返回列表 回復 發帖

回復 #570 ljw1982 的帖子

got new game play..yahoo~~
but u create the game u also play!!
support!!!
今晚就要睇下克罗地亚係唔係会发挥友谊第一,比赛第二的精神了

回復 #572 rivaldoliu 的帖子

very hard2 say it!
hahaha....
i think england will go for it to get 1st of the group..

回復 #574 ljw1982 的帖子

u r wrong...!!
lost!!!:024:
克罗地亚人民果然发扬了比赛第一,友谊第二的精神……
这样都好,起码我们的英格兰国脚不用打欧洲杯,可以有一个更好的假期了!
阿森纳果D一堆外国国脚,佢地下年的备战工作肯定没我地咁充分
下年又是一个争3冠的时候
连续2年3冠,估计都可以说是前无古人,后无来者了
讲得好啊!我们英格兰国脚就可以有很好一个假期啦!
假期完了在为曼联拼命啊!:024:
原帖由 wlt1110 於 2007-11-22 08:53 AM 發表
u r wrong...!!
lost!!!:024:
england is useless la....
at home also can lose...
原帖由 ljw1982 於 2007-11-22 07:04 PM 發表

england is useless la....
at home also can lose...
camon....is useless x10000000000000000000
they just need 1point....1point also cant get at their home soil...shame lar..

but anyway....now is time back for EPL...
原帖由 crashersus 於 2007-11-22 07:09 PM 發表

camon....is useless x10000000000000000000
they just need 1point....1point also cant get at their home soil...shame lar..

but anyway....now is time back for EPL...
yeah is time for EPL....
MU this week will win Bolton....:024:

回復 #580 ljw1982 的帖子

yes..big fry bolton

回復 #581 wlt1110 的帖子

of course la....
fry until bolton cannot 翻身啊!:014:
原帖由 crashersus 於 2007-11-22 07:09 PM 發表

英格兰唔垃圾,係个教练垃圾嗟
谢林两人,佢没能力共存
呢种情况下,佢应该当机立断,废1个捧1个
可惜佢没咁做,一直犹犹豫豫
相反史高拿利带巴西果时,预选赛好似係南美第三定係第四,历史上最差成绩晋级了,人地一样顶住压力,一反传统咁打功利足球,祭出一个守就532攻就352的阵型。巴西从来都没打过呢个阵容,佢响国内受到好大压力,但係佢依然坚持,最后巴西创记录7连胜夺冠,而呢届并不被看好的巴西反而係攻力最强的一届之一。
呢D就係级数的差距,一个好教练唔係全部,但係佢绝对可以令到球队提升一个层次。
希腊神话则是更神奇了,教练功力更深厚了……
英格兰如果仲唔肯出钱请个好教练,估计都唔洗旨意有好成绩了……
哈哈~~最好就去请穆帅啦~~~ 他一定有能力把英国带到冠军台的~~~
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-23 12:03 AM 發表

英格兰唔垃圾,係个教练垃圾嗟
谢林两人,佢没能力共存
呢种情况下,佢应该当机立断,废1个捧1个
可惜佢没咁做,一直犹犹豫豫
相反史高拿利带巴西果时,预选赛好似係南美第三定係第四,历史上最差成绩晋级了,人地一样顶住压力,一反 ...
liu兄...我念你尼第感想, 系从FM学返黎喀....哈哈...

我同意一个教练可以做出D神奇野出来...如果有埋班球星帮手...甘就系赢冠军即本钱啦...
一个world class 教练, 如果你叫拒来教马来西亚队...就算lippi, Capello, Scolari都死得啦, 因为D球员不够水准...单方面做5到野...
相反, ENGLAND依加就系太多D球星, 如果D教练无 Jose, Capellp, Scolari, Ferguson甘即霸权主义,霸气..就驯服5掂拒地.果MAC就一D霸气都无啦...
仲有啊...5系ENGLAND5舍得出钱..之前果个Errikson就系最高薪咯,都系5掂啦...
我念最重要的系一个可以有D霸气即,有D谋喀...甘就very good lar...

我刚刚从新玩我即FM...掌管ENGLAND...