返回列表 回復 發帖
講到好認真喎...

未玩啦... 你未又係想囉金...
roberton888 發表於 2011-3-5 10:58 AM
算吧啦, 呢度好似得我地三條友..
畸形人類研究科
算吧啦, 呢度好似得我地三條友..
go2david 發表於 2011-3-5 11:03 AM
咁又係... 不如我地開個post 可能賺得仲多..
roberton888 發表於 2011-3-5 11:07 AM
咪就係囉...響度好似好無聊啦..頂!!
畸形人類研究科
咪就係囉...響度好似好無聊啦..頂!!
go2david 發表於 2011-3-5 11:13 AM
你地都好啦... 每人分左三千萬... 我一蚊都未有... 吹左三日
roberton888 發表於 2011-3-5 11:07 AM
我昨天已叫你做樓主,我來打工.

不再留話了
我昨天已叫你做樓主,我來打工.

不再留話了
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:17 AM
我做樓主有乜用... 都無錢派... 又評唔到分... 搵鬼黎吹咩...
7878昨天回來也不回帖,今曰是你登錄5周年3月5日
7878昨天回來也不回帖,今曰是你登錄5周年3月5日
tvbckbt 發表於 2011-3-5 10:50 PM
你做乜起人底呀??? ...
你做乜起人底呀??? ...
roberton888 發表於 2011-3-5 10:58 PM
等他回來再玩過
等他回來再玩過
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:00 PM
算啦.... 佢可能走左路, 著左草啦....
roberton888 發表於 2011-3-5 11:01 PM
大家一起吹水,樓主回來主持就好,
金錢是他自已的.
有獎金梗好,無一樣高興,吹水頃下咪几好.
屈人事件是遊戲,是吵架話題,增加氣氛,3天己玩完,樓主已付出好多,改個主題就最好.
這3天玩得好緊張及開心,只是人少點.

roberton888 發表於 2011-3-5 11:01 PM
恭喜閣下今日都有斬獲喎...
仲換埋相添!!!!!
畸形人類研究科
恭喜閣下今日都有斬獲喎...
仲換埋相添!!!!!
go2david 發表於 2011-3-5 11:26 PM
你無份呀... 你同 TVB 兩個仲多過我呀... 仲好講...  
你無份呀... 你同 TVB 兩個仲多過我呀... 仲好講...  
roberton888 發表於 2011-3-5 11:32 PM
搵兩餐啫
畸形人類研究科
你兩日都搵左成五仟萬... 都唔止兩餐啦兄弟...