返回列表 回復 發帖
各位Morning ~~~~~
不用了.......我還是剛剛起步,我重未去到他們的境界
ricky867 發表於 2012-6-14 08:01 AM
你系咁post 同音字啊。。。。
你系咁post 同音字啊。。。。
SweetLemon 發表於 2012-6-14 08:39 AM
我好崇拜你...為了早日追上你的影子.我會支持你直到永遠
柠姐早晨柠姐有粉絲
外星貓E生
柠姐有粉絲x2
得返条鱼尾嘅猫猫
ricky867 發表於 2012-6-14 08:45 AM
柠姐早晨柠姐有粉絲
暈。。。。瓜得。。。
ricky867 發表於 2012-6-14 08:45 AM
有個 大大 財神 呢排 少出現。。。到時你要見識下。。。
呢個匿名樓主都系,不過佢講的嘢就。。。。信不信由你了。。。
有個 大大 財神 呢排 少出現。。。到時你要見識下。。。
SweetLemon 發表於 2012-6-14 08:58 AM
我真的好期待...
Sweet sweet lemon ~ I also want to be your's  粉絲 x 3
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
我真的好期待...
ricky867 發表於 2012-6-14 09:05 AM
佢ge左右手成日送魚俾貓吃。。。仲要收錢。。。。
呢個匿名樓主都系,不過佢講的嘢就。。。。信不信由你了。。。
SweetLemon 發表於 2012-6-14 09:02 AM
妳唔好用呢D水汪汪既眼神LA...簡直令人欲罷不能...
Sweet sweet lemon ~ I also want to be your's  粉絲 x 3
fls125 發表於 2012-6-14 09:11 AM
fls I am your fans lah.....you have lots of fancies here....
妳唔好用呢D水汪汪既眼神LA...簡直令人欲罷不能...
ricky867 發表於 2012-6-14 09:13 AM
系 眼大無神 咁解。。。唔好亂解析。。。
SWEETLEMON大大!我都是你的粉絲來呀!亦都是我地既衣食父母啊!