返回列表 回復 發帖

入黎俾d意見

0021 20-01-2012
18:44 沙田
星期六 騎師王   2 [柏寶] @ 9.00 $10        $10.00

0022 20-01-2012
星期六 位置 1 場    7 乘風破浪 $10         $10.00

0023 20-01-2012
星期六 位置 2 場    1 又贏晒 $10             $10.00

0024 20-01-2012
星期六 位置 3 場    6 天蓬戰駒 $10          $10.00

0025 20-01-2012
星期六 位置 4 場    4 軒轅勇將 $10           $10.00

0026 20-01-2012
星期六 位置 5 場    10 超綵 $10                $10.00

0027 20-01-2012
星期六 位置 6 場    10 馬運來 $10            $10.00

0028 20-01-2012
星期六 獨贏及位置 7 場   1 勁闖駒 $10      $20.00

0029 20-01-2012
星期六 位置 8 場    4 安鞍 $10                 $10.00

0030 20-01-2012
星期六 位置 9 場    2 美猴王 $10             $10.00
0031 20-01-2012
星期六 獨贏及位置 10 場  7 確叻迅 $10     $20.00

我係一個岩岩開始賭馬既新手,我既忠旨係專攻冷門同位置(因為位置易中),
歡迎各位老手俾d意見我,我以上既邊條飛機會大d,由於我仲係學生,所以唔好歧視我只係買十雞(因為我太窮啦)
你有無計過如果全部中晒,實際贏到多少呢??
你有無計過如果全部中晒,實際贏到多少呢??
CKING13 發表於 2012-1-21 12:56 AM
無喎,我淨係諗住買少少玩下,你覺得我d飛中既機會大唔大?
最好有埋馬名
今日 第十場

8 號    禮尚往來   我留意咗很久 , 連輸 四場 今 換 潘頓   仲要係大 熱

看來很想 羸 ,   係我全日 心水

另外 可 拖 回 4  勝利之星 11  天外之天   Q T

熱熱地 , 收少少過年