返回列表 回復 發帖
今日非常之忙
lhy92725 發表於 2018-6-9 01:59 PM
入货!
各位黃昏好
底衫五粒鈕 發表於 2018-6-9 06:46 PM
姑姑 晚安!
入货!
大啦叭 發表於 2018-6-9 08:37 PM
我現在週末要返工架,入乜鬼貨
條骨都無佐lu
週末要返工架
... Sat half day ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
趁顺利快脆起多几层楼啦
... today a bit ok compare with yesterday
頭痛
... take a short nap, maybe it will help
... for 125 will 吃龟苓膏 / 凉茶 / coconut drink
睇完你都變豬妖
not 豬妖
Good night ~ everyone  ...

.... tired after long day of walk walk
今季我追完佐了,好似明年有續訂,所以繼續有得睇
... my favorite drama
   ... looking forward, Spencer Reid
   ... NCIS also nice but Abby Sciuto is leaving
... Sat half day ?
fls125 發表於 2018-6-9 09:11 PM
系呀,你點知嘅
條骨都無佐lu
洗湿过头未干就训觉,仲吹埋风添
好少頭未干瞓覺
外星貓E生
not 豬妖
fls125 發表於 2018-6-9 09:23 PM
妖怪
外星貓E生
... my favorite drama
   ... looking forward, Spencer Reid
   ... NCIS also nice but Abby Sciuto is leaving
fls125 發表於 2018-6-9 09:28 PM
佢嘅離開聽聞仲涉及同組內嘅人不和,好多版本
條骨都無佐lu
洗湿过头未干就训觉,仲吹埋风添
我現在中意早上返工前先洗頭
條骨都無佐lu
咁鬼熱,梗係返龜至洗。
外星貓E生