返回列表 回復 發帖
这里开帖只是为了求 tvb$ + 功勳是不被允许的,况且你已经得到好多,所有新人(包括现在的亿万富翁)全部从100开始,好努力自己去赚回来,而你做过什么? ...
cck_my 發表於 2010-9-8 01:52 PM
日日搵 tvb $ 唔使做咩 ............
日日搵 tvb $ 唔使做咩 ............
km8000 發表於 2010-9-8 04:19 PM
你又唔识用tvb $,又周围叫人俾tvb $你,你要黎做咩?
可以請人給金幣嗎?是的話可否給我?我今天才註冊啊~
billid 發表於 2010-9-8 05:53 PM
不可以,这违反论坛总版规,但是可以参考 [論壇教學] TVBOXNOW獲取功勳及論壇幣的方法
自己開個 post 搵啦,

唔使理 d 小氣鬼
版規冇規定唔可以

只要唔好 閙人或者同人對閙就得

正正經經有問有回  

又唔偷又唔搶   怕什麼
開個有得吹水  和吸引  的 post
開個有得吹水  和吸引  的 post
km8000 發表於 2010-9-8 06:32 PM
知道就唔好同人拿钱喇,吹水好快会升级
知道就唔好同人拿钱喇,吹水好快会升级
cck_my 發表於 2010-9-8 06:44 PM
好 post 自然有人回 tvb$ 自然有捐獻
听日搞个抢奖金楼游戏。。
听日搞个抢奖金楼游戏。。
ckhooi74 發表於 2010-9-8 07:06 PM
期待
期待 http://bq.caihong.com/yct/yct%20(78).gif
cck_my 發表於 2010-9-8 07:13 PM
真系好耐都无搞奖金楼了,唔知道仲受唔受欢迎。。
ckhooi74 發表於 2010-9-8 07:15 PM
如果宣传够,肯定有回响
ckhooi74 發表於 2010-9-8 07:15 PM
熱切期待 最好先過 d 俾我
这里开帖只是为了求 tvb$ + 功勳是不被允许的,况且你已经得到好多,所有新人(包括现在的亿万富翁)全部从100开始,好努力自己去赚回来,而你做过什么? ...
cck_my 發表於 2010-9-8 12:52 AM
看來要扣蕃d啦   大佬!! 你覺得 ne ~~~ 對 不 對 ~~
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U