返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-6 10:41 PM 發表

哈哈,呢张帖已经变咗曼联对暴力般的赛前讨论,比赛直播,赛后总结帖啦

讲返正题啦,听晚有几多位兄弟打算睇波啊?
又是喔!!我一定会看啊!!:onion31: 你呢??
原帖由 lansilanyong 於 2007-11-7 12:52 AM 發表
Manchester United = Sure Win
nice name wo lan si lan yong
原帖由 ljw1982 於 2007-11-6 11:01 PM 發表

又是喔!!我一定会看啊!!:onion31: 你呢??
一定睇啦,上轮顾住整即食面,搞到唔记得上嚟报到
今次唔同了,我买咗D合味道,直接加水就係了……
放一个据说係曼联的21人名单,今晚的应该会从中选11+7,希望对未参与游戏的朋友有帮助啦(包括我……)

范德萨, 库兹查克, 布朗, 奥谢, 费迪南德,维迪奇, 皮奎,埃文斯,埃弗拉, 辛普森, C-罗纳尔多,哈格里夫斯, 安德森,弗莱彻, 伊戈尔斯, 卡里克, 吉格斯, 纳尼, 萨哈, 鲁尼,特维斯
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-7 08:07 AM 發表
放一个据说係曼联的21人名单,今晚的应该会从中选11+7,希望对未参与游戏的朋友有帮助啦(包括我……)

范德萨, 库兹查克, 布朗, 奥谢, 费迪南德,维迪奇, 皮奎,埃文斯,埃弗拉, 辛普森, C-罗纳尔多,哈格里夫斯, 安德森,弗莱 ...
这也是个好主意!!!还没参与的会员们快快来玩啦!!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-7 08:05 AM 發表

一定睇啦,上轮顾住整即食面,搞到唔记得上嚟报到
今次唔同了,我买咗D合味道,直接加水就係了……
哈哈哈!!那就好啦!!今晚我们在搞兴个场啊!!:onion31:
sure......
原帖由 ljw1982 於 2007-11-7 08:11 AM 發表

哈哈哈!!那就好啦!!今晚我们在搞兴个场啊!!:onion31:
好啦...我今晚会飞返pg拉....甘睇今晚边个拿到第100贴啦....

回復 #39 crashersus 的帖子

:019: :019:
下午我没有空
你们自己灌先
原帖由 老弟 於 2007-11-7 10:25 AM 發表
:019: :019:
下午我没有空
你们自己灌先
今晚先灌啦......

回復 #41 crashersus 的帖子

hoho~
好的好的~
你们好好加油!!
今晚一球小勝拉。小組賽五使去得甘盡拉。

回復 #43 我系一督屎 的帖子

我也觉得一球定输赢~
准备训觉了兄弟们,3点半见……