返回列表 回復 發帖

回來這裡 貼 - 我已報名 在3460頁 51899
                           心水號碼 - 52
km 爷。。。18号我选左啦~。。。
~DingDong-Q~
点样选边个中??吴明白~
wasimasterQ 發表於 2012-9-24 10:12 AM
到派獎時就會講明邉個中。。。。
我已報名 在 3461頁 51907#
心水號碼 - 08
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
我到而家都系唔明點玩
rrliew 發表於 2012-9-24 07:19
放心,我都唔明,都報左名先
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
粒仔 中佐 4個咯。。。
中越多果个就有钱拿??
中越多果个就有钱拿??
wasimasterQ 發表於 2012-9-24 04:43 PM
你睇一樓。。。。有 partial explaination。。。。再解釋就變明樓咯。。。
放心,我都唔明,都報左名先
HIDE 發表於 2012-9-24 04:21 PM
此帖患有誤導會員灌水成分扣分
中越多果个就有钱拿??
wasimasterQ 發表於 2012-9-24 04:43 PM
應該吾係,要踩中暗樓先有.
但是否要多回帖吹水就吾明了.
你睇一樓。。。。有 partial explaination。。。。再解釋就變明樓咯。。。
SweetLemon 發表於 2012-9-24 05:13 PM
睇完先唔明, 點解貓姐可以中咁多?
vandas 發表於 2012-9-25 11:30 AM
哈哈。。。一样。。我都无明白~
叮噹Q好! 今日個網慢到...d人都唔見曬
應該吾係,要踩中暗樓先有.
但是否要多回帖吹水就吾明了.
ob51330 發表於 2012-9-24 09:22 PM
可以透露 Cafe 帖 # 13xxx 到 51xxx set 佐 53個 金樓。
vandas 發表於 2012-9-25 11:30 AM
哈哈。。。一样。。我都无明白~
因為呢兩年 貓姐 post 好多,依我不是特別安排人名的樓數佢中好多。 佢又行運D 心水號碼又偏偏揀到佢。。。
真系行運行到腳趾尾。。。。貓姐成日都話好少中金樓,今次好啦。。。