返回列表 回復 發帖
我都冇咸濕你哋
chowold2 發表於 2012-10-14 01:42 PM
你就梗係想啦
型 英 帥 靚 正
315# chowold2 你就想咯~~~
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
316# chan200308 区啉下就好啦,敢来打窝金噶。
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
316# chan200308  区啉下就好啦,敢来打窝金噶。
唯美绽放 發表於 2012-10-14 06:52 PM
唯美妹妹唔使怕,佢吓你就話比我知,我同佢死過.
型 英 帥 靚 正
319# chan200308 好呀,睇区以后还敢唔敢牙斩斩。
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
319# chan200308  好呀,睇区以后还敢唔敢牙斩斩。
唯美绽放 發表於 2012-10-14 08:33 PM
老周應該冇哂牙
型 英 帥 靚 正
321# chan200308 哈哈,你甘清楚区噶?
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
321# chan200308  哈哈,你甘清楚区噶?
唯美绽放 發表於 2012-10-14 10:03 PM
佢成日去撩女仔-貓貓,心絃,檸檸,125....等等...
型 英 帥 靚 正
你就梗係想啦
chan200308 發表於 2012-10-14 01:57 PM
我都要睇你係唔係女人先撩
真匿名
316# chan200308  区啉下就好啦,敢来打窝金噶。
唯美绽放 發表於 2012-10-14 06:52 PM
女人唔好咁惡
真匿名
我都要睇你係唔係女人先撩
chowold2 發表於 2012-10-15 12:39 AM
我百份百男人,所以我會保護心絃妹妹.
型 英 帥 靚 正
chan200308

(UID: 1997571)

自我介紹:         公仔箱首席富豪
MSN:        
用戶組: 副將 Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

註冊日期: 2012-8-18
    上次訪問: 昨天 09:58 PM
    最後發表: 1 分鐘前

發帖數級別: 自由撰稿人 Rank: 4
    平均每日發帖: 51.33 篇

在線時間: 總計在線 600.5 小時, 本月在線 128 小時 Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13 (升級剩餘時間 20 小時)

威望: 0 位, TVB: 8838 元, 存款: 270000 元, 寵物轉帳幣: 0 元, 功勳: 201088 點

男人
真匿名
chan200308

(UID: 1997571)

自我介紹:         公仔箱首席富豪
MSN:         
用戶組: 副將 Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

註冊日期: 2012-8-18
    上次訪問: 昨天 09:58 PM
    最後發表: 1 分鐘前

...
chowold2 發表於 2012-10-15 12:49 AM
你使唔使起底呀,快D過戶TVB$2億比我先,我就話比你知我係男定女.
型 英 帥 靚 正
你快D講係男定女,講大話好大罪
真匿名
你快D講係男定女,講大話好大罪
chowold2 發表於 2012-10-15 12:58 AM
你過戶TVB$2億比我就講.
型 英 帥 靚 正