返回列表 回復 發帖
我睇黑白電視
lckiong 發表於 2014-1-6 04:35 PM
夸張咗dwor
起码廿多年前的物体黎喔
lhy92725 發表於 2014-1-6 04:35 PM
有咁夸咩,我記得細細個最鍾意用錄影帶黎錄電視機播嘅戲等老豆做完工返黎睇
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我外婆果部机仲是我外公在HK带回来给她的,好宝贝的
條骨都無佐lu
我外婆果部机仲是我外公在HK带回来给她的,好宝贝的
lhy92725 發表於 2014-1-6 04:47 PM
攞去賣夠嗮值錢啦
攞去賣夠嗮值錢啦
tvbkk123 發表於 6/1/2014 05:00 PM
賣給你5百人仔你要冇
認真睇真啲真係又真係
边度值钱,现在无人要啦,前几年我当旧货问人价,都只值50文,我都费时卖
條骨都無佐lu
賣給你5百人仔你要冇
lckiong 發表於 2014-1-6 05:04 PM
緊係唔要
边度值钱,现在无人要啦,前几年我当旧货问人价,都只值50文,我都费时卖
lhy92725 發表於 2014-1-6 05:06 PM
係咁架啦,因為唔係咁耐歷史,留到你嘅玄孫個陣,應該值錢返架啦,好好保留啦
呢只野其实都无咩保留价值
因为果个咩股头坏佐无得整嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
甘人地有录影带就可以转落CD或者手指给你的啦
问题是有无呢个片源先
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
既然有呢个升值潜力
你弟弟应该会好落力去揾晒出来嘅喔
條骨都無佐lu
呢只野其实都无咩保留价值
因为果个咩股头坏佐无得整嘅
lhy92725 發表於 2014-1-6 05:19 PM
壞咗就真係可惜咗
呢個年代,邊度搵錄影機播帶?
我而家部電腦連dvd都無,但係usb手指就多過我手指腳指加埋
perfectman 發表於 2014-1-6 05:29 PM
USB的確可以做好多嘢,我都好佩服發明USB嘅人
除咗古玩之外,我諗只有玩具同手錶會越舊越值錢

我記得有一年大掃除,搵到幾合舊超合金,我小學年代買,應該都係幾百蚊一盒,之後我叫弟拿去玩具店賣,四盒賣了6000蚊。我估計我屋企仲有超過10萬蚊玩具未被發現,除 ...
perfectman 發表於 2014-1-6 05:44 PM
玩具都要睇係乜嘢玩具,手錶嘅話就要當時買都已經係好貴仲限量版耐咗先會值錢!
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我鍾意精工
襯哂我
俗語有云:窮到燶,戴精工
perfectman 發表於 2014-1-6 05:57 PM
精工乜嘢嘢黎架