部欢迎你嘅加入同时恭祝你新年快乐
原帖由 bmoon1977 於 2008-2-18 01:12 PM 發表
  i wanna join in lo... very like the way they play...
欢迎bmoon嘅加入,
以后就多啲上来发表意见啦,
我代表俱乐部欢迎你,
如果有乜唔明,
欢迎随时PM我。:onion14:
原帖由 zidaneli 於 2008-2-25 06:06 PM 發表
看枪手的比赛有已经有8年,陪过我走过了我的青葱岁月。现在它依然是我的最爱。
想加入组织,可否?
哈哈。。。法国球星Zidane都加入阿仙奴!
更係欢迎啦。。。
希望以后就多啲来游览+发表意见。
如果有任何疑问,欢迎pm我!
我代表俱乐部欢迎你嘅加入!
原帖由 jgoh 於 2008-2-25 06:50 PM 發表
我要加入!!!

阿申纳的踢法,令我兴奋!!!
欢迎jgoh会员加入!
因为你仲係论坛新人
如果有乜疑问
欢迎发表声明或pm我啦。。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入!
加油啊!
原帖由 jsf_1008 於 2008-2-27 01:45 PM 發表
i wanna join too!
arsenal is my most favourite team!
欢迎jsf_1008 兄加入阿仙奴俱乐部。
好高兴就连旧会员都支持呢度!
如果有乜疑问意见,欢迎提出,:onion14:
我再次代表俱乐部欢迎你嘅加入。
加油啊!
原帖由 holno 於 2008-3-4 07:53 PM 發表
到!!

生為搶手魂
死為搶手鬼
欢迎holno兄加入,
哈哈!睇见你呢个"口号"好得意,
有你加入,我嘚会更加强大,
我再次代表阿仙奴俱乐部欢迎holno兄加入。
原帖由 jgdotcom 於 2008-3-25 08:57 PM 發表
不好意思。。
迟了报名。。恕大大可以见谅。。
但不代表我不喜欢阿仙奴啊!!!
希望我可以加入阿仙奴俱乐部

jgdotcom 兄有心唔怕迟,
非常欢迎同高兴你嘅加入,
以后就多啲上来啦。。。

:onion14::onion14::onion14:
原帖由 mental 於 2008-3-28 05:06 PM 發表
华丽足球
永远的享受!!

华丽进攻,谁以争逢!
哈哈!欢迎mental兄加入!
多谢支持TVBNOW阿仙奴俱乐部
以后就多啲上来发表意见,
如有任何疑问,欢迎PM我。
我代表俱乐部欢迎mental兄嘅加入