返回列表 回復 發帖
I agree
so I don't bother to take the CPA exam now
blueocean 發表於 2011-2-18 12:22 PM
i am going to hit the Mega tonight
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
羅記 一于跟 jacky san  搵食啦  
when there's mistake, time for the lawyer to find back doors
time for lunch and back to work
blueocean 發表於 2011-2-18 12:26 PM
Money talk, going to have Chipotle today
無Mr.錢 咁 cheap
JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:20 AM
你過 tvb$100000000   給我咪好好
好碼頭...

你 + 乘

JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:22 AM
你 + 乘 就唔啱啦...

佢個孫女...我就有興趣D...
km8000 發表於 2011-2-19 01:27 AM
跟 JN 搵食... 要去摩洛哥架....

我邊有錢...    又無野做...又窮....又要養屋企...
pass the ball
所以話, 讀得書多係無用架...

不如搵個好碼頭...
roberton888 發表於 2011-2-19 01:18 AM
jacky san 啦

roberton888 發表於 2011-2-19 01:30 AM
咁就真係 cheap 喇
km8000 發表於 2011-2-18 12:27 PM
你有你的生活,我继续我的忙碌,假如有一天在路上碰到,我们会相互点一下头,再也没说什么
咁就真係 cheap 喇
km8000 發表於 2011-2-19 01:41 AM
難到 KM 大大... 你對阿伯有興趣...

阿伯殺手???   英文名稱...  Uncle Killer~~~~
你有你的生活,我继续我的忙碌,假如有一天在路上碰到,我们会相互点一下头,再也没说什么
JackyNelson 發表於 2011-2-19 01:48 AM
你做乜有魚旦食唔預我架....

roberton888 發表於 2011-2-18 12:30 PM
佢個孫女  就憑你
你做乜有魚旦食唔預我架....
roberton888 發表於 2011-2-18 12:51 PM
隔夜+....
難到 KM 大大... 你對阿伯有興趣...

阿伯殺手???   英文名稱...  Uncle Killer~~~~
roberton888 發表於 2011-2-18 12:51 PM
English, of coz, me la..

it's The Father of Uncle's Killer