返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
) R3 B. }# [' r公仔箱論壇
5 q8 [: I6 ~; B  ]3 T! m3 d
tvb now,tvbnow,bttvb: z( b8 }1 I; o/ o8 |+ E
因為

真係散發出很自然的美態

; z4 A; ]# g5 v
7 j4 M5 v4 @" s* D3 d% M$ J6 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 s6 O( N, O' @" y9 d6 v
姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
! r5 h/ n+ d9 Itvb now,tvbnow,bttvb3 a+ f% w' [8 H
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。www1.tvboxnow.com" h$ a3 a, y7 F9 d" E
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
1 B  }# M( W; D4 l6 _) A公仔箱論壇

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F6 z! d; `. T2 N# g
tvb now,tvbnow,bttvb; E  r9 z5 t7 G) b; a
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..

: ^& W+ G7 k  h" Y# O3 n9 V1 y) G嘉琪與司徒法正師傅tvb now,tvbnow,bttvb9 ]4 U, p- h" `1 C& E' ]
6 I7 X% A" x& k9 \  u# T" a% O
飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.www1.tvboxnow.com3 A* X) D( C1 ^$ {/ ]

$ c) N3 e) l# e5 z+ U$ I$ B6 a公仔箱論壇www1.tvboxnow.com: n+ s# t2 @8 y! E& w9 N: L& a
因為真係散發出很自然的美態+ m$ Y( |3 b9 a1 I
www1.tvboxnow.com2 V2 ^9 Q6 `7 X( o( ^5 l# `0 P
* Y" J* l1 E/ ~) W4 {6 [% ?4 |
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
$ W, T- `6 L( t6 |5 }% d8 dkerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
! ]% W# F# A  g: A

" h( B( [( Y% h: Y* v; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

/ c4 M. E) u8 A2 q7 ~

我要珍藏住D相

! B1 q; s7 l2 c9 etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 N4 }8 U  O4 V+ M! |7 R7 c( l
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!www1.tvboxnow.com0 y) O  A4 q1 J8 z7 X
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
7 I9 T" C  [+ F# f

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?$ q  n) h1 J& f+ D- N
我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀; k8 y6 x+ T. P6 v- K5 A8 a
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ^; m; i1 o- p9 u& [7 _
* J& B/ L5 R) j& ~6 G
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
$ e9 Q* f) P! T5 utvb now,tvbnow,bttvb
8 v0 y/ ~8 [! Z* n5 [+ g8 }- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...
7 G1 Y7 T* D4 }% Z$ o, m5 Jwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
: F# k. I; n' t- T1 q當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖,
( P# I3 z( P3 `; X; ^/ }www1.tvboxnow.com
5 ]" q" o$ [! y" P) O2 L+ g' c: k$ W公仔箱論壇我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》